8

Истина в очите

преди 10 години

Тяхното отмиране предвещава и залезът на човешката цивилизация и опримитизяване на европейската култура! Това ще бъде Армагедонът над разумното човечество!

7

Истина в очите

преди 10 години

Политиците в Германия не са нищо друго освен една "каста" от *** и лакеи на САЩ и Израел! Това са едни долнопрабни ***,които продават родината си дори не за пари,а просто от животинско подчинение спрямо СВЕТОВНОТО ЕВРЕЙСТВО! Абкновенните германци признават,че държавата им затъва,поради демографския срив,до 50 години етническите германците ще са само 1/3 от населението! А както знаем,всички технологии и научни пробиви дължим точно на германците! Тяхното отмиране предполага и залезът

6

Анонимен

преди 10 години

Bravo na Nemcite ! Taq koaliciq e znak za ostanalite Darjavi che nevazmojni neshta ne sashtestvuvat !

5

sokrat62

преди 10 години

Социалдемократите на Германия нямат нищо общо с Щази и болшевиките от истока, те ги забраниха със закон на втория ден от падането на Берлинската стена!!! Докато в България ДС-агентурния апарат на БКП е във вихъра на танца 24г. Няма начин да има съпоставки, колкото и Серльо да се пъне да представя нещата иначе. Освен това Изборния закон там не го е писала Мая Манолово ха, ха!!!

4

ААА

преди 10 години

Глупава сатия и неверни внушения ! Просто при немците немците никой не прави споразумение и общо управление с комунисти и агенти от ЩАЗИ! А при нас БСП=БКП+Атака+ДПС(ДС) са невъзможната комбинация!

3

фен на Марио

преди 10 години

Е как Лидер-аноним, това си ти Марио, нашият вожд и учител, зодия Близнаци! Поседи ни учителю, ние сме с теб!

2

Лидер-38г-Аноним

преди 10 години

В Германия колко беше средната заплата че не се сещам?Тук в БГ Фрау Мюлер отиваме там където вие бяхте след Първата Световна Война докато се появи Хер Хитлер и оправи заплати стандарт на Живот в Юбер Алес.Проблема на нашите политици спрямо нас Народа е и ваш такъв Фрау.Не кажете ли на вашите Гаулайтери без значение на Герб-Бсп-Дпс-Сдс с всичките му разклонения да вдигат се опасявам че ще научите за мен когато НАРОДА МИ РЕАЛНИЯТ С НЕЗАГУБЕНИ ЦЕННОСТИ ВЛЕЗЕ В РЕАЛНА БИТКА С КРЪВ ПО УЛИЦИТЕ НА БГ!

1

Апостол Десислав

преди 10 години

Източниците на Аларма в гр. Велико Търново ни информираха, че се готви назначението на лицето Стефан Михайлов за директорския пост на НАП. Той е зам.-председател на общински съвет на община Велико Търново, както е и член на контролния съвет на партията на г-жа Мария Капон, ЕНП. В качеството си на общински съветник е допринесъл за спечелване на конкурс за обществена поръчка от фирма, собственост на съпруга на г-жа Мария Капон, на стойност над 830 000лв.Източници от обкръжението на това лице ни алармираха, че същият се хвали пред близки, че депутатът от БСП, г-н Бойко Великов, седи зад гърба