15

Георги

преди 10 години

До ВълчевВълчев, ти се опитваш да си оргинален, ама само простотията ти е налице. UK е световна империя бе, ***. Слънцето не залязва над нея, имащ ли хабер въобще за какво става дума. Другия път *** на екскурзия в до "града". "облякани"...!??

14

9667

преди 10 години

До Анонимен 13Да, прав си. Единият от заподозрените е от турския вилайет Индия, а дригият е от вилайета Танзания. Няма съмнение че си българин - *** и злобен!

13

Анонимен

преди 10 години

""Полицията била известена за кошмара на трите жени още през октомври. Тогава в сдружението "Фрийдъм Чарити" се обадила жена, която заявила, че е държана затворена повече от 30 години.""Хайде стига глупости. Тази история звучи толкова тъпо. Видите ли жената се обадила в сдружението Фрийдъм Чарити да се оплаче а не в полицията!! И чак когато въпросното сдружение пуснало документалния филм месец по-късно, полицията се самосезирала и отишла и ги освободила!!! Това звучи невероятно тъпо.

12

Анонимен

преди 10 години

До колкото разбрах от една чуждестранна медия, британецът е с турски произход или май изобщо нямаше британско граждаство и си бе чист,100% анадолски комшия

11

dragko

преди 10 години

Бля,бля.....Английска "храна" за журналята.И как са държани?Сигурно зад бронирани врати или зазидани?Щом е могла да се обади сега така е могла и преди 30 години.Забележете,че британката/по възрастта/ сигурно е "родена"в къщата.Смях......

10

Анонимен

преди 10 години

Там си спазват вековната британска традиция просто кво се толко тва робството при тях си е фолклор

9

ганчо

преди 10 години

очаквам Фарандж да каже,че мъжът и жената които са ги държали са българин и румънка.....хак им е на тъпите англичани

8

дедо Йов

преди 10 години

Г-н Вълчев най вероятно сте били на екскурзия до Лондон, изключително гадно място или както се изрази един таксиметров шофьор в Норич : Лондон е "***"място, пълно с всякаква ***, събрало повечето *** на света. Живял съм в провинциална Англия, далеч от Лондон и мога да Ви уверя че това е една прекрасна, спокойна страна, хората в провинцията са изключително толерантни. Ако имате възможност посетете северна Англия, поживейте в градчета като Шрусбъри, навсякъде е зелено и чисто!

7

ledzepeelin

преди 10 години

Това не е единствения случай и не се случва само на лицемерния остров.Има сериозни проблеми с българи и българки,които и в момента са роби в Италия.Да.Особено в южна Италия.Може би и другаде,но за там съм сигурен.Аз съм информирал институциите,ако изобщо има такива и там и тука в бг.Сигурен съм,че никой не си е мръднал пръста.

6

Анонимен

преди 10 години

4udno kak im pomogna 1 film, za da potarsqt pomo6t sled 30 godini!!! zna4i predi tova sa go priemali za normalno

5

AIMILIVS

преди 10 години

Да се спрат окончателно студентските заеми за българи и румънци и нещата веднага ще се оправят , жълтозъбите извратеняци , говорещи като пуяци веднага ще започнат да мислят трезво !

4

Анонимен

преди 10 години

В материала не е отразено мнението на българския посланик в Обединеното кралство.

3

dfg

преди 10 години

айде вкарайте българска или румънска жилка в тази история, че е нещо доста сухичка

2

Анонимен

преди 10 години

Твоета е по кофти от където и да го погледнеш !

1

Сандо

преди 10 години

а аз пък цял живот живея в България