23

Dnes.bg.1

преди 10 години

Според американската разследваща комисия Кенеди е извадило малък пистолет с който се е застрелял пред всички. Джон Кенеди е убит на 22 ноември 1963 г. Брат му Робърт Кенеди се кандидатира за президент през 1968 г. и е убит на 5 юни 1968 г. От някой си Сирхан Сирхан. Преди това на 4 април 1968 г е убит Негърският лидер Мартин Лутър Кинг. "Случайно съвпоадение" на трите убийства, да не си помислете,че е заговор. Ааах,няма такъв. Ли Осуалд и Сирхан Сирхан са действали сами. ЦРУ няма нищо общо!

22

anonim1000

преди 10 години

Не оставиха нито един жив мъж от рода му. Толкова много го мразиха ***.

21

Причините поради кои

преди 10 години

- отхвърля плана Nort Woods за инвазия в Куба от 22.03.1962 г. Този план ще бъде изпълнен 39 години по-късно почти на 100 % на 9/11/2001 г.-отменя правото на ФЕД да печата долари- повишава данъците на големите металургични компании. След убийството му вайс-президента Линдън Джонсън става Президент, качен е веднага на Еър Форсе 1 и на път за Вашингтон от неговия борд издава първата си заповед, а тя е ... връща правото на ФЕД да печата долари, които от 1972 г. нямат златно покритие.

20

qwerty

преди 10 години

На видеото от убийството му се вижда как един от охраната му пред него,след като се чува изстрел(лудия стреля,ама не го улучва),се обръща и го застрелва в главата със специален пистолет скрит в ръкава му.А по същото време,шофьора,вместо да даде газ,намалява скоростта.Просто е искал да създаде държавен ФР,който да печата долара,а не частния,който е такъв от 1913 г. и печата долари,отпускайки ги с 30% лихва на американското правителство,от там идва и 99% от дълга,чиито таван вдигат всяка година.

19

алегро

преди 10 години

Искал е да направи федералния резерв независим от чифутските банкери.Ако това се беше случило,доларът може би нямаше да е късче тоалетна хартия и светът щеше да е едно по-спокойно място.

18

Анонимен

преди 10 години

Един двестен президенет имат американците и г убиха....как бе а линкълн къде го изпусна?

17

емо

преди 10 години

кенеди се опита да направи от люлката на еврейския ционизъм америка нормална държава и естествено бе убит.същото америка се опитва да направи със света

16

Станислав Николаев

преди 10 години

Мисля, че филмът на Оливър Стоунд - JFK, показва ако не цялата, то голяма част от истината.

15

Анонимен

преди 10 години

Заговор е 100%, рашъните и до днес отказват да разсекретят документи по случая Кенеди, защо ли?

14

ЗОРО

преди 10 години

КЪДЕ Е БЪЛГАРСКАТА СЛЕДА В АТЕНТАТА ???

13

Анонимен

преди 10 години

Една теория за уфолозите. Кенеди е знаел за съществуването на извънземни и е искал да се обединят с руснаците в космическите програми. Следващият с такова предложение е Рейгън към Горбачов.

12

ледзеппелин

преди 10 години

Бива,бива да ни занимавате с Кенеди.Щот той е Най-голямата работа и ние нямаме други проблеми отдавна,та ще мислим за Великия Кенеди?Ако искате може да мислим и за Александър Македонски(къде е роден примерно,може би в Скопие ...)

11

Анонимен

преди 10 години

Наскоро даваха тази серия от Досиетата Х по БТВ Синема мисля че беше и в нея разкриха още доста неща заубийството - този който уби Кенеди след това застреля и Мартин Лутър Кинг -няколко години по-късно през 1968

10

до 1

преди 10 години

Има серия на досиетата Х в която показаха как убиват Кенеди - стрелеца от канала го застреля , а Осуалд беше натопен след това без да има нещо общо с убийството.

9

Анонимен

преди 10 години

Illuminati ! Тази теория никога няма да се произнесе в някоя медия. Предополагам всеки един знае защо.

8

Анонимен

преди 10 години

Във всеки случай, Кенеди са успели да засегнат интересите на кого ли не. Не е изненадващо, че доста от представителите на семейството умират от насилствена смърт. Не само Джон и Робърт. Впрочем Джон Кенеди е единственият американски президент католик в цялата им история ...

7

TheTrue.

преди 10 години

НЛО теорията: Никой списък на конспиративни теории не може да бъде пълен без летяща чиния. Теорията за НЛО твърди, че Кенеди е бил убит, защото е проявявал прекален интерес към извънземните и е имало опасност да разкрие тайни програми на ЦРУ. Като "доказателство" освен останалото се сочи предполагаемото писмо от Кенеди до ЦРУ, в което той иска достъп до тайни документи за НЛО само 10 дни преди смъртта си. Твърди се, че директорът на ЦРУ му отговорил, че не е в състояние да му даде достъп до тези поверителни документи

6

FED

преди 10 години

""Теоретиците на конспирацията вярват, че американската централна банка - Федералният резерв, е контролиран от могъща тайна група международни банкери"".Всъщност всички вече знаят кои са тези,които контролират ФЕД,но както винаги е късно.Горе-долу Джон и Робърт са били последните,които са имали шанс да ги победят.Иначе въпросната заповед е номер 11110,която Джонсън веднага след като става президент отменя.

5

nerez

преди 10 години

Няколко неразумни изказвания срещу тайните общества и непослушание към тяхните желания. Резултата е такъв че никой измислен американски президент след него да не си и помисля да не слуша организациите които са го поставили в белия дом

4

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ и Бойко са замесени и виновни :))))