9

bobo

преди 10 години

Скъпи братя американци,недавайте пари на тези пухлювци!!!! Ще ги откраднат!!! Питайте старите собственици на Кремиковци-индийците!!! Те ще Ви кажат как се взимат пари под масата от Р.Офч. и от Олигарски!!!

8

до 4

преди 10 години

Абе ***.Какви американски "инвестиции" са те задрусали!Я ми кажи ,какво са "инвестирали' в получените на готово ТЕЦ-ове?Не разбрали главоч такъв,че и за САЩ и ЕС и за НАТО,ние сме просто един терен,заселен с аборигени,за доставка на слуги за запада .Толкова.Нищо повече.Ама само знаете да плещите глупости срещу Русия и "нейните" интереси.Германия си прокара специален газопровод от там,обаче,това не е зависимост.Зависими са голите заници,като теб,които и с Русия и против нея си остават такива.

7

Анонимен

преди 10 години

Башкирчо, България загуби суверенитета си. Сега всяка *** може да ни се качва по дедовия! Май и ти си се насочил на там, м?

6

bashkircho

преди 10 години

До 8Da ti kaja li kyde sa si zavresh ruskata federacia?

5

Анонимен

преди 10 години

Стойнев, ритни ги хамериканците по ташаците и действай да влезем в Руската федерация, няма да ти обяснявам какъв ще е ръстът на стокообмена, а харабеските ще хванат пътя за Турция на мига!

4

ЛЕНИН

преди 10 години

ДРУГАРЯТ СТОЙНЕВ ТРЯБВА ЯСНО ДА ПОКАЖЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ ЧЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ПОДЧИНЯВАМЕ .....

3

Анонимен

преди 10 години

Сега като ни друснат американците едно реакторче като тези във Фукушима и ще я втасаме!!!Нали реакторите, дето до днес не могат да ги оправят там са точно разработка на Westinghouse.При това цената им е поне 4 пъти по-висока от подобни руски реактори!

2

Анонимен

преди 10 години

България е много ценна стратегически за САЩ, затова зимата червените направиха всичко възможно за сваляне на ГЕРБ. САЩ имат проект да прокарат газопроводи и петролопроводи от ОАЕ към западна европа, през България, Румъния и Сърбия. Ако това стане Русия ще го *** много стабилно

1

Анонимен

преди 10 години

И ще потекат реки от американски инвестиции в българската енергетика,равно и гладко,точно като речта на Стойнев