68

555

преди 10 години

В Youtube има доста филмчета, заснети в Северна Корея, .. там е страшно, казвам ви, гледайте ги, . ядат деца в селата, варят живи кучета, .. толкова няма какво да се яде и е такава дивотия. Това за мен абсолютна психария в Северна Корея, .. съчинили са си история, легенда за раждането на Ким .. от тайнствено цвете Лотус ?!?!? Можем само да се радваме че сме в България. ..

67

dragko

преди 10 години

А пък аз се подмладявам с 12 годишно уиски.По-добре е!Гаранция!

66

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен"Изнасяхме крави и тел" Прав си - ИЗНАСЯХМЕ. В България телешко месо не се продаваше ИЗОБЩО, кръстиха говеждото "телешко". И агнешко не се продаваше, а за да не се яде и по селата, ЗАБРАНИХА завинаги СЕЛСКИТЕ СБОРОВЕ - СТАРА НАРОДНА ТРАДИЦИЯ. "Щото много месо се консумирало"!!!!

65

Войник

преди 10 години

От 3 до 8 октомври 1988 на посещение в Корейската Народно Демократична република е Министъра на земеделието и горите на НР България Алекси Иванов който е и секретар на ПП на БЗНС. Алекси Иванов е приет от Ген секретар на ЦК на Корейската трудова(Комунистическа) Партия Ким Ир Сен , среща се с председателя на Съюза на селяните на Корея Пак Су Дон и с Министъра на селското стопанство Кьом Пьон Су . По време на разговора с Ким Ир Сен и зем министър Пьон Су двамата изтъкват на министър Алекси Иванов разтежа на производството . Договорено е създаване на Апк с Български кредит от 20 мил рубли.

64

Анонимен

преди 10 години

Всъщност северна Корея е един рай на комунизма обаче ние още не сме готови да се посветим техните тайнства. А и те нямат място за нас там. Затова ще си стоим прецакани тука.

63

Анонимен

преди 10 години

Хубавото на Северна Корея е, че нищо не знаем за нея и могат да ни разказват приказки от 1001 нощ. Забележете кой пише клевети за него - "доктор Ким Со Йон, която през последните години живее в Южна Корея". Така се прави кариера на Запад, а не с бачкане.

62

Войник

преди 10 години

До 64 и до Спонги през 1986 след избирането на Алекси Иванов за Министър на земеделието и горите в България започва засилено привличане на инвестиции в селското стопанство от развити западни страни като Италия Германия като България произвеждаше техника и други и се създаде селско стопанство като през 1988 министър Алекси Иванов въведе и частно селско стопанство имаше и държавни Апк и бе авторитетно чак в Ирак дето министъра на земеделието и горите Алекси Иванов през 1988 откри голямия АПК Дивания

61

АНТИМУТРА

преди 10 години

Ние всички заем, че те са психично болен род!!!!

60

Войник

преди 10 години

До Анонимен и спонги точно през 1986 1989 бе селското стопанство най добре ето какво заявява през октомври 1988 министъра на земеделието и горите Алекси Иванов в доклад до премиера Георги Атанасов : развитието на Селското стопанство и производството през 1988 е нараснало значително като средния годишен добив на пшеница е нараснал от 350кг през 1985 от декар на 450 кг от декар през 1988г, в планинското земеделие са закупени 1600 самоходни косачки от БЧС Италия с която фирма България ще произвежда машини с лиценз. Въведено е частно селско стопанство с личните стопанства

59

до анонимен 63

преди 10 години

Да бе,развито селско стопанство.Ако не бяха бригадите на студенти,ученици и чиновници щеше да изкараш продукция,ама друг път.Правехме се,че работим,а те,че ни плащат.

58

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 60Да бе ... Да, нямаше развито селско стопанство. Затова селата бяха пълни. Всяко село имаше крави и овце и то по много. До средата на 80 години България почти сама задоволяваше нуждите си от пресни плодове и зеленчуци. Изнасяхме агнета и телета с кораби и самолети, а сега какво - турски домати и македонски лук, няма животни, няма и кораби и самолети.

57

Спонги

преди 10 години

До ВойникА ти си с болен мозък. Точно селското стопанство беше архаично, с лоша техника и технологии.

56

айде, молим!

преди 10 години

За тук спорещите за или против соца - преди падане на берлинската стена съществуваха западен СВЯТ и социалистически ЛАГЕР.Какво ще дрънкате още? СВЯТ/ама бял/ и ЛАГЕР/нещо като конц/???????

55

Анонимен

преди 10 години

До ВойникТочно по времето на социализма нямахме никакво "развито селско стопанство".Факт е,че "социализмът се оказа едно недоносче,другари!".Цитатът не е от мен,а е на любимият ти другар Първи секретар на ЦеКа на БеКаПе Тодор Живков.

54

Пасам

преди 10 години

Другарки и другари!Тези работи не ги пише в некой империалистически вестник, а в совьетската газета НЮЗ точка РУ.А че комуноидната тирания не се различава по нищо друго от всяка предходна от историята на човечеството.. ДА, това само вие не сте разбрали!Пропагандата е едно, а реалния живот друго!Всеки режим и тарания тръгват с благи обещания.После - да не си там!Както и съветските болшевики бутнаха тиранията на царя и дворяните, така си създадоха собствена аристокрация и репресивен режим!

53

Анонимен

преди 10 години

До КОМУНО ***:N 39 - Тогава не е имало хора с толкова добре шлайфан и промит мозък като твоят ! А кръв преливат на всеки който може да си го позволи ! А пък които иска може и да дари от милосърдие ! Но не съм сигурен че ще можеш да разбереш за какво иде реч !?

52

попа

преди 10 години

Единственото полезно в цялата статия е, че приятните емоции наистина спомагат за удължаването на живота - при смеха и веселото настроение се отделя ендорфин - т.нар. хормон на щастието, но тогава края на 70те и 80те години не са знаели още за него и как да го извлекат. А с преливането на кръв са поели в тотално грешна посока - човек не умира от нездрава кръв, а от изхабяване и изтощаване на органите на тялото, в случая - атеросклероза на мозъчните съдове и масивен инфаркт.

51

Войник

преди 10 години

До 53 ти където приказваш че сме били опасани с бодлива тел за твое съжаление нещата не са така обратно през социализма имахме развито селско стопанство най вече в 1986 1989 и българите благоденстваха с 250 лв заплата и на почивка ходеха и къщи имаха а днес хората намаляват защото живеем зле 20г. Хора като Тодор Живков ,като Ким , като Милошевич са хора светци. Знае ли някои че Милошевич е единствения сърбин който признава македонците за Българи .

50

независим

преди 10 години

Доколкото съм информиран , същата процедура се е изпълнявала и при Т.Живков. Самият той много пъти е изтъквал , че неговият дядо е доживял някъде около 100 год.Мисля , че и той почина на годините на КИМ , но съвсем изкукуригал. явно , че процесът при него е започнал доста по рано.

49

Анонимен

преди 10 години

В тази статия само за корейските учени ли пише? Нещо за британските няма ли да има?