34

Аз

преди 10 години

До АнонимниятИнтересно - къде видя законността?! А и реда?!

33

24 години стигат!

преди 10 години

Да погледнем проблема от друга страна. Компетентно ли е правителството- и това, и всички преди него от 24 г. насам- да управлява държавата? Не! На какво се дължи разграбването на националните богатства, влошаването на всички показатели в икономиката и съсредоточаването на огромни средства, политически и финансови, в ръцете на малък брой хора? Матрицата е дефектна и тя поражда все нови и нови погрешни копия. Смяната на едни партии с други, вече показали безсилието си, е безсмислена и порочна.

32

Анонимният

преди 10 години

Да си оставят вувузелите и футболните *** вкъщи и да се потресат от срам, че в продължение на половин година се държат като стадо, в което са нахлули бесовете.

31

Анонимният

преди 10 години

Призивите за морал в политиката, идващи от неморални хора,които в личния си живот нараняват всичко живо наоколо, защото са умопомрачителни нарциси, ме отвращава.

30

vesko02

преди 10 години

Единственото от което се страхува тази власт е хората да не започнат да се организират по начин ,който не може да бъде контролиран.Затова се старае да компрометира всеки опит за обединяване на групи хора извън управляващите партии.Представяте ли си избори да се спечелят извън сценария?

29

ГЛАС НАРОДЕН

преди 10 години

НА ПЛАМЕН ДИМИТРОВ - ПРЕЗИДЕНТ НА КНСБ (Ка Ни Се да еБ.) НЯКОЙ ИСКАЛ ЛИ МУ Е МЕДИЦИНСКО СВИДЕТЕЛСТВО ПРИ ЗАПОЧВАНЕ НА РАБОТА??? И АКО НА МЕДИЦИНСКОТО СВИДЕТЕЛСТВО ПИШЕ "КЛИНИЧНО ЗДРАВ", ТО МОЛЯ ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА, ЧЕ ЛИЧНИЯТ МУ ЛЕКАР Е ИЗДАЛ МЕДИЦИНСКОТО БЕЗ ПРЕГЛЕД ИЛИ СРЕЩУ ДАДЕН ПОДКУП...

28

Българин

преди 10 години

"Има ли условия за национална стачка?"Трябва да се зададе въпросът така : Има ли условия за национално единение или не ? Вече 6 -ти месец слушаме за ОСТАВКА на правителството ,вече 6-ти месец услужливи и платени медии разделят нацията ни ,правят всичко възможно да поддържат напрежение в държавата с цел идване на власт на хора ,които по нормалните демократични правила никога не бихасе домогнали до власттаПрочетете "постовете" и ще разберете на къде тласкате България.

27

Анонимен

преди 10 години

Управляващите са готови и д**** да дадат само да се задържат на власт. Зер много са огладнели. Трябва им време за да откраднат достатъчно за следващия 4 годишен сух период когато няма да са на власт. Каквото поискате това ще ви дадат само да излезете на организиран протест или на стачка с ясни искания. Не пропускайте шанса си. И без това тея пари не идват от техния джоб а от джоба на децата и внуците ви (от държавните заеми).

26

Анонимен

преди 10 години

До ГУРБЕТЧИЯА бе турски гъзолизник! Що не се скатаеш в сайтове на любимата си турция, ами се моташ тук? Плащат ти за провокациите или те гони носталгията въпреки всичките ти хвалби?Просто се махни от хоризонта - за България ще си се грижат българите, било добре, било зле, но БЪЛГАРИТЕ! Отрепките нямат думата! Тях никой не ги уважава, дори новите им господари! Ясно ли ти е или заради тъпотията ти да се повтори?

25

Прогледнал

преди 10 години

До Cherveni_BokluciЕДНОПОЛОВО!!!!

24

Cherveni_Bokluci

преди 10 години

До АнонимниятС кеф бих се гаврил с комунистическия ти труп..

23

Cherveni_Bokluci

преди 10 години

Какво само ми цитирате медии на Пеевски, подметки?

22

Анонимният

преди 10 години

ДОТУК С БАСНЯТА ЗА УСПЕШНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ! КРАДЦИ И ЛЪЖЦИ!7,24 млрд. лв. са похарчени повече от приходите в държавната хазна за последните четири години от 2009 до 2012 г. Това сочат данните на Националния статистически институт, които са потвърдени от Евростат.В резултат на това харчене държавният дълг е скочил с 4,85 млрд. лв. и от 9,48 млрд. лв. (13,7% от БВП) в края на 2008 г. e нараснал на 14,38 млрд. лв. (18,5%) в края на 2012 г. Освен това фискалният резерв на страната е намалял с 2,3 млрд. лв. и в края на 2012 г. е 6 млрд. лв.

21

разумен

преди 10 години

Тези,които пишат в подкрепа на това правителство или нямат деца или ги мразят

20

Анонимен

преди 10 години

Бойко Борисов е единственият министър-председател,който не пристана на Доган,господа *** И НЕГРАМОТНИ КОМУНИСТИ!!!!

19

Анонимен

преди 10 години

Смърт за турско-комунистическата ***,съсипала и изгонила цяло поколение

18

Анонимният

преди 10 години

Време за мечтания:Някой *** си правят илюзиите, че днес България е Румъния от края на 1989 г.- ами да изкарат мъртъвците от моргите /както Секуритате направи/ и да ги разставят около Парламента , а Ани , Николай и вся осталъная в бели премени от проституиращите български телевизии да ги пръскат с вода, да ги и ги съживяватДолнопробна импорвизация. Ако затворят нон-стопите на В. Левски, Аксаков и другите околности на Парламента, ентусиазмът на т.нар. протестиращи доста ще спадне.

17

Stealth

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !: Истински молодци са, затова за 6 месеца им спряха 3 еврофонда, взеха 1,7 млрд. лв. заем, казаха на Бисеров да се махне от ДПС, за да не ги дискредитира, 3 дена преди да почнат да го съдят. А да - и върнаха Пеевски като депутат, като преди щяха да сложат тоя мутрафон за шеф на ДАНС, приходите от митниците не са мръднали, бюджетното салдо за деветмесечието е -260 млн. лв., като за миналата година за същия период е +370 млн. лв, резерва пак е под 5 млрд. Е така се управлява!

16

Розан

преди 10 години

каракачанка Цолова ,вие прекалихте с лакейската си ' ирония'. Вашата продажна визия и слугинаж на на стопанина ви Буда вече отвращава зрителите, а преданост която излучвахте предано гледайки в очите на Цветанов по време на интервю , предизвиква гадене. Не сте журналистка,каракачанка Цолова- а лакей

15

Анонимният

преди 10 години

Другари дръжте властта, че жална ни майка ако тъпия фашизоиден *** се върне на власт.Тоя парламет е отговорен пред България да съхрани остатъците от ред и законност.