9

Онзи

преди 10 години

По темата:Напълно е нормално да се въведе такса за нерегистрирани в Германия коли. Цяла Европа и то с много по-ужасни пътища иска такси или винетки.Малко да се спре тоя аутобан туризъм в Германия.За минималната ставка на час също си мисля, че е адекватно да се въведе. Както се казва: повече кинти за хората, повече данъци в хазната.Така работи финансово здрава държава.

8

Discovery

преди 10 години

Как не го понасям тоя израз: "Ще го търсим бай Тошо". Егати плиткоумните капацитети, честно! То щото нали по бай Тошово време ви е било хубаво да ходите на работа, ама и вие да не знаете за чии сте там и да си клатите краката, ама да си знаете, че парички ще има щото държавата плаща. И сега лошия капитализъм нали ви кара да работите, и да сте конкурентноспособни, ама някак не ви изнася... виж друго си е по цял ден мързел ама чувала с брашното си има дъно и като не произвеждаш айде чао...

7

Анонимен

преди 10 години

VSEKI MESEC MI ODARJAT PO 11 EVRA ZA ISTOCHNA GERMANIA . da ne se oplakvat

6

Анонимен

преди 10 години

СЪЩО ТРЕБВА ДА СЕ ПЛАЩА И ЗА БЪЛГАРСКИТЕ МАГИСТРАЛИ -БАТ БОЙКОВИТЕ !!!ЗА ДА СТАНЕМ ПО -БОГАТА ДАРЖАВА .ДАСЕ УЧИМ ОТ БОГАТИТЕ.

5

Geotex

преди 10 години

Хубавите пътища струават много пари.Така е при капитализЪма.Ще го търсим бай Тошо....

4

Анонимен

преди 10 години

Яяяяя, какво бабче надзърта отвъд стъклото. Ама май се е ядосало ми се чини...

3

BG

преди 10 години

Ами ти бе журналистче, недоучило нека да ти кажа нещо - аз драги съм инженер - не съм журналист. Не съм учил 4 години българска филология и освен някой коментар друго не пиша !За мен си е простено ! Ама вие журналистите пишете статии дето ги чете цяла България !Ние от вас трябва да се учим ! Да ти прави впечатление че децата масово използват чуждици - и как няма като интернет,телевизия прочее ги заливат с това ! ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ Моите коментари я ги прочете някой - я не, ама вашите статии

2

Критикар

преди 10 години

До 1 - Ами ти бе, главчо, да беше се научил да пишеш правилно на български, преди да критикуваш другите. Писанията ти, макар че са прави за някои неща, са пълни с правописни и граматически грешки - членуване, запетайки, фонетични грешки... Не ми обяснявай, че си бързал, та затова. Явно е, че толкова си знаеш и ти, ама се силиш да критикуваш другите!Както е рекъл дядо Петко Славейков: "Аман от критикари като туй наш`то магари!"

1

BG

преди 10 години

Хайде някой от некадърните, ***, *** "български" журналисти да ми преведе какво означава ТОЛ такса !!! Както и всички чуждици с които е пълна статията !Или сега пак ще се хванете за правописа и пунктоацията *** безродни !Бойчо Попов, дето я е написал статията, що не вземе да се маха от България след като бългаския език му пречи толкова ! Написах ви вече - "българските" журналисти почвайте да пишете само на английски да да се не мъчите ... с родния си език !