16

Пепи

преди 10 години

dali otgore 6te e Lozanova ili Draganova vse taia, i vse 6te se nameri v tazi bedna darjava koi da raboti za jalti stotinki :) I da protestirame denono6tno - ni6to nama da promenim Niama nadejda

15

Митко

преди 10 години

тя на никого не е дала работа щото и без нея пак си имаше агенция доколкото зная.........а работещите към агенцията по заетостта си имаха нормално работно време ..................

14

Kalina

преди 10 години

TROSHICHKATA e bila che Vi e dala izobshto rabota. Vsichki iskame da ne rabotim, no puk da ni plashtat. I estestveno kato edni bulgari da sme nedovolni i neblagodarni. Tipichno ;)

13

Иван

преди 10 години

АМИ ЗНАЧИ НЕ СТЕ СИ СВЪРШИЛИ РАБОТАТА НА ВРЕМЕ, кой е виновен за това - ТЯ ЛИ? Критикувате я затова, че си е свършила работа и не ви е оставила да си клатите краката? Е НАЛИ В КРАЙНА СМЕТКА ВСИЧКИ ИСКАМЕ ТОВА! Ако бях аз, също нямаше да Ви оставя и определено нямаше да Ви платя!!! А относно парите, щом са Ви малко и имате самочувствието, че можете повече - Кандидатствайте за работа някъде другаде или за по-висока позиция! НО ТОВА СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ!!!

12

Анонимен

преди 10 години

за 350-400 лева държавни служители ходят и извън работно време да проверяват доставчиците на обучение,но великата директорка не се сети да им подхвърли някоя трошичка........ама пък защо ли....................тия мижави мравки и без пари могат да работят..................

11

Росица

преди 10 години

Единствените вредни за България хора са тези, които четат жълтите вестници и си позволяват да правят личностни коментари за хора, които изобщо не познават и по-лошо не познават работата им, но се изказват компетентно.Срамното е, че величаят разни пълни ***, които са се записали в поредното телевизионно шоу, понеже трябва с нещо да усмислят съществуването си. Текива хора толерира българският народ като даже ги обявяват за идоли и някакви икони.

10

Бягам в UK-а2014та..

преди 10 години

Брей,Смятай за какво става въпрос ?!Да живееш в България е много опасно!

9

петрова

преди 10 години

Интересно какви са били емоциите на госпожата? Гняв, че ще я махнат или сълзи на безсилие?! Тя е голяма артистка. А за морал и дума не може да става.

8

void

преди 10 години

Хайде стига... Нищо не се е случило - това просто е поредната апетитна държавна службичка, към която режимът на Пламен Орешарски има апетит. Не ви се вярва? Почакайте до зимата.

7

браво

преди 10 години

Управляваше с наглост и заплахи:"ще режа глави до коленете", "ще работите, докато не почнете да плюете кръв". Морал? Възпитание? Наглост!

6

vesko02

преди 10 години

Вече не му казват кого е уволнил ?

5

аз

преди 10 години

ти го плюеш, то вика: дъжд вали. що е то? гербер!

4

Българин

преди 10 години

Госпожо Лозанова хайде овладейте си малко лакомията! Време ви е да се разкарате- вредна сте за България!

3

SAUER

преди 10 години

Тая крадла е показателен пример за мафиотски и корупциони схеми по високите етажи на властта . Трябваше отдавна не само да и бият шута ,но да я заключат. Заради нея има хора по разни програми,които не получават с месеци и без това нищожните си заплати. По-добре Европа да ни спре финансирането по всички проекти ,защото няма смисъл да хранят *** като тази.

2

uuuuuuuuu

преди 10 години

жалко

1

Анонимен

преди 10 години

Ще бъдеш уволнена.Няма какво да се оправдаваш-скапана герберистка.