116

Анонимен

преди 10 години

Доган нищо не е видял , дори не е присъствал там.

115

джолан сопола

преди 10 години

ИМАМ ХОТЕЛИ И БИЗНЕСИ В ТУРИЗМА И МИНЕРАЛНИТЕ ВОДИ ТРАСПОРТА ...А МИН НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО Е НАШЕ ОТ 25 ГОДИНИ ...ИМА ПРАВИТЕЛСТВО МИНАВА ДРУГО АМА МИН НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО Е ОТ 25 000 ОГЪЗНИКА ДЕТО ВИЕ ГИ ХРАНИТЕ

114

КГБ

преди 10 години

ДОГАНЧО КОЛКО СИ ПЛАТИ ААААААААААААААААААА

113

arhar

преди 10 години

ще видим, че старците от кръга ' монтерей ' Л. Гоцев, В. Вълков и Бр. Аспарухов са покровителите на братя Галеви, а Доган и Д. Пеевски са покровителите на Златко баретата ...Горните лица са свързани с атаките срещу Цветанов и това е повече от очевидно .Иначе Доган е точно толкова болен, колкото бяха болни Трактора, Пешо сумиста , Маргините и сие , докато бяха в арестите, сиреч никак ...Има ли Доган собствена банка, телевизия ? Има ли хотели и колко са те - 3, 30 или 300 ? Откъде той има толкова пари ?

112

arhar

преди 10 години

Доган , Д. Пеевски , Ковачки и Пешо сумиста са ортаци с Йосич .Ковачки е един от олигарсите на Доган, а Д. Пеевски усилено защитава Пешо сумиста , като излива помия срещу Цветанов и Ася Петрова .Ако някой си мисли, че при това положение на Доган му е лесно, жестоко се лъже . Не е лесно някой да е ортак с Йосич .Д. Пеевски пере парите на Доган и Йосич .Ако се върнем към онази оперативно - интересна среща на басейна ' Спартак ' между братя Галеви и Златко баретата , която беше организирана от Трактора и проведена в присъствието на Запалката, ще видим, че старците от кръга ' монтерей '

111

Анонимен

преди 10 години

Дело с такъв голям обществен интерес би било публично достояние. Вероятно Енимехмедов има какво да сподели в присъствието на "почетния". За жалост такива експертизи са голямо проклятие, защото вариантите не за безкрайни - да вземеш много, но кървави пари и/или да изчезнеш ти и семейството ти. Интересно е и настойчивото призоваване на Бисеров като свидетел. Да не се "окаже" поръчител на убийство в хода на делото. Ако не беше Протеста мафиотите нямаше да започнат така да се преследват и топят.

110

depresiran

преди 10 години

"Той самият е заявил пред д-р Петров, че се притеснява от присъствието на подсъдимия." хахахахаха *** наглитет типове, няма такива артисти, "заслужили артисти"!

109

Цици

преди 10 години

За съжаление без суицидни прояви....

108

BG

преди 10 години

Дано *** скоро от тая депресия, че ми писна от този 'ач кьопек'. Да си вземе парите, които открадна от народа в гроба и да си ги харчи за червеи в гроба дано.

107

един

преди 10 години

В депресия е от гузна съвест, ако изобщо я има.

106

rrriii

преди 10 години

Я пуснете момчето.И то и българския народ са в депресия от както доган е политик. Той е за съдене.

105

Shark

преди 10 години

страдал от тежка депресия, като мечката на Тери Рандъл ли?? Цирк!

104

tribun

преди 10 години

Наистина има какво да научим от политиците,т.е. да не спазваме законите и да търсим вратички да ги заобиколим,това по което престъпниците и политиците си приличат е ,че по един и същ начин постъпват спрямо закона,т.е. синдрома на фалшивите медицински експертизи.

103

Гражданин

преди 10 години

Като е толкова болен Доган как е приел Бисеров и го освободил от ДПС .Съда да не си прави оглушки защото ще дойде и неговия ред.

102

Неук

преди 10 години

Тогава заличете и обвиняемия, защото го е страх в затвора.

101

Doktora

преди 10 години

Едно време моят професор за такава депресия препоръчваше бучка лед в ануса.В случая ще трябва да е доста голяма предвид алчния характер на болника.Наздраве.

100

snaipera

преди 10 години

Toia oshte li ne sa go dumnali...

99

Анонимен

преди 10 години

Vsichki presatapnici dokazvat platen i"stradania" pred pravosadieto. Plashtash - izkarvat te lud, bolen. invalid, kakvoto si izberesh. Taka pechelish vremeto dadeno ot Bog da si harchesh kradenite pari i da poddarjash svoia pravosadna sistema

98

Ben Adam

преди 10 години

Pri zdrava politicheska sistema, zakonite se kovat ot jeliazo. Pri nas zakonite sa troposani s shareni konci i mejdu troposkite se razhojdat nai golemite kradci i prestapnici. PRAVOSADIETO OBICHA GOLEMITE KRADCI, ZASHTOTO TE IMAT MNOOOOOOOOGO PARI.

97

ха

преди 10 години

и аз страдам от депресия , но заради всичките тези крадльовци дето живеят в злато и разкош , работя и мизерствам ...