10

st

преди 10 години

Колкото вие бг ще се извините на някого хехехехехеххе за нещо хехехехеххехехе

9

Анализ

преди 10 години

Русия остави Хамърите след студената Война-да си измислят ВРАГ-ТАРГЕТ! Щото вече нямаше СССР,и те намират врагове не само сред себе си,измислиха си Бин Ладен??? Няма вече такъв-не го показаха???? Избиха си собственният си народ-Ексклудинг ЕВРЕИТЕ???? Защо ли? Който има мисли-разбира!

8

Влади-Мир

преди 10 години

"Обама не възнамерява да се извинява на афганистанския народ"Естествено, че няма да се извинява. Ми то още малко и японците ще поискат да им се извинява за стотиците хиляди изпържени жени и деца в АТОМНИТЕ бомбардировки, виетнамците заради МИЛИОНИТЕ избити чрез ХИМИЧЕСКИ оръжия, иракчаните задето са им мутирали децата с помощта на ОБЕДНЕН УРАН, че така ще стигнем и до коренното население- индианците, ....а и до РОБИТЕ, чиито наследници ,като съдя по снимката много са се променили:-))

7

/$?!

преди 10 години

Тоя *** трябва да се извини на целия свят, като започне от своя народ.. Бах*ти ***!

6

Гошо

преди 10 години

Нагли.

5

Анонимен

преди 10 години

Барак, кво правят хиляди авганистански НЕЛЕГАЛНИ ИМИГРАНТИ в България? Що не си ги вземеш в пустата Америка и не ни се махаш от държавата в лицето на посланници дето дестабилизираха държавата и я доведоха до гражданска война.Янки гоу хоум, без извинения!

4

Анонимен

преди 10 години

Америка трябва да се извинява на целия свят, защото навсякъде се намесва неканена.Не една и не две държави в момента берат плодовете от насадената им насилствено демокрация от американците. Погледнете какво става в Ирак например и не само там за съжаление.

3

Анонимен

преди 10 години

Гнусна работа!

2

ХА ХА ХА

преди 10 години

Се едно турчин да се извини

1

Nuri

преди 10 години

Та те могат ли това, аз мисля 4е това не го умеят