4

Ама нада ли !

преди 10 години

До пиперката:Нищо не разбираш и пишеш на принципа врага на моя враг е приятел, ама дали *** са ти приятели? Като искат АЕЦ, да им построят, като нашата в Козлудуй. От горивото на Козлудуй атомна бомба не може да се направи-ето това е проблема на Иран. Искали за мирни цели, ама друг път ! От късогледи хора, като Пиперката през 1396 паднахме под *** !

3

Перо Пиперката

преди 10 години

Само ще добавя, че за един ден две големи държави с достойнство и разбиране за националните си интереси, показаха среден пръст на шайката западни бандити - Украйна с отказа си да подписва заробващи договори за присъединяване към ЕС и Иран! Само уважение от мен!

2

Перо Пиперката

преди 10 години

До КоменторРазбираш ги нещата, спор нема! хаха!Даже най-добре като нас да се откажат и от ядрената енергетика и да пуснат американците да им построят неколко ТЕЦ-а като нашите на AES. После да гласуват закон, според който всички решения на президента и правителството се вземат след съгласъуване с американския посланик в Техеран!И ще си живкат чудничко! Като нас...! хаха!

1

Коментор

преди 10 години

Аятоласите искат да играят двойствена игра. Обогатяването на уран за технически цели серазличава много от обогатяването за военни цели. Ако искат първото, не е проблем техни-ческият контрол. Ако не искаш да те контролират, явно имаш друго предвид. Вероятно вели-чието на Персия преди 2500 г.,както и глобалните апетити на исляма са размътили и безтова болните им мозъци. Лошото е, че ще пострадат много невинни!