8

dfssd

преди 10 години

До Анонименtupak za tova se krade ot nqkoq zala ili ot wifi ti qvno si dosta tupo

7

Helmet

преди 10 години

I vse pak microsoft si ostavat nai-stabilnata softuern akompaniq v sveta.

6

Анонимен

преди 10 години

Дааа...Ubuntu...чудесно засега! Дано обаче е за по-дълъг период от време!

5

Анонимен

преди 10 години

всичко е една голяма измишльотина. Ако някой източва банкови сметки може да бъде заловен изключително лесно. Първо чрез ай-пи адреси, второ тези 500 милиона долара източени са отишли в някакви сметки. Тези сметки имат собственици, които са изтеглили или препратили в други сметки парите. Всички тези движения на пари могат да се хванат в реално време, както и могат да бъдат запорирани. Ако някой краде такива гигантски суми щяха да са го хванали отдавна.

4

kireza

преди 10 години

До БабаЗаради това и аз от години съм на Линукс.Има толкова много дистрибуции че все някоя ще пасне на вкусовете на потребителя.И почти всички са безплатни.Доволен съм!

3

Анонимен

преди 10 години

Гошо едва ли е заради това :)

2

гошо

преди 10 години

За това всички компютри в офиса ги снабдих само с Linux :)

1

Баба

преди 10 години

"Кийтинг и другите хора от екипа забелязват силна връзка между използването на пиратски софтуер и случаите на заразяване"и:"Всеки лаптоп имал уникален активационен код, благодарение на който Кийтинг успял да състави карта на всички устройства само за 10 минути"Хубава карта е съставил, използвайки вградени в операционната система функции за следене. Такива операционни системи, които могат да бъдат следени от създателите си по дизайн, са вируси сами по себе си. Долна полицейщина.