97

sokrat62

преди 10 години

Ваща м--а, вие и лани ни чакахте фашисти мръсни ама няма да дойдем само ще ви пратим 1-2 мильона *** да ги социализирате, да видим как ще стане!!!!!

96

До Външен

преди 10 години

До Външен Ти външен ли си,или си извъншен-*** много ти личи,че си *** дето училището и възпитанието са ти чужди.Като се научиш да четеш и пишеш,та да разсъждаваш на един език поне-тогава влизай да коментираш!

95

Стига с това реване

преди 10 години

Как едните, а другите не. Факт: от 2014 свободен достъп до трудовия пазар. Социалните помощи противоречат на осн. принцип за мобилността и правото на пребиваване на ЕС-граждани на чужда територия.Логично-отиваш да работиш, а не да чакаш на соц. помощи. И чета все едни и същи коментари. Мн. ясно, че при засилено движение на групи хора настъпва смут-това изпитват българите в момента.Светът се променя. Следва другото. Справка:Библията. Покайте се, грешници.

94

Външен

преди 10 години

Всеки народ смята, че превосхожда всички останали. Например, ромите твердят, че найчистата племе с найвисок коефициент IQ е от ромски происход.

93

Анонимен

преди 10 години

Ами прави са хората да се притесняват от нова емигрантска вълна.Те не знаят какво е положението в България.Представа си нямат ,че са останали около 4 млн българи,като болшинството от тях едва свързват двата края и въобще нямат възможност да си купят билет до Англия.Добре,че има студентски бригади,та младежите да изкарат малко пари от бране на ягоди.

92

Българин

преди 10 години

Споко Британци! Ние Българите сме си чисто племе! Не сме като Поляците да идваме на Тумби! Имаме Интелигентност-за Българите говоря...Даже по- голям коефициент и от вашите дори,дето не могат на собствения си език да се ориентират в метрото!

91

...и там няма работа

преди 10 години

С такива лозунги острова насъсква местно родените срещу емигрантите-независимо от коя държава са-но най-вече неанглийскоговорящиОстрова ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ-какво остава с някакви си пришълциСещате се какво ще се получи-същото което и тук у нас срещу сирийци и тям подобниКакто тук няма толерантност към чужденци виснали на врата на държавата-така и там и навсякъде по света-едно и същоПредсказано е че ще възстане народ против народ-и то ставачужденеца е мразен

90

Външен

преди 10 години

До 100: повече от три милиона- те са предатели? Мислите ли така?

89

Анонимен

преди 10 години

Прави са, само дето "с българите идват и ментета" е грешно! Българите, които заминават са ментета, истинските остават! Кой ще се бори за България ако всички заминем? То и без това етническите българи вече сме наравно с другите! Тия дето заминават продават род и родина! Ако бяха останали сега нямаше да сме на това дередже! Който заминава е национален предател, като тия дето по турско са бягали в чужбина, вместо да се борят! И сега е същото, даже по-лошо!

88

Външен

преди 10 години

До 66 : "България забранена за *** британци". И за *** американците, и руснаци, и френски, и турци...няма добра хора, нали? Дали българите не са ксенофоби след всичките им изсказвания?

87

Анонимен

преди 10 години

Елате и вуйте прехвалените Британци в турските курорти- там ги наричат "прасетата", а българите ги уважават. А Турция изпраща бежанците за да бойкотира курортите ни за лятото, а нашите ***-шарани се хванаха на въдицата за помощи от ЕС и за да издигнат имиджа на 1 човек. Но май монетата ще падне обратно

86

аре

преди 10 години

До ...И СИ Е ВЕРНО!!ти от кои материал си от соца или от калпавия

85

stranen

преди 10 години

хубаво че е такова мнението за англичаните но те трябва и да го научат пишете им в техните форуми...

84

бибиян

преди 10 години

реакциите ви, приятели, са малко пресилени.. дейли мейл, експресс и пр са еквивалентни на нашите жълт труд, блиц и пр - аудиторията им са основно неуки или самотни застаряващи, които имат нужда от емоции и дейли мейл им ги дава. ако погледнете страницата им ще видите, че мразят и плюят всичко, клюкарят, това им е бизнеса. ийзи

83

Анонимен

преди 10 години

по страшно от нашествието на сирийските бежанци .Сирийците поне са богати и са с висока култура.

82

еееех...

преди 10 години

еееееейй много недоволни тези британцета от нас бре...се се плашат, бягат..не се страухвайте турчулята ви потурчиха за нас Бугарите не остана много да ви е*ем.. но пак ще ви намажем задниците спокич ;)

81

Анонимен

преди 10 години

"Британският "Експрес": С българите идват бандити и ментета!"Боже ако знаеха колко са прави само!Българин и на снимка да го видиш, БОЙ неговата мама хайдушка!

80

гост

преди 10 години

Живея и уча в Лондон, и споделям една къща с различни хора, между които и румънци. Казаха ми, че в тяхната страна се публикуват абсолютни същите ***, само че насочени само към Румъния. Просто трябва да спре да се обръща внимание на тия неща явно, няма друг начин.

79

Анонимен

преди 10 години

Българите и румънците ли им се виждат страшни? Хахахаха! Тези рижави *** скоро ще станат едно голямо мюсюлманско гето,но белите българи християни са им проблема? Истината е,че ги е страх от мюслитата,но скачат на българите.Ако дойдете в Англия ще се уплашите,има квартали и зони в които действа шериата,даже са обозначени с табели.Ако влезете в тези квартали и загледате някоя жена,може да ви убият според техните закони и полицията не може да ви спаси,защото и те не ходят там.

78

zx

преди 10 години

Постоянно се говори тук, че българите били като бежанците. Първите отиват с паспорт през митница и КПП и съгласно европейския договор, а вторите през ноща през гората нелегално - няма нищо общо.