34

rumen221

преди 10 години

Просто е1. Европа препоръча ПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ С 12 ГОДИНИ ПО-НИСКА ОТ СРЕДНАТА ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ЖИВОТА, която в България е 73 години или пенсии на 61 г., а заради младежката безработица - забрана на държавна работа за пенсионери!2. Инвалидността не е Трудов стаж!:- Инвалидните пенсии (950 000бр.) да се плащат от Здравните, а не от Пенсионните осигуровки!3. Приходите: - МРЗ равна на СОЦИАЛНИЯ МИНИМУМ от 562лв, а ДП и ДОД = 20%- Намаляване ДДС на 10%, БЕЗ ДА СЕ ВРЪЩА НА НИКОГО! ТАКА БЮДЖЕТА МОЖЕ ДА СЕ УДВОИ! - СТАНИШЕВ ИМАШ 2 мес. ДА ГО ВЪВЕДЕШ!!! .

33

boyko_stoew

преди 10 години

Не разчитам на пенсията след време,но си плащам.Плащам и здравните осигуровки-моите и на малкото служители, с които останах.Някак си се чувствам яко прецакан:като Крава за млеконадой или прасе за Коледа се чувствам...Все по-големи *** ни управляват.Днеска в едно студио К. Костадинов(ДПС) беше така нагъл да шикалкави по въпроса за ПАРТИЙНИТЕ СУБСИДИИ с типичната за политиците ни риторика на ПАРАЗИТИРАЩИ Партийни Функционери.

32

pavel.valchev.35

преди 10 години

Ключовият код към българското възраждане.В бъдеще българската нация може успешно да решава националните социално-икономически проблеми и да прогресира, като преди всичко бъде отменен или смекчен въведеният през лятото на 1997 г. у нас колониален режим на валутен борд (паричен съвет)..Продължението прочетете тук bnod.net/#!----/c21cu

31

пешо чингенето

преди 10 години

НАШИЯ КМЕТ ОТ ДЕЛИОРМАНА *** С ТЕЛК ЗА ПО 100 ЛЕВА ПЕНСИОНИРА ПОЛВИНАТА *** НА СЕЛО ВСИЧКИ МЛАДИ ПЕНСИОНЕРИ ЧАКАТ САМО ДА ОТВОРИ КРЪЧМАТА ...

30

манго

преди 10 години

Виж ага предлагам ти един проект.500 лв пенсия на всеки пенсионер и забрана за работа.работодател наел пенсионер запечатване на фабриката или цеха.работещи деца да няма и събота и неделя проверяващите да проверяват стриктно.еееееееейнаправете нещо свястно ве хорота бачкат по 12 часа и ги осигуряват на 4часа вие хора ли сте на какъв език да ви го кажем ***....

29

Ина

преди 10 години

Защо не обичат да говорят за неплатените осигуровки?!

28

Анонимен

преди 10 години

имам въпрос: Къде отиват парите от ДДС то,или 20 процента от доходите на населението от бебе до пенсионер, От този данък не можем да избягаме,но от който тарикатите станаха милионери.Мисля,че в събирането на данъци и тяхното харчене е проблема.

27

zzz

преди 10 години

швейцарското правило не никак изгодно за пенсионерите - при липса на инфлация няма как да има увеличение на пенсийте. Чудя се още колко време е необходимо на пенсионерите да си мълчат и да са съгласяват с обещанието от 3 % на година.

26

Ямбол

преди 10 години

Аз съм инвалид и ви желая същото щастие и на вас , господа и дами от социалното министерство.Да получавате моята пенсия и с нея да се препитавате , за лекарства и оцеляване физическо и психическо.Благодаря на бога , не на вас , че мога да работя по-малко за да се изхранвам.

25

Анонимен

преди 10 години

Това което прецаква народа винаги сме напред, но това което е добре за хората сме на последно място. Писна ни от всички ви.

24

до 20

преди 10 години

евала!

23

ОБЯВА

преди 10 години

Търсят се спешна 1000 калашника и 200 гранатомета и боеприпаси към тях плюс 40 сандъка с ръчни гранати, плащам кеш. Крайно време е да почистим България от полицейската ***. АЛАХ Е ВЕЛИК.

22

avenir

преди 10 години

Голям проблем са всичките пенсионери , Асане! Трябва да бъдат изтрепани още като малки.Още петдесетте години, твоите предшественици ликвидираха фондовете и уж ги вкараха в бюджета, после до ден днешен фалираха държавата няколко пъти.Но ти не се притеснявай, такива като теб ще се пенсионират с тавана и ще има и за хляб, и за ***!

21

Анонимен

преди 10 години

Големия проблем е крадливия бисеров , доган и цялата ви крадлива партия, а не са младите пенсионери..скоро ще ви изметем от парламента *** ***, червени ****али и шизофреници. Атакисти-*** на доган.ОСТАВКА !!

20

Анонимен

преди 10 години

Стига сте пискали, както Ботев писа навремето българина протестира само в Интернет!

19

н

преди 10 години

Гнусни плужаци в Р България само пенсионери ли има. Няма ли умни и работещи младежи, няма ли проекти които да подхранват икономиката за да има пари за ресурси и инфраструктура да бъде България красива и привлекателна за инвеститорите. Но вие драги червени *** които сте се надупили на ДПС и шизофрениците от Атака гледате само пенсионерите и ромите защото само това ви е електората. Бързо напуснете пределите на родината защото идва времето в което трябва да си платите сметките за опропастяването на живота на милиони хора и разбиването на просперитета и бъдещето на една цяла държава.

18

БГ

преди 10 години

Адемов говори на достъпен език и ми действа успокояващо.Знам ,че много не може да си очаква, и малкото ме радва

17

Анонимен

преди 10 години

Първо изкоренете крадливата, мързелива и некомпетентна администрация, която е свръхголяма за тази държавица. Така ще намалите е значително нечовешката корупция по учреждения, общини и министерства. После въдворяване на всички ***,които не искат да учат и работят в гета и никакво пускане оттам,защото крадат и насилват. И никакви помощи за повече от две деца,ако не работят. Ама стиска ли им на нашите жалки манипулативни политици да предприемат такива мерки?

16

The king

преди 10 години

Изглежда калинките се самозабравиха и от лакомия ще обърнат цялата държава. Стига толкова кражби, няма БУДАли!

15

The king

преди 10 години

Този геноцид ни го осигури ГЕРБ! -Да беше само този геноцид - навсякъде ни приложиха геноцид, а сега пак за кокала скачат.