10

АНТИМУТРА

преди 10 години

Ние се чудим как да свържем двата края след доброто управление на ГРОБ!!!Да им пратят ГРОБ и БУда да ги управлява!!

9

преди 10 години

тая *** комунистическа ***...

8

тц, ма твърду !!!

преди 10 години

Не може да е верно!Милиардерите не бяха ли капиталисти?А Китай не беше ли комунитсически?Що чинат милионери в ком. Китай?Или всичко е алабализъм за масите...Или

7

до 1

преди 10 години

няма бате, пишат и после излизат с колеги да пушат и да си чешат ушите..

6

Анонимен

преди 10 години

И съвсем случайно 30 годишното милиардерче е синче и щерка на 5-то поколение висши партици.Иначе всичко само цял живот.. Тва са приказки за малки деца.В тая страна тъй подобна на нещо като България и Русия + доста от латинска америка ако нямаш солиден гръб във властта забрави да станеш милиардер.Другият вариант е да са некви мафиоти- отново щедрп спонсорирани от партията майка.Нещо до болка познато в родната България.. Или само аз виждам приликите?

5

Бат Фъки

преди 10 години

Колко жалко е да имаш пари и да караш Ферари и фсички *** да са твои... а фсъщнос... дръжката на тигана ти да е 3-4 сантиметра... аз моя го увивам няколко пъти около кръста и ако се налага плаша плъховете в квартала, мислят го за питон.

4

Анонимен

преди 10 години

А китайските миньори-едни от най-трудно дочакващи пенсия в Света.

3

Евроамериканец

преди 10 години

вижте в ляво китайската Златка как бройка портфейлоносителите, хаа

2

Китаец

преди 10 години

Защолъжите и плашите народите, В Китай средствата за производство са общонародна собственост и няма такива лица,които да притежават имущество в такива размери,за които вие лъжете, Има лица, на които е поверено управлението на огромни средства за производство, но те са общонародна собственост и ако някой посегне да ги присвоява, както е у нас, той знае, че ще бъде осъден на смъртТака ние пазимобщонародната собственост

1

Анонимен

преди 10 години

"Според проучването на UBS богатството на всички милиардери в Китай възлиза на 384 млн. долара..."Значи богатсвото на всички взети заедно няма и половин милиард :-)И това ми било журналисти - оправете си простотиите!