14

x- faktor

преди 10 години

До ДО ГУРБЕТЧИЯ: arkadash nie sme bilgari :D

13

x- faktor

преди 10 години

viy ludi li st be xora arkadash koi ste vie ve bqgayte ot tuka Bilgarite tirsqt ne6to drugite gledat na gotovo da se opravqt da vzemat pomo6tni

12

Като скакалците!-16

преди 10 години

Ала,алаа,алааа! Чок потурнак ченгенета с *** тескерета се припознаха тука бре. Ей такива излагат Татковината в Европа.

11

jorkatta

преди 10 години

До 9. Ти в Турция ходил ли си??? (Питам те за Турция, понеже спомена, че се натискат за ЕС)По всичко личи, че не си ходил... Срещу тях да тичаме неможе да ги стигнем. Иначе сме големи патриоти, ама само във форумите. Не бъркай Турция със арабските държави смешо е.

10

БЪЛГАРИН АНГЛИЯ

преди 10 години

Не познавам нито един БЪЛГАРИН във Великобритания, който да взема помощи, а повярвайте ми, за сметка на това познавам изключително много нашенци. Мисля, че е същото и в Германия. Ако авторите са искали да напишат ***, да, 15.000 *** може да вземат помощи. Но не и БЪЛГАРИТЕ. Никой няма да си зареже собствената къща, за да живее под наем и получава мижави суми за храна в чужда държава. Помощите в Англия са 60 паунда седмично, цените - в пъти по-скъпи.

9

Харалампито

преди 10 години

СПОКО! Германците са практични хора и ще му намерят начина... Бъдете сигурни.

8

ДО ГУРБЕТЧИЯ:

преди 10 години

АРКАДАШ! КОЙ СИ ТИ? КОИ СМЕ НИЕ (ВИЕ)?

7

МАШАЛЛАХ !

преди 10 години

Австрийски депутат се обръща към турския посланик ..."Г-н посланик качвайте се на Orient Express и обратно в Истанбул,във вашия мечтан рай"....vbox7/play:7d7072b5 ==============================================================Браво! Много яко. Жалко че нямаме такива политици с топки между краката.

6

Като скакалците!

преди 10 години

Важното че европейски, глупави демокрации(ние) ги хрантутим и им плащаме.Всяка една от жените им е забулена с фередже или бурка надянала на смръдлив гъ. шалвари и бута поне една детска количка и около нея подскачат още 5,6 отрочета.В джамиите им които никнат като гъби след дъжд, открито призовават към джихад и събират пари и набират доброволци за терористите и Ал Кайда.Сега сигурно разбирате, защо цивилизована Европа гледа негативно на 53 годишното присъствие на тази ***,да не говорим за опити за влизане в ЕС.

5

Като скакалците!

преди 10 години

Като скакалците! Всички големи градове в западна Европа е пълно от тази мюсулманска ***.Нямат голям мерак да работят или да учат и 80% от младежите им са криминално проявени.Цели части от тези европейски градове, са превърнати на огромни гета ,където и полицията се страхува да влезе!90% от тях живеят от социалните и детски помощи(на нашия гръб) и каквото припечелят по криминален начин.Не проявяват никакъв интерес да се интегрират от 50 години насам.Размножават се ужасно бързо(поради безделието),без да се запитват дали са в състояние да изхранват семейството си.

4

tralala

преди 10 години

До ГУРБЕТЧИЯАман от разбирачи бе. Живея в Дуисбургера от 8 години и с очите съм ги виждал както нямат право, така да им дават Харц 4, в болници да раждат и жилища да им дават. На хартия нямат право като цяло ама реалността е съвсем друга...

3

Анонимен

преди 10 години

Мила госпожице, когато цитирате чужди медии не е зле да да го правите коректно.Не става дума за помощи за безработни а за социални помощи на хора не работили и една минута в германия. Нали ги знаете- от Татарли, Банишора, Столипиново и т.н.

2

sokrat62

преди 10 години

Ама що ривете бе, от 70 000 - 15 000, кво да кажем ние 10 000 от 10 000 бежанци ни доят, 100 на 100 чиганите ни доят и крадат, 70% от българските политици са "бисерчета" а 100% от тях ***, 80% от бизнеса не плаща РЗ и осигуровки на работниците а 100% от профсъюзите ги крият и пак оцеляваме някък си!!!! 70% от населението иска избори, 30% *** не дават и се окопават в НС, кат ли 100год. ще управляват.

1

...

преди 10 години

Много интересно. В държавата, в която живея, социални помощи се дават в продължение на 6 до 12 месеца, след като човек има минимум една година стаж тук. Може би затова толкова много роми работят, цивилизоват се, а децата им завършват университет. Защо германците допускат ***?