13

Анонимен

преди 10 години

Пари за които и да е не се дават така и 90 годишните в днешно време имат Iphone. 5000 лв са това еми малко могат да се замислят преди да ги дадат.

12

Анонимен

преди 10 години

До цецода те питам когато станеш на 82 години колко ще мислиш-*** кратуно Това е баба която за внуче е готова ...на глупост.И ще злорадстват...***, ще ми хвалите *** че са много хитри Тия *** дето се множат като мишки да се пращат в лагер да отработят парите Ама нямааааа

11

крупен капиталист

преди 10 години

Не че искам да злорадствам, но поне вкарват парите в обръщение, иначе инфлация...

10

Манго

преди 10 години

И после реват пенсията малка, като натрупат малко пари се чудят на кого да ги бутнат, многоооо. Трябва да им се обеснява до де захапят.

9

до 1

преди 10 години

Ами дай да назначим 2,5 милиона полицаи да застанат до всеки пенсионер и да го пазят да не върши щуротии.Именно по инициатива на полицията бяха разлепени предупредителни листовки в пощи,болници и приемни на районните инспектори с указание при подобни обаждания да сигнализират в полицията. Но балъкътдържи да си даде парите на измамника,вместо да сигнализира където трябва.После полицията виновна...да не говорим, че този вид разследвания са доста скъпи и трудоемки а а парите идват от джоба на данъкоплатеца ...

8

Анонимен

преди 10 години

Вече е време измамените наивници да плащат глоби заради това че харчат държавни пари, докато полицията се занимава с плодовете на тяхната глупост. Вместо МВР да търсят находчивите измамници, могат да бъдат оставени да вършат някоя по-значима работа

7

void

преди 10 години

Видно е, че тези хора са свикнали и приемат за нормално всичко да става чрез рушвет. И точно тези хора гласуваха по команда за учредителите на режима на Пламен Орешарски, които в момента ни управляват по същия начин - чрез рушвети, компромати, доноси, заплахи, репресия и реваншизъм. Затова искрено се радвам на всяка такава новина - да им се връща тъпкано на пенсионерите за това, което причиниха на народа! Оберете ги до стотинка!

6

до 5

преди 10 години

Колко лесно оправда беззаконието и бездействието на властта и хвърли цялата вина на потърпевшите!!! Браво, в коя школа беше на обучение?

5

Анонимен

преди 10 години

Пак ще ги лъжат, защото това поколение са научени от Тодор Живково време , че трябва да дадеш пари рушвет, за да ти се сърши работа. Това са дебели глави , които гласуват до смърт с чевената бюлетина.Те ще изневерят на мъжа си , но на партията НИКОГА.Така, че не може да се помогне на глупав човек да го направиш умен.Такова лекарство още не е измислено.

4

Диди

преди 10 години

Добре бе, журналисти, медии, днаправете една кампания по всички големи телевизии - заедно с рекламите за шоколади, кредити и други глупости да се пускат клипове за тези изманинци - как лъжат, да не вярват, да звънят на близките си преди да дават каквото и да е! Аре стегнете се малко, тея *** няма да изчезнат или да спрат, поне да се опитаме да противодехстваме някак!

3

Анонимен

преди 10 години

Докога *** мафия ще е безнаказана? Знаят се кои са, явно добре си плащат на когото трябва!!!

2

Анонимен

преди 10 години

До 1 А ти чак сега ли го разбра това.Я се обади в полицията и ги напсуваи да видиш колко бързо ще те хванат

1

Анонимен

преди 10 години

Интересно защо никой не ги преследва тия измамници, има новини само за измамените но не и за заловените. Изглежда полицията ги прикрива и си делят плячката.