19

do capricorn6

преди 10 години

Маряне, ти ли си?

18

АНТИМУТРА

преди 10 години

Направил е каквото трябва а може и да го е искал все пак оня е бил влиятелен и с пари!

17

Съученичката

преди 10 години

Стига сте говорили глупости за човек, който не познавате. Бях съученичка на Мариан в гимназията, страхотен човек, страхотен мъж и кавалер, желая му много късмет и щастие в живота.

16

Анонимен

преди 10 години

При моделите печелят тези които си лягат с правилните хора така е и при конкурсите за красота!

15

ЕМА

преди 10 години

Бягай от тук кpасиво и възпитано момче , бягай много бързо защото ще те изцапат жестоко . Тук не прощават никому Б Я Я Я Я Я Я Г А Й.

14

msimov

преди 10 години

До capricorn6Ха Ха Ха *** ти с мен ли ще спориш бе!!!Всичко си пише моделче на 17 години до болка ясна история изтъркана :D Оня баш с него се занимавал и го урежда и му плаща билета да работи в Германия :D Тук въпроса е къде в германия и в чие легло :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDМожете да спорите само със себе си но прочетете кой е Георги Илиев какъв е и с какво се е занимавал, че да обръща внимание на едно 17-годишно моделче с мляко около устата :DАма сте срам и резил пълен!

13

л

преди 10 години

куой йе тоз ва?куой,куой,куоой???

12

надежда

преди 10 години

За мен символа на ВИП БРАДЪР 2013 ще си останат Мариян и Лияна, уникално красиви, изключително позитивни, добронамерени, без грам злоба млади хора...сигурно са грешили,а нима ние сме безгрешни...

11

capricorn6

преди 10 години

До msimovКъде му водя тежкото детство на Мариан? Щото аз видях едно доста сплотено семейство! И брат му и той са мъжкари! Семейството му е от обикновени хора, които са нямали нужните връзки за да го изкарат навън! От едно видео разгада цял един живот и характер, че и заключения вадиш! И какви факти? Дай един факт! Освен предположения, друго нямаш! Познаваш ли Мариан? Знаеш ли какви са му успехите навън? Щото той има доста такива! Поинтересувай се, преди да пишеш! Иначе оставаш в жълтата помия!

10

msimov

преди 10 години

Колкото и да се лъжем фактите са, че който плаща той поръчва и музиката на едно 17-годишно момче това не е злоба а чисти фатки!!!За съжаление изгледах видео с момчето и мнението ми е , че е поредния неудошевен обект.Щом едно 17-годишно момче има нужда от помощ от чужди хора а не от родителите си ясно е, че е имало тежко детство и се опитвало да оцелее както може и така е и останал и до днес завинаги!

9

capricorn6

преди 10 години

До Анонимени до АНТИМУТРАТАДа не сте им светили бе, момченца или вас са ви опъвали мутри и са си играли с вас на чичо доктор, а? Много сте компетентни по въпроса....Щото тези двамата мъже, независимо дали мутри или не, бяха мъжкари, а не *** и спяха само с класни мацки! А жените, с които е бил Мариан, вие само на плакати може да ги гледате!!!!!

8

Анонимен

преди 10 години

До обективнаАло, обективната, по-*** коментар не можа ли да напишеш? Какво го следваш Мариан да четеш за него, като не ти харесва.? Май ти е мания,а? :) Има да мечтаеш за него :) А Мариан ще работи където си иска! Тук няма работа той! В тази жълта държава на златките и фотките! Какъв фактор си ти в неговия живот, че да му държиш сметка? Повърхностният и вятърничев човек, не успява навън, където се искат бач, воля, дисциплина и ум, не само визия! Мариан е точен пич и го доказва всякак!

7

Анонимен

преди 10 години

Жоро може да му е купил билет ама преди това го е накарал да се "гмурне" под масата.Такива са "борцата", праскат мъжко и женско наред.Животни.....

6

АНТИМУТРА

преди 10 години

Още на 17 са си играли на чичо доктор :D

5

Анонимен

преди 10 години

До zeusБратче, нито Жоро Илиев, нито Илия Павлов, някога през живота си са били гей, че да посаждат някому нещо, нито биха подкрепяли гей! Те, независимо от другите им постъпки, си бяха 100 %-ови мъже! Оценили са едно 17 годишно момче и са му помогнали, защото бяха пичове! А на теб, братче, даже няма нужда да ти посаждат нещо отзад :) Първо, че едва ли някой те иска и второ ти си доказан ****ал, а коментарът ти само го потвърждава!

4

до НЕобективната

преди 10 години

Ами що не му намериш работа в България, да те видя колко си обективна???? Човекът има кариера навън и никога не го е крил! И от кога да работиш, където ти искаш и имаш почва за развитие и ти дават заслуженото, означава че не обичаш Родината си??? Тя Родината му го заля с помия! Заради теб ли да остава! Спри да плюеш Мариан във всеки жълт сайт! Колкото повече чета аз за него, толкова повече го харесвам! Искрен, точен и добър човек - ето защо хората гласуваха за него, а не заради черните му очи!

3

обективна

преди 10 години

Той умее да ласкае публиката, умее да тръгва положително към хората, с добро! Ти започваш да изграждаш доверие към него и в следващия момент - дим да го няма! И се почват обясненията - ама аз не че не обичам България дори да беше Швейцария пак не бих стоял тука, ама тука няма реализация, аз съм космополитен, ама сега какви са тия чужди деца .. и т.н. Повърхностен, вятърничав особено спрямо жените, иначе умее да им пали "фитила", затова е и на второ място ... много жени харесват външния му вид! Колкото повече му чета изказванията, толкова повече не ми харесва като човек!

2

zeus

преди 10 години

Да, и ти е посадил борче в задното дворче:)

1

me

преди 10 години

... модел и финалист ... WTF ?