42

Аз

преди 10 години

До АнонименЛуи 16-ти (ако не греша) така е направил. Ама народа на Франция не се спрял пред някакви си огради и стени!

41

Анонимен

преди 10 години

МВР не охранява по собствена преценка, а по преценка на пъзльовците в Парбамента, които се крият от народната любов. Грубо показване на конституцията и на независимостта на трите власти: законодателна, изпълнителна и съдебна. Не може едната власт да дирижира другата. Днес в България Парламентът, респективно ДПС, респективно нарбосовете командват всичко. МВР служи на мошеници, лъжци и крадци, като пречи на протестите срещу тях. Не си гледа пряката работа - да работи срещу престъпността.

40

Анонимен

преди 10 години

До ДСБ черното зло : НАРОДА ПОМНИ ИВАН КОСТОВ КАТО СПАСИТЕЛ !!! ЗАЩОТО БЕШЕ ДОКАРАН ДО СМЪРТ С 5,00 ДОЛАРА ПЕНСИЯ И 15,00 ДОЛАРА ЗАПЛАТА ОТ ВИДЕНОВ И ЧЕРВЕНИЯ БАШИБОЗУК !!! Само червените крадци и *** го помнят като "черно зло" защото им пресече гълтока - да погълнат цялата държава !!! Изатова,че ги изкара на показ пред Европа и сега вият от бяс,че не могат да крадат безнаказано !!! Щом ги усетят от ЕК, веднага им дърпат черджето !!! Е, от това по-голямо "зло" няма !!!!! Болен мозък ......

39

Анонимен

преди 10 години

Кои бяха тези от ДСБ уе, що си ни харчите краденото и не гледайте в канчето на другите е нека и те си краднат малко а ми стига стая алчнотия човек има само един г,,,,,,,з

38

КНК

преди 10 години

До до Одисей-чо , "искрата" я дадоха такситата на Трактора - изпълнител на мокрите поръчки на Гоце и Любен Гоцев !!! Така както "искрата" през феруари 2013 я дадоха ЕРП-та на "дългия инкасатор" Р.Овч. Вероятно и ти си от "искрящите" дето за 20 лв от червените и майка си ще заколите !!! Те затова държат народа беден,за да се продава лесно !!! Ама ти и приятелите ти много бързате !!! СТРАХ ВИ Е ЧЕ ПАРИТЕ НЯМА ДА СТИГНАТ !!!

37

от 30 за оди сей

преди 10 години

Можеш да излъжеш един човек за цял живот, много хора за дълго време, но никога всички и завинаги.

36

Анонимен

преди 10 години

Цацата няма време да се занимава с престъпленията на полицията. Той брои бюлетините от Костинброд. Брой цаца, брой, и така до пенсия.

35

Анонимен

преди 10 години

До -+ - "Май Костов търси всякакви начини да се върне обратно на политическата сцена."Костов, ***, нищо не търси. Човекът си гледа даскаллъка и е добре.Ама ние не сме и като гледам накъде отиват пак нещата в България и то винаги, когато *** дойдат на мласт, май ще ни се наложи пак да го молим да вади държавата от тинята, в която я набутаха рубладжиите от БСП/ДПС/Атака.Аре далдисвай в червеното блато.

34

Анонимен

преди 10 години

До реститут и приватиза - "... ДСБ са партия в изолация по-голяма и от Тиквата. Само че Кунева ще ги вкара в парламента."Преди да пишеш глупости, поне да си беше направил труда да прегледаш резултатите от изборите - публични са:Движение БГ - 115190 гласа - 3.250%ДСБ-ДБФ - 103638 гласа - 2.926%Разлика - 11552 гласа.Тежестта на двете партии е приблизително еднаква. Това е истината към 12.05.2013.Днес това не е особено важно, защото последните социологически изследвания дават над 8% на РБ.

33

Mangi4a

преди 10 години

Да нагнетим още напрежение по улиците на България!

32

Одисей 1

преди 10 години

30 Браво бе мозък ти знаеш повече от следствието , това звеездите ли ти го нашепват или баба Ванга от отвъдното , стига стези глупости бе не ви ли омръзна едни и същи щуротии да плещите.

31

Mangi4a

преди 10 години

ОБИЧАМ УПРАВЛЯВАЩИТЕ -- НАЙ-ДОБРИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ НА СВЕТА !

30

до Одисей

преди 10 години

Детето го убиха мутри, свързани с бащата, който после се изнесе от страната! А Костов беше писнал на всички и беше необходима просто искра! Уплашиха се и набързо набедиха майката, която пиеше лекарства ...Не изкривявай истината!!

29

Одисей 1

преди 10 години

Точно така , винаги когато са управлвали *** са се обграждали със заграждения , защо ли . Някой помни ли от вас когато му спретнаха активното мероприятие на Костов в края на манфадата чрез таксиметраджиите заради онази ненормана майка дето си уби детето . И тогава искаха оставка , тогава целия парламент беше обграден от таксита НО ЗАГРАЖДЕНИЯ НЯМАШЕ И НЕЩО ДРУГО И КОСТОВ И ВЪТРЕШНИЯ МИНИСТЪР ИЗЛЯЗОХА И ГОВОРИХА ПРЕД ХОРАТА . Нека сега излязат стиска ли му на Станишев и на останали

28

Анонимен

преди 10 години

София не е просто град а СТОЛИЦА. Отговорност за сигурността на СТОЛИЦАТА следва да се носи от правителството. Би трябвало да се ортае кръг около правителствения комплекс и парламента и вътре в кръга да се допускат демонстрации само по изключение с изричното разрешение на министър председателя

27

Одисей 1

преди 10 години

26 интересно , не помниш колко ти беше заплата , нито пенсията , не помниш в какво състояние бяха болниците , държавните фабрики , банките , не помниш че клечеше по цели дни и люпеше семки пред гръцкото послотсво .Апропо къде ще караш Нова година ,а бе .и кога ще решиш къде ще караш Нова година . Няма ли да сти скимне ей така на 01.01 да отскочиш до Солун едно кафе да пиеш.

26

ДСБ черното зло

преди 10 години

ДСБ, защо не си затваряте човките и не спрете да обърквате хората и да ги подтиквате да атакуват Законодателния орган на власта, такова каквото е Народното събрание. Г-н Цацаров трябва да се самосезира за подбудителите за нарушение на Закона. Какво искате, да се махнат полицаите и свободно да нахлуете, както през 1997 год., да чупите и трошите, да биете и дори да убивате. Иван Костово е запомнен от народа като черното зло за Българите, сполетяло Държавата. Фалшивия генерал много плямпа.

25

Одисей 1

преди 10 години

16 men ДСБ няма нищо общо с неонацистите на Расате или на Волен или на Петното , какъв нацизъм ти е в главата , какъв Хитлер , нещо ти е сбъркана централната нервна система.

24

Одисей 1

преди 10 години

20 Прав си реално заеднос Атака имат повече от от 50% , благодарение на Атака , не случайно сеговори за Новата тройна коалиция , не случайно хората са по площадите има си закономерности дори и общественополитическия живот , които не могат да се пренебрегнат , още преди две години Костов му предрече на Борисов , е ще го свали улицата и така стана , понеже онова мнзинство в арламента беше изкуствено създадено от ренегати от Атака и за това Бойко падна ,сотношениеетов парламента не отговаряше

23

Mangi4a

преди 10 години

Лошото е, че без революция нищо няма да стане.Ситуацията ще е подходяща след някоя-друга година. Да видим какво ще стане и ако ни хареса ще се присъединим към победителите.