14

Ivan

преди 10 години

До КреационистДавай бате! :Д разби ги всичките :Д аз мн се засмях на коментара ти незнам защо всеки те взима така насериозно :)

13

Юли

преди 10 години

И това също ще коментирам - "Избухване на гама лъчи има при смърт на масивна звезда, която попада в черна дупка и от която се образува свръхнова." Напълно вярно, като авторката на статията иска да каже, че гама лъчи "избухват" защото е масивно отделяне на гама лъчи и че, двете явления попадане в черна дупка и образуване на свръх нова са отделно, а не че звезда попаднала в черна дупка се превръща в свръхнова. Просто малко объркващо го е написала.

12

Юли

преди 10 години

Анонимен, пръстите на краката не са закърнели от еволюцията. Те са ти много нужни и най вече да стоиш изправен стабилно на краката си. Тоест да пазиш равновесие. Дори и най малкия пръст ако го нямаше, би имал известни проблеми с равновесието при определени ситуации. Иначе това за старостта на земята описано от Креационист си е престъпна неграмотност. При попадане на звезда в черна дупка се наблюдава масирано гама излъчване. Авторката на статията не го е написала правилно само, но е вярно. :)

11

Анонимен

преди 10 години

До Креационист.Я обясни защо имаш пръсти на краката при все, че не ти ртябват.Също така и апендикс и кучешки зъби.Защо новородените имат силно развит хватателен рефлекс и мускулен тонос на ръчичките, като майките им нямат козина в която да се вкопчват.Защо има фосили на морски животни на Еверест?Защо естествения подбор се използва успешно та чак комерсиално в животновъдството и ботаниката за създаване на нови видове като не е възможен и не работи?

10

Анонимен

преди 10 години

До КреационистКои са тея доказателства я сподели?За въглероден анализ да си чувал, за седименити да си чувал?Сигурно и колата ти се движи с Божията сила а на с бензин получен от петрол, трупащ се с десетки милиони години.

9

bashkircho

преди 10 години

До КреационистJal mi e za tebe chestno da ti kaja

8

Креационист

преди 10 години

"Съществува теория, че масовото измиране на видовете преди 450 милиона години е причинено от избухване на гама лъчи в близка част от нашата галактика."Глупости, тя Земята е на няколко хиляди години, те за милиони говорят. Не позволявайте на учените и техните теории да ви заблуждават! Всички ствременни доказателства говорят за една млада Земя, не за някакви измислени периоди и милиони години.

7

VoiD

преди 10 години

"Избухване на гама лъчи има при смърт на масивна звезда, която попада в черна дупка и от която се образува свръхнова."Следващия път, моля авторката да си опресни знанията по езика, от който е превела статията или да прочете някой учебник по физика за 9-ти или 10-ти клас. Такава фрапираща глупост отдавна не бях чел.

6

Анонимен

преди 10 години

В една далечна галактика, преди много години...Това е звездата на смъртта, не я ли познахте! Просто Лукас е научил за нея по-рано - казали са му извънземните - а сега и учените на Земята разбраха, че Люк владее силата.

5

Анонимен

преди 10 години

От кога попадането на звезда в черна дупка предизвиква свръхнова?

4

Имани

преди 10 години

Космическата атракция на века е предиэвикана от комета прближаваща се до Слънцето!!! Не са никакви гама лъчи:-))) Това галактическо шоу ще съперничи на Великата Комета от 1680 г., която е била толкова ярка, че се е виждала преэ деня!!!

3

bashkircho

преди 10 години

"Избухванията на гама лъчи..."Ia si opravete stataita...

2

bashkircho

преди 10 години

"Избухване на гама лъчи има при смърт на масивна звезда, която попада в черна дупка и от която се образува свръхнова."....ko?

1

zeus

преди 10 години

Госпожо Василева, поглъщането на звезда от черна дупка няма нищо общо с избухването на свръхнова, второто става след като масивна звезда изчерпи горивото си и се свие под силата на гравитацията.