55

нормален

преди 10 години

Изгонете това разпуснато *** , гаврещо се с хора, които нищо не са му направили еи се опитват да го приемат като нормален човек, какъвто очевидно ни е. Тогава ще видим какво ще прави тази миризлива *** *** ,завършила 4-ти клас само за да се отърве училището от нея. Грозна, ***, нахална и разпусната ***, отбран екземпляр от една толерирана част от населението на България. Моля продуцентити да приемат горните епитети за себе си и предаването, за да не се повтарям.

54

Анонимен

преди 10 години

тая верно е травестит с джипсана много си пасват в брадара

53

dushek

преди 10 години

Karibskoto tqlo na penka da hodi na karibite u katuna, ne po televiziqta

52

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен:D хахаххаха смях се от сърце.Евала!

51

г-н Тау

преди 10 години

парите ги налива този същия който превърна NOVA в една от най-отвратителните телевизии след BTV разбира се...КОЙ?!...никой не казва;)

50

bolka

преди 10 години

В току-що завършилия предходен Биг Брадър Ники Кънчев се изцепи, че изборът на победителя и участниците в шоуто са пример за подражание.Не можах да си наложа да догледам снощното откриване, защото исках да видя участниците в шоуто. Оставих само звука. Имам усещането, че са подбрани на принципа ***, по-*** и най-***!Кой гласува на тези тъпотии съвсем не ми е ясно, а как пък телевизията печели ми е още по-загадъчно. Определено някой налива пари, за да го има това просташко предаване.

49

TOДИ

преди 10 години

Нека Биг Брадър остави участниците сами да контактуват, за да се види нивото на взаимоотношенията,компетентността и реакциите им в дадена ситуация, а не да им шепне в ухото какво да правят или да говорят.

48

Hayvanko

преди 10 години

Само *** материал - идеално за ташунковците в *** и вожда им Винету Борисов

47

Анонимен

преди 10 години

Леле тия от нова колко за пропаднали щом чакат тея *** да им вдигнат рейтинга.Плаша се.

46

Анонимен

преди 10 години

Тея сите, да и дам по една голяма ямболска мотика 8 номер, така както я вдигнат сянка да им прави и да ги забера у некои големи паламиди чи бой, чи бой, чи бой!!! Малеее, лелеее!

45

ТОДИ

преди 10 години

Щом сме се докарали до там Недялко и Пенка да вдигат рейтинга на предаването....С какво по-точно- с простотия и елементарност? Това ли са примерите, това ли са Виповете, на които трябва да подражават хората? Нима е трудно да се селектират хора с интересни биографии , постижения, хора знаещи и можещи! До кога ще се насажда елементарния вкус и простотията чрез демонстрация на пошлостта ?.

44

абревиатурата

преди 10 години

Тия ще вдигат рейтинга... ама с минусови стойности.

43

Колев

преди 10 години

Коментара ми на цялата тема е че нямам думи . До сега т.нар.VIP Брадър беше може би малко по-гледаем но това което предстои мисля ще ми дойде в повече . От сега Ви казвам че смятам въобще да не се интересувам защото тези хора до един са ми противни . По добре да гледам парламента от колкото тази извинете ме (повърня) на екрана и може би от раз ми изгубиха вниманието .

42

Темерут

преди 10 години

Аз нито я знам тая Пенка коя е, нито го знам тоя Недялко кой е и направо съм благодарен за това!

41

Който и де е

преди 10 години

Ямболският комплексиран селянин Недялко и недообразованата ромка Пенка ли ще вдигат рейтинги? Леле, ако тези от Нова са опрели до тях, значи съвсем са изтрещяли!И питам НЯМА ЛИ ДРУГИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ, ЧИИТО ФИЗИОНОМИИ И ПОВЕДЕНИЕ ДА ВИДИМ, а се въртят само едни и същи?

40

димитрова

преди 10 години

за какво ни дават тия хора недялко- две думи стойностни не може да каже ужас

39

коч

преди 10 години

щом тия ще вдигат рейтинга

38

До 38

преди 10 години

Иване,от това единствено може да затъпееш...не е смешно,а трагично!

37

Иван

преди 10 години

Не го взимайте толкова на сериозно, моля ви се! Това е просто едно шоу, никой негов зрител няма претенции, че гледа научно-образователно предаване. Целта е да вкарат едни ***, на чиято простотия и неадекватност да се посмеем 1 месец и толкова.

36

britani

преди 10 години

До ККККТова не са випове а типове- селски