78

Башар Асад

преди 10 години

Фандъкова много бързо забрави умъртвените от бездомни кучета хора в поверения и град и даже започна да определя кое е редно и кое не.С едни пумияри не можа да се оправи, сега защо да я слушам по още по-важни проблеми?

77

Анонимен

преди 10 години

Народе ,многобързо забрави атентата в Бургас.

76

Пловдив 1912

преди 10 години

Омразата е насаждате вие "политиците"(всъщност евтини еничари),толерирайки всякаква престъпна *** за сметка на българският народ!!!!!Който за благодарност че ги хрантути ,бива смазван по-най брутален начин!!!!!!!

75

valenty

преди 10 години

Появата на тези патрули ме радва, защото това са хора отговорни и са пълноценни, истински граждани. Който не ги одобрява, има гузна съвест. Какво опасно има в това, да има такива патрули. А както беше написал някой, Фандъкова не си върши работата.

74

rabat

преди 10 години

До вниманиеБСП И ДПС,пълни България ,защото,Боко за 4 години не можа да оправи границите ни/затова и имахме критика и не ни допуснаха в Шенген/,а от друга странаКристалина Георгиева поощрява нелегалния и емигрантски внос на хора.

73

внимание!

преди 10 години

Правителството на БСПДПС (турци и руснаци) съзнателно пълни България и София с икономически бежанци и ислямисти .То служи на чужди интереси искащи унищожението на България . ЗАЩО ГРАНИЦАТА НЕ СЕ ПАЗИ ! Събуди се българино ! Отечеството е в опасност!

72

помнещ

преди 10 години

Ако може да попитам - как така само преди 30 години ,по времето на Бай Тошо имаше ДОТ /доброволни отряди по територия / , а сега не може !?!?!? В тези отряди членуваха хора от даден квартал , предимно мъже , които обикаляха територията по трима и следяха за спазване на реда . И това безплатно ,с организиран график и знанието на милицията кой и къде ще патрулира . И тогава уважаеми ми псевдо демократи имаше ред , нямаше кражби ,децата спяха спокойно и и домовете ни не бяха затвори !!!!

71

РТР

преди 10 години

нашата милиция ВИ пази а тези момчета ще пазят нас щото станахме донори

70

rabat

преди 10 години

Тази Фандъкова като че ли е кривогледа,иначе няма как човек да гледа само в една посока.Защо тази госпожа не се интересува, че "умните"*** от три месеца нарушават законите на тази държава и деиствията им са в разрез с Българското законодателство!Защо Софиянци я търпят и не и потърсят отговорност-по конституция?

69

Анонимен

преди 10 години

фандак, ти какво пося, гербаджийска ***. каквото си посяла , това и ще пожънеш

68

Гражданин на РБ

преди 10 години

До Наистина стеСлед 2030-та, младежи с индо-евреопейски произход ще стоят на ключовете на реакторите. те ще бъдат отговорни.;-))))))

67

Наистина сте

преди 10 години

уникално ограничени. Инициативата е супер, браво на момчетата, те са по-съвестни от вас. Никой няма работа по нощите навън, особено жените. Много ли е приятно да висиш на пост, и то без нищо в замяна, така тези хора имат смисъл в живота си и съзнанието, че пазят България. 2050 няма да има етнически българи, ако така я карате , г.упаци!!!после реви, че някой умрял.

66

Гражданин на РБ

преди 10 години

До Mrazqpredateliteфашистко, нали? ... ;-0000

65

Гражданин на РБ

преди 10 години

До MrazqpredateliteНие, Европейците. Ще ще ги следим, ще ги следим. Добре дошли У нас...;-)))

64

Mrazqpredatelite

преди 10 години

То така или иначе си е анархия, a сега тези бежанци могат да разбъркаш още повече затрудненото положение на България!Който иска да ги прибере като реве толкова за тях!

63

до 69

преди 10 години

а да напълниш столицата скриминален контингент от близкия изток, който постоянно извършва престъпления спрямо местното население, какво е?! щом си готов да оправдаеш това, значи работиш за някоя анти-българска организация. и я не злоупотребявай с думи,чието значение не ти е напълно ясно. за разлика от теб, тези, от патрулите ги е еня за сънародниците си. и за сведение и в Унгария има такива,за защита от ромовете. Но Орбан е родолюбец. Браво, момчета! Вие сте истински мъже и патриоти! Поклон!

62

Анонимен

преди 10 години

Такива патрули са нужни във всеки град след като полицията не си върши работата

61

wc

преди 10 години

sofia vav ujnoto polukalbo li e prostete az sam ot sever

60

Анонимен

преди 10 години

окупирайте кметството в знак на протест за несправяне с пролема бежанциили някое училище или метростанция каквото ви дойде на уми кажете че вашата съвест не понася свинското отношение към българитемай няма да ви изтраят и няколко часаслугите на банкянския кефир ще ви изметат спешно

59

Анонимен

преди 10 години

Браво на патрулите, ако може и в други градове