44

Анонимен

преди 10 години

Мъчат народа си тъй, както турчин не го мъчил. Само и само да си оправдаят парите от Доганските поганци. Махайте се, из*оди безродни!!!!Демокрацията в България умря, честно избраните нямат нужда от митинги в своя подкрепа. Митинги днес си правят гузните да демонстрират сила.Да им изсъхнат краката и устите дано! Доган и Манолова - първи в затвора. За античовешки престъпления!

43

Анонимен

преди 10 години

АКО НЯКОЙ Е ГЛЕДАЛ БНТ Е ВИДЯЛ КАК ГРИГОР ЛИЛОВ КАЗА ,ЧЕ ТОЧНО БСП Е СЪЗДАТЕЛЯТ НА СИК И БОЙКО БОРИСОВ РЯПА ДА ЯДЕ .....ОЛИГАРСКИ СЕ ОКАЗА НАЙ-СВЪРЗАН СЪС СИК И ПРЯКО С РАЙКО КРЪВТА ,КАКТО И СТАНИШЕВ . ЗНАЧИ ТОВА СЕ ОКАЗВА НАЙ-МУТРЕНСКОТО ПРАВИТЕЛСТО И ЛЪЖЕЦЪТ ОТНОВО ВИКА "ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА " ТАКАВА НАГЛОСТ И ЛИЦЕМЕРИЕ КАКТО И МАНИПУЛАТИВНОСТ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА БАНДИТСКА ШАЙКА НЯМА.....

42

Трътла от Берлин

преди 10 години

Много ми харесват новите заграждения. Защо студентите са ги омазали така? Никой не трябва да обижда депутатите. Те са гласа на народа. Аз гласувах за комунистите и съм доволна сега.

41

Люсиен

преди 10 години

Да има заграждения защото ги е страх от народа, който не ги иска тея *** червените комунисти.Оставкааааааааааааааааааааааааааааааааа.............

40

Анонимен

преди 10 години

И докога ще продължава журналистиката с хвалебствията за групата хулигани, които се събират около Народното събрание?Просто ми е чудно...Това явно е платено, но дали не е подстрекателство?

39

ТАКА Е СПОНГИ!

преди 10 години

*** СА СВИКНАЛИ НА "ДИКТАТУРА НА ПРОЛЕТАРИАТА" И "държавния монопол" В ИКОНОМИКАТА НА СТРАНАТА!САМО ТОГАВА ,МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ!ЗАТОВА СЕ ГОТВИ "полицейска диктатура"--ЗАЩОТО МОНОПОЛНИТЕ ОЛИГАРХИЧНИ СТРУКТУРИ СА ВЕЧЕ ГОТОВИ И ИСКАТ ДА РАБОТЯТ СВОБОДНО --БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯТА НА ДЕМОКРАТИЧНО МИСЛЕЩИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ!ТОВА Е ЧЕРВЕН ФАШИЗЪМ!Управляват ни -"НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИ"..като при Хитлер!

38

dassy

преди 10 години

Жал ми е за студентите. Това не е тяхната революция, защото те всъщност не знаят какво искат. Промените няма да дойдат след като си решил да се забавляваш на жълтите павета вместо да кършиш *** в чалга гюбеци в студентския град.

37

Спонги

преди 10 години

КОМУНИСТИТЕ НЕ ЗНАЯТ КАК СЕ УПРАВЛЯВА В УСЛОВИЕ НА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА. ТЕ ЗНАЯТ САМО КАК ДА КОМАНДВАТ ПО ВРЕМЕ НА ДИКТАТУРА. МОНОПОЛИТЕ СА ТЕХНИ И ИМ ТРЯБВА ТОТАЛИТАРНО УПРАВЛЕНИЕ. Извинете за високия тон.

36

Постановление

преди 10 години

По решение на правителството на тройната коалиция националното управление на МВР вече официално се настанява до Народното събрание. Съгласно оперативната програма на МС в центъра на столицата ежедневно следва да се провеждат учения на националната жандармерия по преследване на диверсанти, дегизирани като студенти !

35

ТОВА Е РЕАЛНОСТТА!!!

преди 10 години

ТОВА Е КОМУНИСТИЧЕСКАТА "ДЕМОКРАЦИЯ"!ИСКАХТЕ "НЕЖЕН ПРЕХОД"...ето ви го!!!ТЕЗИ ХОРА НЕ РАЗБИРАТ ОТ СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯ!ТЕ РАЗБИРАТ САМО ОТ ЯК УДАР В ЧЕРВЕНАТА БЕТОННА ГЛАВА!ДРУГОТО СА ...ЛИГАВЩИНИ НА "ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКИ ПРЕБОЯДИСАНИ ***"!ПОДГОТВЕТЕ СИ КОКТЕЙЛИ "*** ЗА УТРЕ"!САМО ТАКА ЩЕ ОЦЕЛЕЕТЕ , КАТО НАЦИЯ И НАРОД!!!

34

ни съ знай

преди 10 години

А пък Ана Цолова се възмущава от това, че се подменя действителността........................

33

Ranobudna erekcia

преди 10 години

Sutrin kato Stana vse Sam v erekcia

32

Анонимен

преди 10 години

Дори и най-некадърния политик да бях, никога не бих си подал оставката заради въпросните 200-300 ненормалници

31

просто човек

преди 10 години

С една дума - *** !!!

30

До 28

преди 10 години

Вземи прочети и Закон за държавния служител

29

Анализ

преди 10 години

От малки се продават вече.По-добре да вземат някой лев, защото иначе са безплатно употребени! Страхотна система

28

бръммммм

преди 10 години

Сега "берлинска стена", за коледа "китайска" ако не издържи "берлинската". Тези заграждения да ги бяхте сложили на турската граница, може би поне един нелегален по-малко щеще да има! Ама нищо, ограждайте се другари, ограждайте се!

27

борческо поведение

преди 10 години

Благодарим ви, другари протестиращи студенти! С вашето борческо поведение танцуване по пингвински, мазане на физиономиите с кетчуп и блокиране на СУ, вие ще оставите на власт правителството на Орешарски, не още четири години, а още четиридесет!

26

Гай Баньо

преди 10 години

Тия плакати са доста скъпи ... само да не се окаже, че са от стипендии платени, опс "субсидии" имах предвид ;)

25

Анонимен

преди 10 години

Брадясалият вожд на стидентите изглежда не знае, че дълги години Бисеров беше дясна ръка на Иван Костов. Сега момъкът с брадата се бори да дойдат същите на власт. Така е като идва американския посланик и нарежда какво да се прави, как и докога. Такива папагали без грам собствено мислене, могат само да бъдат използвани и изобщо не се замислят какво правят.