169

Вили

преди 10 години

Децата на бежанците родени в България по закон стават Български грждани.Което не ги прави автоматично християниНо ги прави бъдещ електорат на ДПС.И понеже ДПС ни управлява в момента,вътрешния министър ще продължава да се чуди на кого са тези бежанци,на правителството ли са..границата ще продължава да стои разградена ..а горната граница на бежанците които можем да приемем няма и няма и да има...поне до края на мандата на това правителство

168

Анонимен

преди 10 години

Да се разреши многоженството! Откъде на къде чалмалюгите да могат, а аз да не мога, като си мога?!

167

Анонимен

преди 10 години

Съга чекам да додат и у мою село па да си узнем йедна сирийчанка со 10 деца и да си живем као лорд енд коммандер!

166

Stealth68

преди 10 години

*** и *** ТАЙМ, да им изпратим в Англия всички нелегални + *** катуни !!!

165

Анонимен

преди 10 години

Тука един приятел вика, че сирийците може и да ги покръстиме след като ги посъветваме, че е за тяхно добро, но *** как ще ги избелваме. Моето мнение е, че все ще намерим някаква рецепта, щом Майкъл Джексън можа, защо пък ние да не можем? Ония от БАН все ще измислят нещо!)))

164

Анонимен

преди 10 години

А няма ли да е по- добре само да ги покръстиме, ако не нарушаваме разпоредбите на ООН, разбира се? Защо ли, защото с тяхна помощ за нула време ще сме най- многочисления народ на Балканите и ще можем да реализираме националния идеал ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ, вече и на три континента!)

163

Анонимен

преди 10 години

Вън ВЪн Изчезвайте

162

Анонимен

преди 10 години

Та драги ми г-н Муспи, моля ви да си представите за миг, че във вените ви циркулира една такава кръв водеща своя произход от някакъв си месопотамец Авраам, а преди него от самия Творец, как бихте се почувствали моля в едно такова противоречие- да бъдете нещо, което самият отричате? И надявам се скоро генетиката да напредне до степен, че всеки съмняващ се да може да си изясни с нейна помощ своя произход- от Бога ли е или от маймуните, след като разумът немее по този въпрос, а паметта опира до вчерашната вечера.

161

Анонимен

преди 10 години

Благодаря ви г-н Муспи за изчерпателния отговор, но аз съм от хората дето признават съществуването на Холокоста и смятам, че евреите от Израил са наши приятели. За съжаление не мога да твърдя същото и за външните такива, особено за хамериканските, които определено не ни мислят доброто въпреки, че са си чисти хазари и е грехота да постъпват с нас така. В края на крайщата във Волжка България сме били един народ. Това за честта не го разбрах добре, но ще помисля по въпроса!)))

160

муспи

преди 10 години

192, питаш какво е кръв и чест? - Далече не всички хора са с чиста кръв, тези от Мароко до Мексико са с ***. При насилственото смесване на кръвта се получава още по ***, а не получиста-полумръсна. Чест е да съзнаваш този ужас и да му се противопоставяш. Хората с *** кръв го наричат антисемитизъм.

159

Анонимен

преди 10 години

Софе, ние сме ти признателни за правните консултации и пледираме пред министър Йовчев да спазва строго българското законодателство и международното право като опази България от нелегални имигранти. Иначе ще дадем ОТПОР!

158

Анонимен

преди 10 години

Условията са такива и за много българи, това е известно на всички в Европа.Прав им път към бленуваните богати европейски държави. Само да не останат неприятно изненадани, ако там ги изхвърлят обратно в България.

157

qwerty11

преди 10 години

До Анонименче ша та праим *** и дим

156

Анонимен

преди 10 години

до =?Гуре, много си зле! За една година много малко съм ти повлиял, но какво е една година пред вечността?! Искаш да знаеш дали Му пука за хората? Пука му разбира се, но всеки един човек носи Съдба, която трябва да се изпълни и шменди- капелите не минават! Всяка жаба да си ПАЗИ гьола! Рекох!

155

вити

преди 10 години

Абе то българите живеят в мизерия, те какво очакват тези хора, лукс специално за тях ли

154

Анонимен

преди 10 години

Българин=?Сириец=?Турчин=?Американец=?Англичанин=?Африканец=?Азиатец=?Всички хора по света=?Виждаме с очите си=глава, тяло, крайници, уста, *** и ...тогава,ядем и пием по един и същи начин, *** по един и същи начин и ..тогава,къде е разликата или ПОВРЕДАТА?-ами в компютъра на раменете на всеки, който си мисли, че е нещо повече от останалите хора, които по същия начин са дошли на този свят, както и всички останали.Е-защо е това разделение?В БОЖИИТЕ ОЧИ ВСИЧКИ СМЕ ТОРДУХА Е ВЕЧЕН

153

Анонимен

преди 10 години

Все пак някой българин ще ми обясни ли какво значи КРЪВ И ЧЕСТ? Питам.

152

Анонимен

преди 10 години

Ами, извинявам се, но студентите ни даже използват символа на МОСАД, само са пропуснали да изпишат девиза- ВОЙНАТА СЕ ПЕЧЕЛИ С ИЗМАМА!Драги "студенти" , България е пълна с безработни висшисти, така, че дали ще завършите за обществото ни е все тая! В момент в който външни сили дестабилизират България за да я превърнат в ислямистко гето да продължавате с искания дето не могат да бъдат реализирани е национално предателство! И избори да има Бойко и деформаторите пак ще са в опозиция!

151

99999999999999999999

преди 10 години

ама защо има неудобства и смут сред сирийците???та българия е спа курорт с ол-инклузив/но без плащане/за всички малцинства-още една народност какво толкова....само че българите трябва да си търсиме държава!

150

Анонимен

преди 10 години

Нещо не ми е известно ако и тук започва гражданска война по икономически причини съседите ни ще дават ли вода, хляб и легло? ние след като мразим и дори убиваме всички други?