16

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 10 години

Тая държава има два основни проблема, които ако не бъдат решени, държавата ще изчезне !Проблема с политиците и ***, тия два тумора изцеждат силите на народа !!!

15

Анонимен

преди 10 години

Е те патрулите си ги правят от много време - разтоварват железо от влак в движение, събират ненужни шахти от улиците, тарашат дворове и овощни градини. Мангасарските патрули не са спирали никога.

14

Темерут

преди 10 години

Ми, то оставаше и да има нагласа, тва ромите са пословично мързеливи, а тва патрулирането си е работа...

13

Анонимен

преди 10 години

Ето това е бъдещият президент на ***! Само още стотина хиляди арабски имигранти и работата ще вташе!ЧАЯ ШУКАРИЕ!РОМАНЕЕЕ!

12

ггг

преди 10 години

няма нагласа защото никой не плаща,аз един път ходих в едно училище в захарна фабрика,един от учителите ми каза че вечерно идват да се ограмотяват дъртите *** учели ги да пишат и четат и им плащали по 5 лв,та човека ми каза че дошли *** при него един път и му заявили че за 5 лв няма да стоят искали по 10 лв за да ходят на училище,правете си сметка какво същество мизерно е това ***

11

Анонимен

преди 10 години

Всичко, което не противоречи на закона е законно. Патрулите не противоречат на закона. Да ви припомням ли , че при соца е имало доброволни отрядници? Те какво са били? Кой го е страх от хора, които съдейсват за спазване на реда и закона? Кой иска безредици и ерозиране на държавноста? Не са патрулите!

10

ОСТАВКА

преди 10 години

Точно така - поканете ги всичките тия ваши роми от цялата страна - бивши командоси, военни, полицаи - на мястото на бившия цирк, или пред Позитано, ВСЕ ТАЯ !!!

9

Registriran

преди 10 години

До бмп |Роми-бивши командоси!?" Не е имало, няма и никога няма да има, да командосита пият ром, но *** ги вземаха в армията основно в КЕЧ или трудоваци, та кой *** ще вземе някой мало-грамотен, и това преди разорението на България, а тогава *** ходеха на училище и къде с добро, къде с бой се научаваха на най елементарни неща, като да си пишат името, или да четат, колкото могат.

8

кайо

преди 10 години

Аз съм 100% ***, но съм патриот и съм на страната на българите. Искам да живея в свободна страна и не искам тя да се ислямизира. Купил съм си алуминиева бухалка и ще чупя арабски и негърски тикви ако се наложи

7

Денислав

преди 10 години

Комунистите ще оставят след себе си анархия. Не им е за първи път, имат натрупан опит. Чакаме *** партия, патрули - абе разделение на народа. Създаваш подобни условия в страната и после може да си крадеш държавата и да сключваш неизгодни за нея сделки колкото си искаш.Комунизъм в действие, баби и дядовци мечтаят за нещо, което никога няма да се повтори. Техните "мечти" ще се плащат от нас младите и нашите деца.

6

Сънчо

преди 10 години

Някой да е виждал ром да работи въобще? Защо ли никой не прави разлика между работа и това да крадеш, да продаваш дрога, да пласираш жена си и сестра си на околовръстното, да точиш социални помощи в България или чужбина, та комо ли да вземат да направят организация за каквото и да е кауза безплатно и доброволно !!!!!!!!!!!!

5

Красю

преди 10 години

Стига с това "роми"! Кой *** го измисли?! ***!!! Ци-га-ни!

4

Анонимен

преди 10 години

Абе направо да ги назначават в МВР и ДАНС,те хората т.е.ромите си направо подготвени-знаят чужд език,иначе са бързи,сръчни и смели.Ала-бала,цап-царап,да излъжат,да откраднат,нямат равни на себе си!

3

Анонимен

преди 10 години

Жалко, че някои се връзват на този самозванец. Веднъж по телевизията видях колко му е багажа. Доста е неграмотен. /Едва ли знае чие е името Расате/

2

razsad

преди 10 години

Кафявата армия на Расате всъщност пази точно наркодилърите

1

БПФ

преди 10 години

Ние пък сме против *** тероризъм и бандитизъм, чиито хронични жертви са стотици хиляди мирни хора !!!! Неслучайно в много села такива патрули има от месеци и години !!!!