11

Анонимен

преди 10 години

Единствената банка с добро обслужване (относително) в това отношение е ДСК. Там отиваш с парите на касата, казваш по кой кредит колко внасяш и те ти издават бележка, че си внесъл толкова пари по кредита и толкова пари такса на момента. Поне така беше преди 7-8 години когато имах кредит там.В пощенска банка е голяма бумащина - пишеш молба, че ти правят анекс, че след това нов погасителен план... Отнема 2-3 дни в най-добрия случай.

10

Анонимен

преди 10 години

Мизерници! Такава такса въобще НЕ ТРЯБВА ДА ИМА!

9

Андрю марки

преди 10 години

Източниците на Аларма в гр. Велико Търново ни информираха, че се готви назначението на лицето Стефан Михайлов за директорския пост на НАП. Той е зам.-председател на общински съвет на община Велико Търново, както е и член на контролния съвет на партията на г-жа Мария Капон, ЕНП. В качеството си на общински съветник е допринесъл за спечелване на конкурс за обществена поръчка от фирма, собственост на съпруга на г-жа Мария Капон, на стойност над 830 000лв.Източници от обкръжението на това лице ни

8

az

преди 10 години

До попа, абе ти пр*ст ли си ? Тук говорим за социални мерки от социално правителство с което не се качват както казваш а драстично се ограничават лихви и такси !!! Това Бойко направил ли го е ? Не- тогава хората от Вазовските заводи в Сопот бяха без заплати и взимаха тези заеми на по 400% лихви защото нямаха избор тъ*анар такъв !

7

Fi84cons

преди 10 години

До попаНе си прав. Тук няма значение кой е на власт. България е просто държавата на таксите, без значение кои е на власт. Печати, заверки, нотариуси, схеми... Това са елементарни неща които не трябва да се таксуват. Но който и да е на власт никой не го интересува, защото само в БГ един политик може да има дял от банка, само в БГ.

6

Fi84cons

преди 10 години

Това ли се дискутира на кръгла маса? *** политици.Прав е Любомир Христов, няма друга държава с такива "наказания".Тук където живея можеш да си погасиш ипотечния заем, потребителският кредит, кредитната карта чрез интернет банкиране от вкъщи ако искаш, без такси и подобни. Няма като в БГ да попълваш молба за предварително погасяване, подписи, печати, нотариуси... Засрамете се значи!

5

попа

преди 10 години

Вижте, много е просто: Докато гласувате за тия другари и депесари на снимката, ще има увеличаващи се глоби, пардон - такси за теглене на пари, за превод и за какво ли още не. И не само - ще се качват толкова много, че от една таксичка за предсрочно погасяване на 100-200 (!) кредита - хаир да е, ще се предумат. Схванахте ли тънкия момент, уважаеми кредитополучатели, пардон - галсоподаватели? Айде и другия път да не оставяте *** и изселниците (и двете групи им куца българския език) на вота.

4

Анонимен

преди 10 години

Алчноста вдижи света.Преди шараните се ловеха на ипотечни кредите, сега на бързи кредите.Като остареят ще се ловят на телефонни измамници.Здокато има шарани, щи има и рибари.И ловец съм и рибар съм на закона Цар и Господар съм оп са

3

банките

преди 10 години

са за утрепване! Както и тези,които им дадоха неограничени права и тези,които не желаят да застанат срещу тях!

2

А АЗ ДА ПИТАМ

преди 10 години

Защо от две седмици ПЕТРОЛЪТ ПАДА КАТО ЦЕНА А ЛУКОЙЛ И ДРУГАРИТЕ ОТ ДС РУМЕН ОВЧАРОВ И ЗЛАТЕВ НИ КРАДЪТ НАЙ НАГЛО?????ИМА ЛИ ДЪРЖАВА??????

1

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 10 години

Идея: Ревизия на прехода, конфискация на имуществото на политиците виновни за ограбването на България през тези 24 години и вкарването им затвора. Също така осъдени магистрати за корупция и умишлено отказване от правосъдие !