50

да, бе!

преди 10 години

Кутевите писачи повтарят една и съща лъжа от 7мес. Парите не са откраднати, и сега управляващите много добре го знаят.Прехвърлиха го в бюджета когато подадоха оставка.Фиск. резерв трябва да е 4.8 в края на годината и през останалото време той по закон може да е в оборот.Служебното правителство остави 5.8, защо сега управляващите не ги върнаха обратно? Освен това парите за земеделците,който дадоха февруари ЕС ги възстанови, пак имаха възможност да върнат пари в здрав. каса.Просто така им е удобно

49

Анонимен

преди 10 години

Много е простичко! Дянков прехвърли парите от НЗОК в бюджета, за да демонстрира, че бюджета е над "санитарният" минимум, след което се харчеха безконтролно от него пари.Сега наглеците от ГЕРБ казват, че парите са в бюджета и не са пипани. Абе тия 1,4 млрд. белязани с печата на НЗОК ли са били?Тая мома, като предлага да се върнат парите н НЗОК, кой ще поеме отговорността за зейващата дупка в текущият бюджет?Просто крадеца вика дръжте крадеца! Абсолютни наглеци са и тези които им подпяват тук!

48

Анонимен

преди 10 години

Ако е крадец защо не е в затвора?

47

Анонимен

преди 10 години

Питайте Бойко Борисов.Той знае.

46

Анонимен

преди 10 години

Каква некомпетентност по темата! Тук се цакат само плюсове за пиявицата - майка на управляващите! Ближете си раните, играчи за милостиня от жълти стотинки! А те, милиардерите, ще лудуват за наша сметка! Даже и да е от любов към партията, е много жалко!

45

Анонимен

преди 10 години

Супер некомпетентност е, когато се говори, че пенсионният фонд, е откраднат от Бойко. Нека сегашните изнесат факти, както Бойко, след встъпването си в длъжност, изправи предишните и те си признаха какво оставят! Не трябва след 7 месеца да казваш, че друг ти е виновен! Един път парите на НЗОК ги има, веднага след това, че ги няма! Веднъж кажете истина, ако можете!

44

Анонимен

преди 10 години

MUTRATA BOIKO BORISOV!!!!DO KOGA SHTE E NA SVOBODA A NE V ZATVORA?

43

dragko

преди 10 години

БОЙКО БОРИСОВ!

42

минувач

преди 10 години

До krasiБай ти Тошо бе казал,че това което е построил следващите немогат да го боядиса!П.П. Те направо го ограбиха, което е отговора на въпроса ВИ!

41

Realist

преди 10 години

Do 18 ...политолог ,,, Бог да пази България от такива като теб !!! Амин !!!

40

за бебета

преди 10 години

Направете закон за реклама на бебета всеки ден по 1 час, а не разни псевдопевици да ми рекламират куче с рога на елен=парадоксако искате да я има България рекламирате бебета и деца всеки ден.

39

Анонимен

преди 10 години

Огнян Дойнов и сие !!! Те да кажат къде са парите на днешните пенсионери !?

38

krasi

преди 10 години

само едно нещо не мога да разбера. От 25 години се крадът, крадът и още има, а от къде не мога да разбера...

37

КОЙ ИЛИ КАК?

преди 10 години

КОЙ КОЙ КОЙ избира управляващите - винаги най-едрият капитал, чрез маркетинга, ***!КОЙ КОЙ КОЙ назначава длъжностните лица - пак спонсорите, тоест най-едрият капитал, ***!КОЙ КОЙ КОЙ се съгласи на това? Ти ***, докато не правеше нищо против йерархичната, авторитарна власт на партиите!КАК КАК КАК да донесем промяна?!Като се борим за повече свобода и пряка демокрация, Санчо!

36

Анонимен

преди 10 години

Некадърно, некомпетентно, кресливо и крадливо. Що е то?Депутат от ПП ГЕРБП.п другите са просто крадливи

35

pavel.valchev.35

преди 10 години

Ключовият код към българското възраждане.В бъдеще българската нация може успешно да решава националните социално-икономически проблеми и да прогресира, като преди всичко бъде отменен или смекчен въведеният през лятото на 1997 г. у нас колониален режим на валутен борд (паричен съвет)..Продължението прочетете тук bnod.net/#!----/c21cu

34

vesko02

преди 10 години

Като стане дума за политика винаги възниква въпроса за едни откраднати пари.

33

иво

преди 10 години

До ГЕРБерПартиите работят най-вече за интересите на своите лидери.Освен тези 136 милиона, които засмукват от данъкоплатеца още пет пъти повече вземат гаулайтерите на държавни постове под форма на комисионни и корупция, а всики останали сме губещи.

32

Анонимен

преди 10 години

ДЯНКОФФ & Компания

31

сократ

преди 10 години

Ако сте прочели това:ПИТАЙТЕ КАК СЕ ПОСТРОИ БОЛНИЧНОТО КРИЛО НА ЧАСТНАНТА БОЛНИЦА "ПАНТЕЛЕЙМОН" в гр. Плевен.Инвеститора е Цецка Цачева,като Председател на Парламента е осигурявала парите.Другарите от БСП защо мълчат,защото са от една завера наричана БКП,но не от Българската Комунистическа Партия-БКП,а от Българската Капиталистическа Партия-БКП.Парите за болницата се получават като са източвали НОЙ,това твърдят слуховете.Проверете др. Прокурори или ви е страх,защо също сте потънали в ***.