47

krasimira.ilieva

преди 10 години

много късно ги извади нещо тия документи.Трябвало е да плати повече пари-за да ги направят по бързо. В БГ всичко става с пари-или много пари

46

Анонимен

преди 10 години

Вън,вън,вън-вън-вън на престъпниците с аргументи "димосване"! Вън на Герб-Отрепките! Цласация за Наглост; 1-во място Злато- Иска Фидосова, 2-сребърен медал-Ахмед Доган,бронзов-Цецка,железен-Боко от "Четвърти картофен пояс",и тенекиен- "Мама ми ги купи"

45

Анонимен

преди 10 години

До АНТИМУТРАвиждам, че се гърчиш и ти нещо ...

44

АНТИМУТРА

преди 10 години

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ МУТРАТА СИ ЗНАЕ ОЩЕ ОТ МУТРЕНСКИТЕ МУ ГОДИНИ, ЧЕ ДУШАТА МУ ОТИВА В АДА!!!ЦЕЛТА НА МУТРАТА БЕШЕ ДА ИЗМАМИ И ИЗЛЪЖЕ И СЪСИПЕ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ НАРОД ЗА ДА МОЖЕ ЛУЦИФЕР ДА Е ОМИЛОСТИВЕН И ДА МУ ДАДЕ ПО-ЛЕКО МЯСТО В АДА НО ДЯВОЛА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ОМИЛОСТИВЕН ЩОТО Е ЧИСТО ЗЛО И НА ТОЯ ДУШАТА МУ ЩЕ СЕ ГЪРЧИ ВОВЕКИ ВЪВ НЕОПИСУЕМИ МЪКИ!

43

АНТИМУТРА

преди 10 години

МУТРАТА Я Е ЗАКРИЛ ЩОТО ГО ГЕПИХА!НИЩО ТОЙ СИ Е ОТВОРИЛ НОВА НА ИМЕТО НА БОРИСЛАВОВА НО С НЕГОВИТЕ ПЪЛНОМОЩИЯ ДА СЕ РАЗПОРЕЖДА!

42

Diablo

преди 10 години

Mrasna maloumna Mutra da gorish v ada

41

Нобиле

преди 10 години

Браво,бат Бойко! Натривай им носа на тия 100-годишни клюкари!Пукат се отвред,че не могат да те накиснат и все излизаш "сух от водата" и не самио това -с всеки пукнат балон стоиш по-здраво на Земята,ДОКАТО ТЕХНИЯТ ИМИДЖ КАТАСТРОФАЛНО ПАДА!Ама имал си бил грешки,ами те като са "комедия от грешки"?! Считат ни за наивни *** като постоянно изтъкват колко били "чисти",докато в същото време са затънали до шия в мръсотия от всяка къв вид и род-последните дни показват точно това!Некадърници!ОСТАВКА!

40

h

преди 10 години

на бас за 200 000 лв., че Буда ще отиде да покаже документите в Нова Телевизия. Само там му задават удобни въпроси.

39

Анонимен

преди 10 години

Химтекс - каква ли е била дейността на фирмата? Аз залагам на амфети, вие :)

38

г

преди 10 години

Мили Бабо и Дядо, не подържайте БСП респективно ДПС. Веднъж провалихте живота ми и просперитета на Р България давайки ресурсите и богатсвата на родината в пипалата на червената столетница. Моля ви не проваляйте живота ми отново, в противен случай дълги години ще се чуваме по скайп от няколко хиляди километра разтояние.

37

Мария Иванова

преди 10 години

Бойко, не разбра ли, че утре е опелото на партия ГЕРБ и на измамници като тебе! То дори покани разпрати из нета сам с този жалък зов за помощ едва ли не... А с това вече се излагаш, защото пак мамиш и не играеш честно, та къде са документите на фирма "Джи енд Би травъл къмпани"?

36

до 34

преди 10 години

Интересно, аз пък не предпочитам нито Бойко, нито Местан, Станишев и Сидеров, поради факта, че не изпитвам симпатии към престъпници. Герберите трябва да смените тактиката с "по- малкото зло", изтърка се.

35

Също като във вица

преди 10 години

Офшорката е закрита и Борисов вече е чист като моминска пазва.Че то същото като във вица: Който -бал, -бал. Пена вече не е -***.

34

din

преди 10 години

Тогава той е бил "див каратист". Какво е разбирал от офшорки? Така поне Той каза преди няколко дена. Пък сега изведнъж - закрита!

33

Анонимен

преди 10 години

Предпочитам Бойко пред Местан,Станишев и Сидеров ! ! ! Утре ще видите какви хора са гласували за БСП, *** и неграмотни пенсионери! Те ли ще решават бъдещето на България ?

32

do nikolaberti

преди 10 години

Ей *** ***, я ходи да те опънат *** от ДПСто. Знаеш ли как ще им се харесаш, а и на теб ще ти хареса особено ако мамула е подкрепен с някой лев и парче пица.

31

пепи

преди 10 години

A вие там лудите кибици със знаменцата не сте платени ,нали .. ***

30

nikolaberti

преди 10 години

Ей долни гербери,напуснете форума веднага *** мръсни *** на бастуна Боко ***

29

Анонимен

преди 10 години

Наистина, защо ли му е да си открива офшорка, не обича да плаща данъци на държавата ли?

28

ясен,явор, пепи

преди 10 години

Платените *** да си блъснат *** кратуни в стената и да ударят един език на Сидеруглу. Тези, които са го направили вече, да подпомогнат материално психично болният си лидер с някое друго шарено хапче, че току виж си платил по погрешка следващият път сметката в ресторанта.