41

Cska

преди 10 години

Ваньо страшен *** си бе.Научи се че егн не е телефонен номер.***

40

ИВАН доста

преди 10 години

доста са научили в МВР. КАК ДА СЕ ИЗМЪКВАТ ОТ НЕУДОБНИ СИТУАЦИИ. СМЯТАТ НАРОДА ЗА ШАРАНИ. ДАЛИ САМИ СИ ВЯРВАТ НА ЛЪЖИТЕ..

39

НКВД

преди 10 години

Танов потвърждава всеизвестната истина.Разговоро си е съвсем автентичен и е записан и пуснат от Флоров.Казвайки Флоров значи Цветанов.Всички записи на ББ са от ЦЦ.Така си гарантира мястото в престъпния синдикат.Истината е че държи ББ с къде по ужасяващи записи и го държи наконци.ЦЦ прочисти ГЕРБ от кръга КАПИТАЛ на Плевналиев,Дянков и Трайков а сега да се готви и ББ.Българския Лаврентий Берия е вещ в занаята на рекет шантаж и подслушвания.Жалко че човека му в сегашната власт-Бисеров изгърмя.

38

Охохохо

преди 10 години

Доста се посмях на коментарите и тарикатите с теории на конспирацията...

37

Анонимен

преди 10 години

Ех Ваньо, ех Танов.По-полека малко де.Той Бойко Борисов си призна ,че е водил този разговор ,само ,че някакви псувни се губели ,ти казваш ,че е сглобен.А кой ти скрои номера със сина ти щом знаеш ,да беше постъпил като истински "Генерал" ,а не като женски полов орган.Просто вземаш пистолета и ги очистваш .После отиваш да ги излежиш и това е.Сега си седнал да обясняваш необяснимото

36

Анонимен

преди 10 години

Отклоняват вниманието от най-важното ОСТАВКА!

35

Анонимен

преди 10 години

Танов, дай си ЕГН-то, да ти звънна! Ей това е герберастки управленски потенциал!

34

Анонимен

преди 10 години

Плоски , елементарни обяснения , на един не особено интелегентен човек . Не е важно , кой е режисирал разговора , а съдържанието му . Борисов е злоупотребил с власт и трябва да носи отговорност за това !

33

Анонимен

преди 10 години

До Анонимeн---прв си пич..боко и цвъцко са червени, като маймунски ***----това *** сте много умни..мозъка ви прелива...от дъто!!!!!!!!!!!!!

32

гласоНЕподавател

преди 10 години

Отдавна НЕ ВИ ВЯРВАМЕ !!!

31

Анонимен

преди 10 години

Червените са готови на всичко за власт. Те пребиват студентите, децата ни та два сака цигари да съсипят името на някой е детска играчка. Могат да взривяват храмове, да хранят прасета с хора, да убиват с тояги и да се нагъзят на *** и фашистите в името на един гей и власта.

30

V.TANOV

преди 10 години

I KRADEC SYM I LAJEC SYM....

29

Живко Петър

преди 10 години

Източниците на Аларма в гр. Велико Търново ни информираха, че се готви назначението на лицето Стефан Михайлов за директорския пост на НАП. Той е зам.-председател на общински съвет на община Велико Търново, както е и член на контролния съвет на партията на г-жа Мария Капон, ЕНП. В качеството си на общински съветник е допринесъл за спечелване на конкурс за обществена поръчка от фирма, собственост на съпруга на г-жа Мария Капон, на стойност над 830 000лв.Източници от обкръжението на това лице ни

28

Мена

преди 10 години

Я ама това да не е жената на Цвинокио нали работи в ДАНС, а и била шалвлива

27

Танов

преди 10 години

Слушайте какво госпожо Е.Г.Н., не ми се крийте зад някакви инциали и не ми казвайте, че в момента нямало връзка с този номер, а веднага ме свържете с Б.М.Б.!

26

Флоров Консулт

преди 10 години

В някои райони на Африка най-популярната бира е банановата. Бира се прави от всички сортове банани, а в Африка растат около 50 сорта. В Уганда и Бурунди над 50% от банановата реколта отива за бира. Средното алкохолно съдържание на банановата бира е 28%. Странно, но не произвеждат такава бира за износ.

25

Анонимен

преди 10 години

Американците са се отказали да подслушват българския премиер, вместо това са се абонирали за вестник "Галерия", така им излиза много по евтино, а освен това и самите разговори от там звучат много по политкоректно.

24

bobssy

преди 10 години

Да бе и извън земните участват в заговора,Всички са крадци и мошеници а тоя е чист като сълзицаМутренска държава си бяхме и такава си останахме, тъжното е че сега мутрите са на постове в държавата на на улицата като едно време

23

Танов

преди 10 години

Ало... ало, чуваме ли се? Абе докога ще ми отговаря тоя ЕГН, търся ББ!

22

Анонимен

преди 10 години

Защитниците на днешната власт са страшно възмутени, че Меркел била подслушвана от американците, но защо никой от тях не се възмущава, че българския премиер е подслушван от бай *** по заръка на бай Пульо и двамата от редиците на днешните управляващи в България.