11

Анонимен

преди 10 години

"За Утемуратов да си представител на правителството не е препятствие да инвестираш."Ха ха ха ха ха !ТО си е необходимо условие за да инвестираш!

10

Отлично за запада !!

преди 10 години

За запада това е много добра сделка,гарантирано.А за останалите да гледат и да се учат как се разпродава родина народ и държава....И се тъпчат джобове и гуши.

9

maorA

преди 10 години

What a bunch of fucking bullshit.....

8

Тинтири-минтири

преди 10 години

Глупости на търкалета! Ама разбира се, че е редно да си висш апаратчик, назначен за икономически посредник и да правиш милиони и милиарди от "страничен" бизнес, свързан с това, за което "посредничиш". Двете нямат нищо общо. Вие какво си мислите бе? Ами че човекът е започнал с пестене от закуски - една година грам закуска не е кусвал, докато го направи този първи милион във Виена...Ако не вярвате, назначете ме за посредник в чужбина и аз ще ви покажа.

7

redordead

преди 10 години

тоя ще вземе иртиш и догодина пак ще изкалти говедата:)

6

Анонимен

преди 10 години

И в България е така , колкото повече са на власт толкова повече крадат и дебели милионери. Затова сегашните управлчващи не искат да изпуснат кокала.

5

УПСА

преди 10 години

ДПС се видя в чудо заради електората й, който живее по затънтени места, селца и паланки и реши въпроса кардинално. Нае влак! Той е извъреден, купен е от БДЖ като специален превоз и тръгна в 3 часа сутринта от бургаската гара. Като събра поддръжници от Айтос, Карнобат, Сливен и останалите гари по пътя.Дори въоръжението на всички групи е еднакво сандвичи, минерална вода и плакати. Никой не призна, че сандвичът му е купен с партийни пари и всички казаха, че са си ги купили сами. От ДПС пък яко се бяха въоръжили с домашни баници и питки с домашно сирене.

4

ОПАЛЯНКА

преди 10 години

Шефът на социологическата агенция Галъп интернешънал Андрей Райчев живее заедно със съпругата си Виза Недялкова в къща за 1 млн. евро в кв. Бояна. Разкошният имот е притежание на семейството от близо 15 години, през които политици от всякакви партийни разцветки са гостували на известните му стопани.

3

dp

преди 10 години

абе питайта питайте при 6 милиона население как оня психопат Райчев психолог комунист направил 150 МИЛИОНА ЕВРА.....ПИТАЙТЕ ГО БЕ КАК НАПРАВИ ГОЛФ КОМПЛЕКСИ И ТИНТИРИ МИНТИРИ АМИ ТАКА КОМУНИСТ СОЦИОЛОГ И КРАДЕ И ЛЪЖЕ И ТАКА Е ТО ....ВСИЧКИ ГОЛЕМИ ПАРИ ИМА НЕЩО НЕЗАКОННО

2

lol

преди 10 години

мдам от заплата примерно 500$ е почнал да купува цинк и да препродавато апаратчик го може, простосмъртните с 500$ някак си не успявати РОвч реинвестира заплата си и от там направи милионите

1

Анонимен

преди 10 години

Ей така се става от апаратчик в солиден бизнесмен и не ,изобщо не се е възполвал от държавата си!