5

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЕдин голям и позитивен човек,спаси трима други!!Дано приемат от нея,всички добри и положителни неща!!!!

4

Потърпевш от з. с-ма

преди 10 години

Лошото е че 2ма спасяват, а колко умират от лекарски знания и незнания - никой не знае. Живи и здрави да са реципиентите и да се оправят час по-скоро.

3

Анонимен

преди 10 години

Съболезнования за близките на жената. Те заслужават благодарност, защото не е лесно да вземеш такова решение, когато загубиш близък човек. И лекарите също,че въпреки безумната ни здравна система, все пак спасяват човешки животи. Дано реципиентите се възстановят бързо и това да е последното премеждие в живота им. Наистина си струва да се коментират такива неща, защото те са смислени, а не простотиите и злобата, които ни заливат всеки ден.

2

Викито

преди 10 години

Един човек си отива, други двама живеят....Това е високохуманна постъпка. Да не забравяме и лекарите, извършили това!!! Живи и здрави да са, а двамата рецепиенти да се възстановяват бързо и успешно! П.П. Аз пиша 2-ият коментар под статията, но ако беше за Ким Кардашиян сигурно щях да съм стотната.....Умейте да изказвате благодарност, съпричастност и бъдете хора преди всичко!

1

Анонимен

преди 10 години

Ами .. . няма коментари ... За Генка Шикерова явно това не е новина. По-важни са душевните терзания на някакъв *** , който скачал върху някаква кола , ама паднал и се ударил . ..