24

варварофоб II

преди 10 години

До ватковДо друг хун-дето си пише хунската фамилия без главна буква!Аз съм европеец от Стара(Западна)Европа,бре хуне ниедни!Вие хуните имате само една глава-долната,с нея мислите и с нея действате!Ето за това сте си докарали т.н.ви "държава" в режим на тотален разпад.Вашето изчезване е исторически неизбежно!Дори и да не се пръждосате от родината ни Европа,демографската катастрофа ви е неминуема-най-най-късно до 2028 г.Но вие сте юнаци с накривени калпаци и засукани мустаци-и винаги-***.

23

варварофоб II

преди 10 години

До некакъв хун,дето се прави на Гай Фокс,а си е чист болшевишки варварин и до друг хун,дето се именува Хасан,дето яко го е закъсал/бил 12 г. на служба във варварската военна орда,пък се плаче дето лоши боили го изхвърлили като "мръсно коте"/.Вие сте българи-юнаци и не трябва да ви пука,че както признавате сте бедни варвари!По-важното е,че краят му се вижда!Много мина/1332 г./,а малко остана-не повече от 20-25 години преко сили!Хунската ви държава е исторически обречена.Демо-катастрофата е тук!

22

HCDV!

преди 10 години

До Бай ХасанТака е. Само дето към немските бих добавил примерно и корейски инвестиции. Така например в Техномаркета до нас се продават произведени в Чехия LG-та. Лошото е че чешките инженери имат работа, а не като у нас.

21

HCDV!

преди 10 години

Бай ХасанЗа задлъжняването си прав. Вярно е че България е стараната с най-нисък дълга спрямо БВП в Европаслед Естония, но погледни самия БВП. Иначе чувам и по-страшни работи. Примерно, че в Прага легализираха марихуаната и това че сума ти имоти са купени от шиптарската мафия. Сигурно и други неща ще ми кажеш.

20

HCDV!

преди 10 години

До genxНе ти пиша ,че сме имали 89-та по-високи заплати от Гърците, но в индустриално отношение че бяхме по-добре всеки технически грамотен човек ще ти го каже. Това че чрез наливане на пари им вдигнаха стандарта е друг въпрос. Колкото до комунистите и русофилите в Беларус са баш такива ама има такива ЗАПАДНИ инвестиции, че свят ще ти се завие.

19

HCDV!

преди 10 години

Ето данните на ЦРУ от 90-та за БВП.theodora/wfb/1990/rankings/gdp_per_capita_1.html

18

HCDV!

преди 10 години

Ами знам какво се произвеждаше в България тогава и какво в Гърция. Вярно е, че им вдигнаха изкуствено стандарта, но сега си го плащат. Колкото до това кой е забравил за Русия ще ти дам пример с унгарската хранително-вкусова промшленост. Там в началото на 90-те пратиха хора да проучат какво са специфичните вкусове на руснаците. Всъщност какво разбираш от "са забравили за Русия".

17

HCDV!

преди 10 години

Бай ХасанВярвам ти за това, а и от други съм го чувал което пишеш. Ама виж в търговските вериги колко високотехнологични стоки са чешки и колко български. Ето това е проблемът, А чехите са кофти хора го знам от повече от 9 години.

16

HCDV!

преди 10 години

До genxЩом наричаш дива най-голямата православна страна си ми ясен. Всъщност тогава съвсем не бяхме изостанала страна. По данни на ЦРУ имахме БВП на глава по висок от Гърция, Турция, Полша, Унгария, Румъния СФРЮ и др., на които сега им дишаме праха.

15

HCDV!

преди 10 години

Как пък Чехия не си съсипа икономиката заради ЕСАми спомням си ,че 90-та дъртия Буш протестираше за това, чу чехите бяха решили да си продадат старите танкове на Сирия, ама по показаха среден пръст. Освен това по-повод ТКЗС-тата Хавел каза, че щом като нещо работи не трябва да се унищожава докато не се открие нещо по-добро. да не говорим колко увеличиха износа си за Русия страни като Чехия и Унгария докато Стоянчо Ганев искаше да съди СССР. Ами затова Чехия не си съсипа икономиката заради ЕС.

14

anonim1000

преди 10 години

София на големи празници се изселва в Гърция.

13

anonim1000

преди 10 години

В София поне 200 000 имат много пари (т.е. са богати,така да се каже).Като сложим Пловдив,Варна,Бургас и другите по-големи градове с техните богаташи,може да се окаже, че около 300 000 души са фрашкани с мангизи.И това е.Ааа,забравих и тези дето взимат добри заплати.И те да са 200 000 в цялата страна.И тези 500 000 си пътуват когато си искат където си искат.Но и бедните българи спестяват някой лев и пътуват.Аз съм зле (финансово),но съм ходил в чужбина доста.Само съседни държави щото е по-евтино

12

ватков

преди 10 години

варваро....там какво си ! ФОБ ли , ФИЛ ли си , би ли уточнил корена ти от къде е ??? Не този корен в ПАНТАЛОНА с чиято глава мислиш.

11

4848

преди 10 години

Смешки, много важно че мога да мина границата само с лична карта. Ама ако имам пари, много съществена подробност.

10

Анонимен

преди 10 години

И там и тук ни мачкат комунисти как няма да сме доволни.

9

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

До варварофоб IIАбе, ***, то това свободно пътуване из Европа ни излезе през носа !Заради едното голо пътуване си съсипахме икономиката. Пак заради него днес живеем по-зле, отколкото преди 89-та година.Днес отново не могат всички българи да пътуват свободно. Просто, защото по-голямата част от тях нямат средства да го направят.Излезе ни направо златно това уж свободно пътуване ! В замяна ни циганизираха и ислямизираха държавата.Варварите са на Запад. Ние сме един изстрадал народ.

8

варварофоб II

преди 10 години

Ало,варварите!Нали мразите ЕС и призовавате да бъде напуснат веднага.А иначе 79% са доволните,че могат свободно да вършеят из него,вършейки предимно зулуми и причинявайки само зло!Вън от нашата родина-Европа,гнусни варвари!Пръждосвайте се там,откъдето се домъкнахте-дивите степи на Азия!Те сега са част от Евразийския съюз.Марш от Европа диви хуни-същите сте както преди 1332 г.Тази част от родината ни не е ваша-тя бе заграбена от хуна Исперих и дивите му орди!Марш на галоп от Европа-*** също

7

Анонимен

преди 10 години

Има пропаганда против българи и румънци.Пресен пример-случаят с Мария.Свободното движение на стоки и на хора няма значение,защото българите сме дискриминирани в цяла Европа.В държавен сектор работа-не,в частен хранят европейците с пропаганда против нас и сме като роби.След 2014 ще разберете за какво говоря,никой не ни има за хора,излезте в чужбина и ще видите,че не зачитат правата ви.ЕС като идея е да има страни донори като нас за пазарите на Западът,пазари на стоките им и евтини емигранти!

Не знам за какво "свободно пътуване в Европа" става въпрос. Като изключим София, близо 5 млн. българи живеят под бедняшкия минимум. В селата и по-малките градове не могат хляб да си купят, пък за пътуване в чужбина могат и да мечтаят. По-доходните родители пращат децата си да учат и работят на запад, но колко са тези семейства? И докато в областните градове животът се подобрява от еврочленството, в селата пейзажът не е мръднал от 1960 г. Искам да видя как някой с 400 лв заплата ходи на запад...

5

viko

преди 10 години

i az te chacham edno ot men s lekotado n1pozdravi ot FRANCE MARSEILLE