322

пешо

преди 10 години

Боико голем *** си баце.Балъци те сваршиа.

321

78elitsa

преди 10 години

Лесно и безрасъдно е да остане управлението на кабинета Орешарски,който и на собствените си заплахи стана опонент и показа за пореден път безразличие и властолюбие най-значимо за неговото недоказало се с резултати държавничене. Един лидер за да има необходимите приоритети трябва да бъде близо до своите поддръжници и да умее да задържи вниманието и ДОВЕРИЕТО им за направения изборлЗа сегашния водач с огромно прискърбие споделям,че загуби в собствената си територия.

320

Пешо

преди 10 години

Колко пъти още трябва да правиме избори и да гласуваме за по малкото зло?Няма малко зло!Искам конкретни програми,а не празни приказки от мутри и комунистически слагачи!Този дришлю не можа да състави правителство,*** 7-ми дан!

319

Пешо

преди 10 години

В какво се кълне този дебел ***?В бухалката на Румен Пашата ли?

318

Анонимен

преди 10 години

Този *** е ***, така че няма как да си вземе поуки от грешките. Той освен грешки нищо смислено не може да направи.

317

Анонимен

преди 10 години

Според проучване на американо-руска агенция , в България на най-ниско интелектуално нив0 са привържениците на герб ! Следват бсп , атака и дпс . На най-високо ниво са привържаниците на ДСБ ! Това че хората с най висок интелект са толкова малко , обяснява състоянието на държавата !

316

бб

преди 10 години

БУДА????

315

Перо Пиперката

преди 10 години

Тоя *** бил категоричен, че Орешарски е държавен служител! *** *** и неграмотно изчадие сме пуснали да ни управлява преди 5 години! Премиер - държавен служител! хахаха! Те министри и зам-министри не са държавни служители, тоя назначи премияра за държавен служител!Премиерът е политическо лице бре, *** селски! Най-политическото във всяко управление! Ти не помниш ли, че 4 години само с политика ни заливаше - комунистите това, комунистите - онова, ние от ГЕРБ - това... Майко мила!

314

г-н Тау

преди 10 години

ми как да не му повярваш той кат божа кравица...такава една света вода ненапита ...bullsheeet

313

Анонимен

преди 10 години

Защо не си призна гафовете, докато беше на власт?! Като им вземат кокала и изведнъж стават много самокритични....повече Тикви във властта?! Ко? Не! Да върви сега да сади картофи и да дои коча на село, както той съветваше младите хора в България, докато беше на власт.

312

Анонимен

преди 10 години

Късно е либе за прошка...народа и той си взе поука, разбрахме те какъв си лъжлив ***.

311

evgeni1234

преди 10 години

До: pr***gerb.bgОтносно: до Негово Величество БойкоДата: Неделя, 2013, Ноември 17 14:18:52 ЕЕТБорисов,онези които ти разчистваха "пътя",т.е. "изчистваха" хора като Георги Стоев,сега се стараят да си намерят миши дупки.От тук насетне работи за благото на България,не прави повече размирици и провокации, настъпи "егото" си и може да ти се размине.

310

evgeni1234

преди 10 години

Меир Даган от сръбско- турски произход-директор на Мосад 2002-2011 официално срещал се с Борисов. Сретан Йосич-сърбин.Бойко Борисов-"българин" от Престъпно-просташки произход

309

evgeni1234

преди 10 години

Саксобурготски "вносен елемент",койтo казваше в едно документално филмче : "мен нищо не ме свързва с България..".Първанов и връзката му с ред събития и и "двамата".И кукувичето яйце Борисов,което се излюпи по заслуги и "членство".Всичките тези "трима" ги свързва НЕЩО,просто сглобете "пъзела" и вижте за какво става въпрос.Яжте им попарата сега,ха-така.

308

х

преди 10 години

И ние направихме грешка,преди 4 години и си взехме поука, а тя е повече на власт,никога ГЕРБ!!!!

307

льольо

преди 10 години

Ти на краденето "грешка" ли му казваш?И още много грешки искаш,нали,нагла мутро!?

306

OMAP

преди 10 години

Не разбирам българския народ. Когато някой десен политик сгреши втори шанс не му се дава, обаче ляв ли е,не само,че му дават втор пети... шанс, но и очите си затваряме. Няма никва логика в теб т.н. народе.

305

2000

преди 10 години

Сега си ги вземи поуките и си ги носи у Банкя.

304

Анонимен

преди 10 години

Да, ние ти плащахме и плащаме грешките, плащахме ти на наш гръб да се учиш да управляваш и да крадеш

303

Коко

преди 10 години

Борисов въведе в политическото говорене високомерието, наглостта, обидите, подигравката! Сега призовава да не се разединява народа от митинга в Пловдив, където обиждаха и подиграваха властта? Това се нарича нагло, лицемерно и лъжливо поведение!