41

Анонимен

преди 10 години

Грозно селско момиче живее в обор има вежди говежди и мирише на тор

40

stanick

преди 10 години

Na taya i lipsva samo KATINARA NA DJYKATA I

39

ГНУС

преди 10 години

ГНУСНА БРАДАВИЧЕСТА *** !!!!!!!!!!!!!!!

38

айляк

преди 10 години

Гледам й мутрата. Типичната *** тъпацЕл живот на село, бара бикО за мъдете.Идеална е за Ком-партията

37

З

преди 10 години

Да, получи си хонорара заместничката на Мишо шамара. Страхотен усет за избор на "лица на контра-протеста" имат в БеСеПето, направо жалка история. Тази "културна дама" със сигурност ще си получи заслуженото някой ден и както вървят нещата ще падне от по-височко.

36

Лош дъх

преди 10 години

Куха лейка. Няма ли, кой да и каже да посети първо стоматолога си. Пък след това като иска да се излага.

35

Анонимен

преди 10 години

Няма доказателства, че половингодишните протестите срещу правителството са платени.Има доказателства, че контрапротестите са платени.

34

дото

преди 10 години

ОТВРАТ!!!!

33

stanick

преди 10 години

Alo Gergova edni AFRIKANCI pitat za teb neshto si im OBESHTALA

32

Анонимен

преди 10 години

Тази г-жа като по цял ден стои на контрапротеста има ли време за комисии и от какво се издържа?

31

68371

преди 10 години

Господ да пази България.... боже до къде я докарахмеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее.... КРЕЩЯЯ--МАМКА МУ

30

игнори

преди 10 години

Това е най- *** и отвратително същество което съм виждал. Моля ви не цапайте интернет пространството със снимки и информация за това квазимодо, което не заслужава дори и да се изплюеш върху и

29

Иво

преди 10 години

На бсп-то не и трябват умни и кадърни хора, а хора верни на партията. Може да си най-пропадналия тип, но ако викаш по митингите като изоглавен получаваш някое постче. А индивиди готови да се унижават по подобен начин дал господ. Не вярвам, че един човек с достойнство и морал би искал да се докосне по какъвто и да е начин до тая разложена партия. Заразно е и прихваща.

28

sokrat62

преди 10 години

Оллеее, това да не би да е сестрата на Пеевски, много си приличат!!!!!

27

lewskar

преди 10 години

Смях, а се оплаквахме от Калинки ,100 Калинки не могат да преборят този КОЛОРАДСКИ Бръмбар.Оп подала си CV ,a и то взе че станало.Тия БРЪМБАР такъв да ги разправяш на малкия lewskar ама ще го уплашиш и вземе се скрие. Знаеш ли колко хора са си подали CV за държавната администрация ....над 100 000 е как те избраха теб?Ти си най-добрата от 100хил ,не тебе количките в МЕТРО няма да те вземат да буташ ,а ти съветник !!!Може да се посъветваш пак с бюрото по труда ,като си отиде Орешарски

26

Анонимен

преди 10 години

Това е поредното доказателство,че това правителство трябва незабавно да се махне заедно с депутатите от бсп и дпс,преди да са нанесли непоправими щети на страната и народа.По същият начин след преврата на 9 септември 1944 комунистите са назначавали прости и неграмотни хора за директори и на ключови места в държавата само защото са били лоялни към комунистическата партия.Позор за Местан и Станишев,позор за олигарсите които им дърпат конците.Опомнете се бе безроднициииииииииии.

25

vesko02

преди 10 години

Тия дето ходят по митинги нали ги уволняваха или се отнася за други.

24

Dinosaurus

преди 10 години

А стига бе! Тези нелегитимно съюзени парламент и правителство съвсем изперкаха бе! Същество, което половин година дреме на улицата в работно време с налудничавото искане за сваляне на законно и мажоритарнио избрания президент, сега ще ми законотворства! Оглушарски ще назначава хората от неговия митинг на местата на уволнените от митинга против него, щото става въпрос за експерти, нали схващате. Даже няма нужда от CV на Позитано 20, направо си го носиш в джоба на "контрапротеста"! Оставка!!!

23

hm

преди 10 години

Е, стига плюхте бе хора! Мишо Шамара и тая са професионалисти. Умни и учени хора. Ей го... пенсиите растат, времето се оправя, няма вече толкова слънчеви изригвания. Питайте Шамара колко депутати има в народното събрание. веднага ще ви даде 100% точен отговор. Бойко СИК,СИК,СИК,СИК,СИК,СИК,СИК,СИК,СИК,,. Как ти е името? Бойко СИК,Бойко СИК,Бойко СИК,Бойко СИК,Бойко СИК,Бойко СИК,Бойко СИК,Бойко СИК,...Няма грешен отговор тва иначе толкова симпатично момче. Финансов министър да го правят!

22

отврат

преди 10 години

Съществото от снимката е не само грозно, но и адски тъпо. Това е електората на майката партия.