18

azz

преди 10 години

Снегорините чистят само там ,където могат да ги види кметицата или да ги снимат от някоя ТВ.Навсякъде по кварталите снегът е угазен,не изчистен

17

До Анонимен 3

преди 10 години

Ами като всеки ***, ръгнал от вчера да става бизнесмун в столицата, се е качил и се мисли за Фитипалди в трошка трета ръка, смърди на снощна дядова шльокавица, представяйки я за бърбън, ходи в офиса само с колата, а нощем паркира под прозорците на съседа, щото пести от пари за паркинг, затова трови и буди комшиите среднощ, така ще е не 6, а 12 километра задръстване ще има. И Фандъкова не може да помогне, нищо че е най-добрият кмет на София за всичките ни злополучни 23 години демокрадия, защото да се бориш с бай *** е борба обречена. Националната тордост инж. Ганефф е непобедим.

16

До 15

преди 10 години

хахах вика му се луга плюс сол , хахах топи се сам , абе и вие сте едни ка*ути всичките ,да не очаквате да въртят със снегорините 24/7

15

???

преди 10 години

И какво чистят тези снегорини?!Май изпират едни пари - от нашите данъци в джобовете на мафията приближена до Фандъкова и ГЕРБ.

14

гербист

преди 10 години

Ето че се справяме успешно в столицата с почистването на пътищата. Да видят балгарите как ние гербистите се справяме с проблемите.

13

Така ще е новина

преди 10 години

Фандъкова: 85 снегорина чистят, контролът е сериозен и стабилен като пръч на лед.

12

Анонимен

преди 10 години

Земята още е толкова топла, че няма шанс снегът да се задържи!Чистят?!!! - На баба ми хвърчилото!

11

Анонимен

преди 10 години

Ранобудните студенти минават на зимна такса. Спонсора в Банкя да подготви амфетите.

10

Случайния агент

преди 10 години

В Бургас сняг няма - няма и да има!

9

The king

преди 10 години

До лопатитеЕдва ли ще изиграят някой перформанс с лопатите. спонсора им е платил само да окупират, а не да ринат сняг!

8

Хабиби

преди 10 години

Какво ли ще правят горките бежанци на този студ и сняг

7

Тлъб

преди 10 години

Време е да заседнем в механата а навън да духа и вали колкото си ще

6

Ay

преди 10 години

какво точно има да му чисри фъндъка. Тук в младост снегорин не видях, нито докато пътувах по околовръстното, снега сам си се топи. Сега направете сметка колко струва един такъв снегорин на ден. Мисля, че беше около 2-3 хиляди на ден. Smetnete sega 85 * 3000 = 255 000 лв. Така а щом ние не виждаме снегорини а се твърди, че има , къде са парите ? - мисля че всички знаем много добре къде.

5

Анонимен

преди 10 години

to mnogo dobre, ama kato vseki si hvane kolata i trygne za niakyde, bilo to nujno ili ne shte se zadrysti i snegorinite nikakva rabota ne mogat da svyrshat. vzimaite gradskia transport po-byrzo se stiga.

4

yasensl

преди 10 години

Ами шопчета имате си градски транспорт да не сте правени на коли.

3

лопатите

преди 10 години

Хайде да ви видим "ранобудните" актьори и студенти да свършите и нещо полезно с една голяма лопата да почистите поне местата на които се мотаете от сняг.

2

Анонимен

преди 10 години

Толкова сериозно се чисти, че задръстването на Цариградско е само 6 километра. Кръстовището на телевизионната кола се минаваше сутринта за около 90 мин. Тротоарите са заледени без грам пясък и топлоподаването е спряно в 7 столични квартала. Сериозна подготовка за зима на Фандупкова.

1

Киро Поледицата

преди 10 години

Всичко се чисти и се фърга соль.