183

до 204

преди 10 години

Не се справяш добре като провокатор. Пиши по-награмотно за да изглеждаш такъв, за какъвто се представяш.

182

Хрис

преди 10 години

"Йотова: Не е важно колко са били, а защо дойдоха"То се видя бе Йотова! Те не знаеха защо са дошли......мнооого сте жалки!

181

дидо

преди 10 години

Лельо,като сте толкова сигурни в победата и в хората си ,що не се явите на избори ,пък тогава да си мерим каквото и да било ? Ще ядете бой като маче от дирек !

180

22

преди 10 години

Жалки "демократи", май много Ви е заболяло от митинга в София и се чудите на кого да го излеете. Е, видяхте ли, че има и хора с друго мнение. Това ,че някой нещо не знае го показаха "ранобудните". Жалко , че учат за вишисти, когато елементарни неща не са им ясни. Щели да съботират лекции на преподаватели, които не ги подкрепили, е това вече е "демокрацията" им. Сега тези преподаватели да им напишат по една тлъста двойка и т.н. може да продължи до безкрай. Типично по български.

179

ЛЯВ

преди 10 години

Йотова, това ти умозаключение защо не възникна за тези които излизат вечер от повече от 150 дни? Моля те да се смилиш над зрителите и да не се показваш повече по телевизията че ще ни умориш от смях.

178

Анонимен

преди 10 години

Важно е защо дойдоха?Дойдоха, за да не ги уволнят от работа червените им кметове.

177

Анонимен

преди 10 години

ЗА ПАРИТЕ И МИЗЕРНАТА ХРАНА. БЪЛГАРИТЕ СМЕ ПРОДАЖНИЦИ И НИЩО НЕ СТАВА ОТ НАС ЗА ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ.

176

Анонимен

преди 10 години

Защо дойдоха ли? За да се разходят до София и за около 50лв - едната част от тях. Останалата дойдоха защото са ***. И много ви моля от сайта не показвайте повече тия две плашещи уроспии заедно. То бива грозотия ама тия плашимири ще ме стресират и дано не ги срещна някъде по здрач.

175

българин

преди 10 години

Има нещо което няма да забравя-протеста на преподавателите.Те бяха застанали пред полицаите със снимки на бити от полицията студенти.Как не ви е срам господа управляващи?Дотолкова съм отвратен,че ще гласувам за партията която ще постави БСП извън закона ако дойде на власт.Ето това е моят избор и ще бъде докато съм жив или още има БСП!

174

Уморен

преди 10 години

Хора, за съжаление нямам време да чета мненията, които сте дали и се извинявам ако повторя накого, но:Присъстващите на митинга въобще не знаеха за какво са дошли и кого защитават. Някои дори не знаеха кой е министър председател!?!Изумително! Знаеха само, че са "дошли да правят стачка".Не знам по коя телевизия го гледах, но просто съм изумена от наглостта на управляващите. Пълна излагация, но най-лошото е, че не им пука!Е не може вечно да е "Всяко чудо за три дни"! Народът ще избухне накрая.

173

Гост

преди 10 години

Правилно - не е важно количеството, а качеството. В дадения случай качеството беше под нулата.

172

Анонимен

преди 10 години

Тази до другарката Йотова не е ли онази, която за втори път беше поставена и доказа, че не става за НЗОК? Род рода не храни, тежко му, който я няма!

171

Анонимен

преди 10 години

Ето ви едно предложение: БСП да се преименува в БЦП /българска *** партия/. Това е реалното. За нея гласуват само пенсионери и ***, защото им плащат. Няма ли го *** - няма я и БЦП.

170

българин

преди 10 години

В сайта "Вевести.бг"пък има снимки кои са дошлите на митинга.Не се нуждаят от коментар.А днес пък шефове на 36 софтуерни компании са поискали оставката на Орешарски.Браво на софтуерните инженери,аз съм с тях,а не с тези дето дойдоха да крепят Орешарски.Предният път когато ги бяха докарали,те отишли при протестиращите,взели си кафе и почнали да викат"Оставка".За тях това е била една разходка до столицата.На бас,че поне половината не са и чували за Орешарски,Станишев и Местан.

169

xxx

преди 10 години

егати наглите ***!!!

168

Анонимен

преди 10 години

г-жата Йотова е отражение на българската деиствителност.Не е важно какъв си ,какво можеш и знаеш,а с кого си преспал!След като преспа на правилните места тя от *** теливизионнен говорител стигна до евродепотат!Естественно прихвана и някои комунистически болести: безочие,наглост,безсрамиее,надменост,крадливост и др. които са нелечими и водят до тежки психически отклонения

167

Анонимен

преди 10 години

"Не е важно колко са били, а защо дойдоха". Аз допълвам: защо те не разбраха защо са дошли?

166

иван

преди 10 години

въпросът е как като дойде на власт и сестра ти стана шеф на касата

165

Мен

преди 10 години

Гьонсуратлъка, дебелоочието и наглостта да издигнати в култ в БСП. И то май митинга беше на ДПС, над 70% бяха *** и говориха не много добър български... и не знаеха точно защо са там.

164

Как защо дойдоха?

преди 10 години

Кебапче. Ромите и пенсионерите само това чакат. Някой да ги разкара до София, и да им купи кебапче.