4

HETO

преди 10 години

Аааах, каква изненада!? А аз вече се бях приготвил морално - по обещанията на БСП - че като дойдат те на власт, ще цъвтим и връзваме и така до съсзаването на втори Бабилон. Е тука ме хванаха в крачка ... (ирония изключ)

3

Рали1

преди 10 години

Кой разсипа заводите на големи градове ,като Плевен ?Какво е това деление на север и юг напоследък?В Северна България се закрива абсолютно всичко-последно и военните прокуратури останаха само на юг ,остана само Варна.Вижте добре картите на финансови компаниии-къде са им офисите,вижте нови предприятия къде се откриват ,вижте къде се наливат пари по програми основно.Магистралите на юг с приоритет за север пари няма.За Северна България-военните поделения за настаняване на бежанци ?!!!

2

мнение

преди 10 години

В тези тежки времена на безработица и жалки доходи, трябва и сами да се подкрепяме - като например купуваме стока от български производители, без разбира се да правим компромис с качеството. Имаме наистина хубави дрехи, козметика, храни, лекарства и др. Така ще се вдигнат оборотите на българскити фирми, а оттам дай боже по-високи заплати и повече заетост..Стандарта и безработицата пада така. Да бъдем патриоти като потребяваме все повече и повече българска стока!!

1

777

преди 10 години

червените и гажалите си пазят гъ8овете-всичко за юга, а севера въшките го яли.