31

Анонимен

преди 10 години

Кабинетът нищо не е подарил на пенсионерите защото пенсиите им са рекордно ниски и окрадени от червените *** и сега ги залъгват с 50лв.като им отпускат малко по малко, колкото да поемат глътка въздух.Не се заблуждавайте,че са подарили нещо!Напротив-ощетени са милион честно работили български граждани!

30

Анонимен

преди 10 години

Всеки случай един пенсионер заслужава много повече от един социално слаб или бежанец които нямат и ден стаж

29

Анонимен

преди 10 години

До ХаралампитоТочно така реагирах и аз

28

Харалампито

преди 10 години

Подарява ли? Чакайте малко! Един пенсионер е дал за целия си трудов стаж мноого повече от колкото ще му върнат под формата на пенсия. И това ако е подарък....

27

БРАННИК

преди 10 години

Както винаги преди падане, червения кабинет раздава пари. Трябва да ви влачат, както влачиха до смърт кучетата.

26

MAGD

преди 10 години

KATOCTE MNOGO yMNI VÄRVETE DA CE . EB.DETO CAMO SAVISCHDATE

25

анонимен

преди 10 години

Да е.а благодетеля гаден. С крадени от нас пари си живеехте нашироко а?Всички сте благодетели а ла МУТРАТА....

24

анонимен

преди 10 години

Нещастни злобни некадърници.Четири години харчехте парите на хората , а сега ви е яд , че им дават по 50 лв.Добра новина....

23

Благодетел

преди 10 години

Когато аз подарявам нещо го плащам сам,така че, нека и членовете на правителството сами да покрият разходите по обещаното, без да ни натоварват с нови задължения.

22

777777

преди 10 години

Давайте на тези кукумицини пари от заработени от труда ни данъци за да ги дават после на телефонните измамници и да казват че са бедни и да гласуват пак за БСП.Бедни,бедни ама дават на измамниците по 8000 ;10000лв. нали са бедни откъде ги имат?Не ги дават на близки,а на измамници и така *** пак печелят от работещите българи.

21

Веска

преди 10 години

Кабинетът подарява по 50 лв. на пенсионерите за Коледа Добре звучи, стига тези пари да ги имаше, а не да се правят заеми.И тъй като тези пари са от заеми, те се дават с цел се подкупи Электората пак да гласува за КОМУНИСТИТЕ. Така, че този подарък го разглеждам, като ПОДКУП наказуем по закон.Как може да се раздава нещо, което не е в наличност или пък тези пари са завещани от предишното правителство може би.

20

Мен

преди 10 години

Кабинета подарява, ще ги връшаме ние, дето бачкаме. Тъй и аз мога да подаря. Ами останалите 950 милиона от заема на кого ще ги подари ?

19

анонимен

преди 10 години

ГАВРА! 50 ЛЕВА ,НО НЕ ЗА ВСИЧКИ!РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ!!УВЕЛИЧЕНИЕ НА ПЕНСИИ С 3-% !АФЕРИМ!!МАШАЛЛА!!

18

11111

преди 10 години

Подарява?!?!?! Тези хора са си изкарали много повече от 50 пъти по 50 и то не само за празниците!!!

17

nedkodd

преди 10 години

Със 44 години стаж и пенсия от 270 лв. ще получа от турците и комунистите за Коледа един голям гол ... ? Пожелавам им всички тия *** ако се пенсионират и не са в затвора/защото там хранят и не плащат данъци и наем/ да бъркат в контейнерите и да *** пасейки по улиците-гладни болни жадни жалки отхвърлени от близки и общество,от род и Родина !!! Аз тогава ще бъда на небето ище им пращам SMS . Доживях след 500 години робство турчин да ми определя парите и хляба???

16

bai stavri

преди 10 години

az za tezi 50 lv li miatah kracholite ot kaspichan do sofia na16ti

15

Shark

преди 10 години

До tony. нали знаеш че не е виновен този който яде баницата. Ако бяхме народ, а не *** нямаше никой да отиде нито на митинга в София, нито на този в Пловдив. По-голям проетст от това няма, да не ти се отзове никой на минига. Ама не, турците се продадоха за една разходка до София, а пенсионерите - за 50лв. Разберете, нито ДПС мисли за обикновените етнически турци, нито БСП за пенсионерите. Единственото което правите е че тласкате децата и вницути си към Терминал 2.Язък ви на годините,продажници

14

Анонимен

преди 10 години

КОЙ ГИ ДАВА? ДПС И БСП....?НАГЛИ ГАДНЯРИ....ДАВАТ ГИ ТЕЗИ ,КОИТО РАБОТЯТ!!!!!!!БЪЛГАРИ ОПИЧАЙТЕ СИ АКЪЛА КАТО ДОЙДАТ ИЗБОРИ!

13

tony

преди 10 години

С тези 50 лв. за пенсионери, ДПС и БСП за пореден път показаха че има начин да подкупиш бъдещи избиратели по наистина легален начин.

12

социолог

преди 10 години

Тази сутрин гледах репортажа на Бенатова по нова телевизия за хората, които идват на митинга на БСП-ДПС-ДС. Това , което видях ме потресе. ***, турци неграмотни, хора , които си хилят като *** и страшна картинка. Такива хора има в цяла Европа, но никаде техните партии не са управляващи. Тука това е гордост, че си беден, неграмотен, *** и ***. Бог да пази България от БСП-ДПС-Атака-ДС.