13

78

преди 10 години

Как ще изчислят кой колко *** изхлърля. И кой в чия чужда кофя ще гледа да си изсипе ***. И сега има хора, които от единия край на квартала си изхвърлят *** или в чужда кофа или контейнер, или на края на града, в накоя канавка или чужда градина покрай пътя. Не се ли вижда и сегя че навсякъде има изхвърляни *** - зачи ще стане дори по-страшно. И да се оплаче някой, че в нивата му е изхвърлян ***-никой не му обръща внимание, а от общината дори ще му сложат глоба -от отд. екология

12

prof.Solomon

преди 10 години

Значи управляващите се считат за недосегаеми и безсмъртни . Защо се взима консултант ? Ами той и Хохигер е консултант с Моника Йоцифова-Станишева ! Ще се одкраднат едни парички туи е А пенсионерите ще гласуват за партията на Гейя и Мая Общата хак да им е . *** за жилищата и къщи трябва да бъде изчисляван на човек . За бизнеса когато отиде на сметището му се изчислява и го плаща на момента това което вози . Данак не трябва да се плаща за не обитаем имот . А да ви видим тогава !

11

До кога???

преди 10 години

До кога ще живеем като неандерталци? КОГА Б-я ЩЕ СТАНЕ НОРМАЛНА Европейска държава, кога бе управницитеее??? РАЗДЕЛНО СЪБИРАНЕ на *** КОГА ЩЕ СТАНЕ ФАКТ у нас? КОГА ЩЕ СЕ ПОСТРОИ от години обещания завод за ПРЕРАБОТКА на отпадъците? СРАМНО е да живеем в 21 век и да сме толкова НЕГЛЕЖИРАНИ към ПРИРОДАТА !!! За бесилото са ни всичките НЕКАДЪРНИ УПРАВНИЦИ, това е ясно, кога ще ви теглят въжето само това се питаме?

10

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 11Откъде накъде държавата ще се занимава с твоите опаковки? Като не искаш търговеца да ти слага опаковки, купувай си нещата неопаковани. Да ти издържат по-малко, да се омажеш докато си ги занесеш в къщи, търговския им вид очевидно не е важен за тебе. Обаче, ако все пак държиш на опаковката, държавата да си прибира таксата от тебе.

9

Анонимен

преди 10 години

Ако се направи един нормален анализ, ще се установи, че поне 90% от *** е опаковки на стоки. А защо стоките са в опаковки. За да издържат повече, да се транспортират лесно, да се продават повече. Все кинти в джобджето на производител и търговец. Заради тяхната печалба, ние плащаме такса смет. За всяка опаковка, държавата трябва да прибира такса от производителя на стоката, а таксата за хората да отпадне.

8

Анонимен

преди 10 години

В градовете данъчните оценки са по големи от пазарните цени. Така, че още за 2013 и 2014 методиката е незаконна. Кво правим и кой е виновен, питам аз.

7

акуд

преди 10 години

новия метод е всъщност СТАР, вдигат ни данъците . Българите продължават да плащат заради ромите всякъкви разходи. ДО КОГА ЩЕ ТЪПИТЕ ТОВА. аз не плащам или забавям на расрочено плащане всичко към тази държава която обслужва нуждите на миллетите

6

Пешо

преди 10 години

Неизвестно защо е изникнало и твърдението, че като се промени схемата гражданите ще плащат повече, защото бизнеса бил по-натоварен сега!?! А кой им е казал, че непременно крайната сума от т.нар. "такса смет" трябва да се запази? При положение, че за сега заради плащане на база данъчна оценка на имота нивото на плащане е завишено, нищо чудно като се въведе новата схема да се получи общото плащане на такива като "вълка" на времето и други като него сега да е по-ниско!!!

5

Его

преди 10 години

Става само с такса на глава от населението след съответното пресмятане колко *** се генерира в дадена община. Съответно трябва по-детайлно разграничение за заведения - брой места, за фирми - офиси или предприятия. Сега е чиста порнография - офис от пет човека е приравнен към предприятие и плаща като луд, защото с е нанесъл в нов имот и данъчната оценка е висока. Или сам пенсионер плаща много, защото живее в голямо жилище. В *** къщи са по сто човека, да не говорим колко мърсят.

4

Shark

преди 10 години

Ама тея не схващат ли че си заминават. Ква 2015 кви 5 лв!!

3

Анонимен

преди 10 години

Тия некадърници знаят, че хазна не се пълни с даници, такси и глоби, ама като са некадърни да подкарат производство и износ ще е така.Хубавото обаче е, че нещастниците един по един фалират.Лошото е, че от това ние стрдаме.

2

Анонимен

преди 10 години

Ще почне едно ранно сутрешно изнасяне на торбички с *** - я към съседите, я към някоя канавка по пътя към работата, я в контейнера зад парламента. ... :)

1

Бранник

преди 10 години

Предлагам да се въведе строга регистрация на живеещите в даден имот. За всяко населено място да се въведе цена за едно лице. По този начин всеки ще плаща такса смет. Мисля, че никой няма да регистрира на адреса си, *** за участие в избори, незаконни имигранти, кандидати за гражданство, след като трябва да плаща такса смет за всяко регистрирано лице.