31

Mangi4a

преди 10 години

Тоа Тренчев жив ли е още?

30

Анонимен

преди 10 години

Тоя е куха кратуна и е един от основните виновници държавата да е на тоя хал.

29

Анонимен

преди 10 години

Е,като се "вдигнем всички",е като свалим правителството и проведемизбори,ША ИМА ЛИ ПАРИ г-н ТрЪнчев!Пари ще има АКО ИМА РАБОТЕЩА ИКОНОМИКА!Без значение кой е на власт в дадения момент!А такива като този пръдльо,спомогнаха да се съсипе окончателностраната!Кой е в синдикатите-малкачаст от държавните служители!А какво спомагат те за икономика-НИЩО!Само лапат и то как лапат!От работещите в частния секторникой не членува в тези измисленипрофсъюзи!Бе я метла!

28

Бунтар

преди 10 години

Докато не се вдигнем всички и вкараме кой в затвора кой на друго място ей тъка без пресъда всички досега управлявали до един ако ще и всички сендикати на света да дойдат все тази ще е .Без чистка няма нищо да стане така че НА ОРУЖИЕ БРАТЯ!!!

27

kalinkamalinka

преди 10 години

Камелия Лозанова е от квотата на "Подкрепа" и затова ги е страх управляващите да я пипат , а тя обра милиардите от ЕС. Тренчев е за затвор!

26

kalinkamalinka

преди 10 години

Страшна прогноза! Отдавна хората протестират без синдикати

25

тя

преди 10 години

Чудя се ,кому са нужни синдикати , явно само на Тренчев.И тоя *** обра милиони от народа.Камелия Лозанова , директор на агенцията по заетостта е присвоила 400 мил. евро от ЕС , дадени за безработни и подобряване на бизнес средата. ДА ама НЕ. Взела ги и ги разпределила на съответните хора , между които е и " Подкрепа".

24

Blagoi

преди 10 години

Време е г-н Тренечев да се махнеш от сцената,защото твойте сценарий по време на прехода се равняват на тези по Живково време.Обърни се назад и си припомни какво правише тъй като трябва да бъдеш съден наред с други за разрухата на бЪлГАрИЯ по време на твоята синдикална организация.От тебе нищо не става дори за метач по улиците на София.

23

Анонимен

преди 10 години

Дойде време г-н Тренчев 4 000 000 милиона лева преведени от ГЕРБ в касата на синдиката ти ДА СЕ ОТРАБОТЯТ И ЗАСЛУЖАТ!! И ти за морал и защита на народа/уж/ ще ми говориш *** с ***!!

22

асд

преди 10 години

Вчера КНСБ и правителството за пореден път си разцъкаха на къс пас. На няколко пъти вече уж някаква гилдия от КНСБ иска нещо и правителството веднага му решава въпроса и видите ли имаме правителство, което решава проблемите. А вчера с тези лозунги като "искаме работеща държава" все едно казаха искаме правителството да си изкара мандата. Абе подложиха една патерица на правителството.

21

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАми те хорицата от провинцията дойдоха да походят из София без пари. Нали им платиха билетите. Сигурно някой не са идвали в столицата от 25 години поне

20

Анонимен

преди 10 години

Това правителство е избрано с гласовете на 19 % от имащите право на глас. Но и те не са си представяли точно такова правителство .....Правилното нещо е да се каже: Ние ще работим до май месец и да се обявят предсрочни избори ,заедно с европейските. Така всичко ще се успокои, хорато ще си работят спокойно ,а Доган ще има време да пооткрадне нещо до тогава. Губещи няма, оставка няма, ранобудните не са победили.....Толкова е просто!Но ,акъл в олигархо-комунист няма ,бате !

19

Анонимен

преди 10 години

Всички видяха, че това правителство се подкрепя от не повече от 9000 души. Тъй като в София няма и 100 души които да излязат в подкрепа на Орешарски от цялата страна бяха докарани хора с рейсове и влакове за да манифестират в полза на най-неодобряваното правителство на прехода.

18

6502

преди 10 години

Не е нужно много да се обяснява защо комунистите трябва моментално да изчезнат от Парламента.

17

Анонимен

преди 10 години

Такива като тоя,се трепат на площада.....с камъни

16

До 7

преди 10 години

"Това Правителство е избрано с подкрепата на над 1 800 000 души , това че в София една групичка от програмистчета, реститути и рентиери не им отърва незначи ,че трябва заради тях да сваляме Кабинета..."Леко да не се улееш. Ако ти изнася, моля умножи числото Х 5, 10 или 100 пъти. Това няма да го направи по-вярно. И без да съм Тренчев, гербер, шовинист или каквото още се сетиш, ще те посъветвам да почнеш да броиш през февруари-март, когато на иначе овчедушния българин най-накрая ще му писне..

15

Снежа

преди 10 години

до коментар 14. И като има избори и влязат същите партии с малки разлики какво ще се промени. Нали го казва Тренчев: пари няма. Не виждам след като има избори и ново правителство какво ще се промени. Проблема е , че всички са от едно котило и само си прехвърлят топката. Докато няма осъден политик България няма да се оправи. Всеки като Дянков ще идва от чужбина и като окраде държавата ще казва едно 'SORRY" и ще си ходи необезпокояван.

14

Арети

преди 10 години

Имиграция е доброволното преселване на хора от едно място на друго, най-често от една държава в друга!!!

13

Пенчо Пенчев

преди 10 години

Сетила се Мара да се побара и вТренчев да открие топлата вода. Прав си "синдикалисте" ,че хората ще излязат на протест и без синдикати поради простата причина , че синдикати в Б-я НЯМА и не е имало никога !

12

Анонимен

преди 10 години

Всяко разумно управление, при днешните обществени нагласи е редно да си подаде оставката и да се иде на нови избори. Това е единствения начин да се предотвратят по тежки протести през зимата. Не слушайте глупакът Андрей Райчев, който лъже правителството, че като завали сняг и протестите ще свършат. Спомнете си началото на 1997 въпреки студа и снега протестите се разширяваха и на 4 февруари Жан Виденов падна. Затова подавайте си оставките докато не е станало късно, не чакайте февруари.