15

Анонимен

преди 10 години

Джийсъна се е взел на сериозно в ролята на великия комбинатор-манипулатор.От много маймунджулъци,накрая да не го изпратят към къщи тази вечер.Едно е шега,а съвсем друго е злоба.Ще си намери майстора,защото Златките ще отвърнат на удара.

14

мими

преди 10 години

Не гледам брадър, но прочетох "статията" и се чудя може ли да има толкова простотия по тази земя, Боже

13

Анонимен

преди 10 години

Не мога да повярвам, че зрителят се вживява толкова в това манипулативно предаване. Как ли не го наричат този Джийсън, а той е само един младеж, който още не е излязъл от пубертета. Нима си нямате пубертети вкъщи или не ги срещате на улицата?

12

Анонимен

преди 10 години

Ciganeto i kompleksirania selianin pulna idilia

11

Анонимен

преди 10 години

Този джийсън определено е на някакви медикаменти

10

Оногондур

преди 10 години

Това национална новина ли е?

9

получовеци

преди 10 години

Само *** с ниски чела могат да изтраят епична тъпотия като тази. Тоест, 2/3 от целокупното население.

8

trut

преди 10 години

Пенка и Змийсън май ще ядат шамари, което ще е купон.Да.Искам!Язи съм *** и искам цирк.

7

Анонимен

преди 10 години

Каква интелигентна физиономия. Каква аристократична осанка.Ще си пусна Бах.

6

Ивоо

преди 10 години

Що си губите времето с тези прости и долни закъсали човеци включително и Биг Бройка. и Нова тв.Не виждате ли че всичко е бизнис и пари.

5

до Tina

преди 10 години

Ххаха, като гледам, доста си следила тази малоумщина:))

4

Анонимен 1

преди 10 години

Ид*отизъм....

3

Tina

преди 10 години

Пенчето се оказа злобна женица, при това расистка и ксенофобка. Само защото няма руса коса и сини очи насочи омразата си към русата Златка и ще се пръсне от завист."Джийсън"-а пък се оказа злобен ***.Нищо чудно, че така добре се разбраха...

2

qwer

преди 10 години

Не разбирам този Бг Брадър как може да бъде с такъв рейтинг както го показват ? И изобщо какви са тези хора в Б-я които се увличат по това шоу, та това е струва ми се реклама на идиотизъм, простотия и падение на организатори и водещи бе ? Какъв е този крокодил *** Пенка вкаран вътре, а още по учудващо е, че е била и участничка в конкурс Мис България, до там ли я е докарал този конкурс,че освен маймуни да допуска и изключително неинтелигвнтни и прости участнички, каква е тази държава бе ?

1

Big Bad Wolf

преди 10 години

Тоя Джийсън не знам в какви филми е влязъл, може да мисли се за много хитър ама май е по-*** и от Пенка. Не се ли сеща че русата Златка може и да е слаботелесна ама като излезе навънка оня ММА боец ще го върже на възел ако го спипа.