23

крадецът вика

преди 2 години

Синът й ми посягаше, детето се оплакваше че баща му ме удря. Явно милото искаше помощ от някой. А тя като чу как детето говори за синът й, започна да разпространява обратното: аз съм била побойника. Много много зла жена. Ако знаех,че такова нещо ще срещна някога - НИКОГА НИКОГА не бих се омъжила. НИКОГА! ГРОЗНИ И лоши хора.

22

защитаваше синът си

преди 2 години

Човекът, за кого се омъжих ми посегна. Майк му бе в другата стая. Отидох при нея и я попитах: Не чуваш ли че викам за помощ, синът ти ми посяга. Думите й бяха: Заслужила си си. А ситуацията, за да ми посегне бе следната: лежа си аз, идва той и с цялата си тежест се стоварва върху мен. Започвам да губя въздух и се развиквам. А той като чува, че креща започва да ме налага. Бе най-ужасното нещо, което преживях. И после думите на злата жена: Заслужила си си. Мои близки НИКОГА НИКОГА така не биха п

21

Анонимен

преди 2 години

Това, че обичам съпругът ми не означава, че обичам близките му. Никак не са ми приятни. Причината е, че видях в тях само лоши черти- егоизъм, ревност, подлост, манипулации, наглост, безочвечие, лицемерие. Ами с такива качества не мога да ги харесвам. Чужди са ми. И ме дразнят. Ако трябва да разруша брака си, но не искам тези чудовища да ми съсипват живота. Противни са ми.

20

Анонимен

преди 2 години

не съм и влизала в домът й. Влизах, но за малко. А тя се влачи в моя, защото ходила при синът си, а не при мен. Обаче, бабо, синът ти не живее сам и може човекът с който живее да не му е привтно да е с теб под един покрив. Нито на жена му, нито на внуците. Като си имаш дом, в твоя дом можеш само да се разпореждаш, а не в чуждия. Нагла до безочие.

19

Анонимен

преди 2 години

Нормално е ако някой не ти е близък, да не ти е приятно да ти навлиза в личното пространство. Все пак живеш със съпруг или съпруга. Не означава, че ако обичаш съпруга си или съпригата си, трябва д аобичаш и близките му /й. И е нормално, ако не ти допадат и не са добронамерени да не е приятно да ти нарушават границите. Наистина не разбирам какви са тези отношения? Когато някой не ти допада и е недобронамерен, по-добре или си тръгни или го изгони. Иначе е лошо, че психическото здраве.

18

по-зло

преди 2 години

По-зло същество от майката на съпругът ми не познавам. Не зачита никакви граници, бърка се в отношенията ми, още малко ще се настани и в леглото. Не ми е близка, и с това отношение, никога няма да бъде. Близките ми ме обичат, а от нея не съм видяла някаква обич или поне човещина. Ами чужд човек ти е снахата, ок. Но като ти е чужда и не е възприемаш като товое дете, тогава поне зачитай някакви граници. Стой настрана и се дръж като чужд. На никой не му е приятно чужд човек да му навлиза в личното.

17

някой

преди 2 години

<Най-лошото е,че обикновено снахите смятат,че свекървите по презумпция са зли.Влезли веднъж в дома на съпруга си,първата им работа е да го отделят тотално от семейството му и да покажат,че сега те са на върха на пирамидата и само от тях зависи реда в къщата.>Май не разбираш, че между двама души няма място за трети човек. И както си написала, за някаква пирамида, личи ти отдалеч, че обичапш да се бъркаш в чужди гнезда. Каква пирамида бе *** жено. Става въпрос за обич и дом, който е МЕЖДУ Двама

16

да

преди 10 години

Като цяло не зачита границите между вас и нея, а дори напротив, често ви дразни с присъствието и натрапващото си мнениеЧудовището държеше ключа от къщи и се разпореждаше кой да идва и да живее у нас. Разбира се нейните деца можеха да идват според нея колкото искат, а моите роднини, които ми отгледаха децата, трябваше да се махнат, когато Звярът идваше!Дразнела се, че обичам майка си и съм близка с нея! Ами как човек да е близък с властна и изискваща жена. Детето ми, внучето,изпитва страх от не

15

бен търпин

преди 10 години

До 1111111Много си прав

14

1111111

преди 10 години

По цял свят хората искат да са самостоятелни само в *** ,ще слушаме мама цял живот,абе хора вие мнение нямате ли,желания нямате ли,преценка и чуства нямате ли??Особенно пък тези разведените майки какви савети дават може да падне човек,абе алоо ти ли ще спиш с този мъж или жена който е довел детето ти бе.Изключвам,алкохолици и насилници ако са доведени.

13

Анонимен

преди 10 години

Най-лошото е,че обикновено снахите смятат,че свекървите по презумпция са зли.Влезли веднъж в дома на съпруга си,първата им работа е да го отделят тотално от семейството му и да покажат,че сега те са на върха на пирамидата и само от тях зависи реда в къщата.Доброто възпитание на снахи и свекърви е сигурна предпоставка за цивилизовани отношения.

12

Анонмине

преди 10 години

Смятам,че не винаги вината е в свекървата,а по-скоро в нейният син.Той е човекът ,който пръв трябва да сложи границата,от къде до къде е едното семейство и откъде до къде е другото.И може да ви прозвучи куриозно,но аз нямам роблеми със свекървата,проблемът е в синчето й,което не иска да порасне и всеки ден звъни на мама.

11

до Умразната свеки

преди 10 години

Ами, ако сте отгледали егоистичен готованко, много вероятно е да получите снаха, която ще го учи на нещата на които не сте го научила - да бъде отговорен,самостоятелен,да се грижи за другите. А вие ще я възприемате като зла,нали? Ако е много зла, вие, като по-опитна и мъдра търпеливо я учете да бъде добра. Всъщност, всяко гърненце си намира похлупачето, няма какво да се лъжем.Но инаги может да намерите подход и да решите проблемите.Важното е да има желание да се споразумеете, а не да воювате.

10

999

преди 10 години

Да така е,аз съм го изживял това нещо и ни раздели мръсната гат,няма нищо по гадно от ш..ана злобна свекърва,момчета и момичета бягайте от такова нещо,тази жена ни съсипа любовта и дългогодишната връзка и всичко,няма борба с нея.Тя заплашваше,умираше,интриганстваше,а и не забравяйте,че е нечий родител абе УЖАС,то и от човека чийто родител е завис ама няма борба докато е жива.Мъжете май по-лесно бягаме ама жените не толкова лично мнение не искам да обиждам жените.

9

no name

преди 10 години

OFF - някой знае ли от кой филм е снимката със Сандра Бълок в статията?

8

Анонимен

преди 10 години

Пише се ООООООмраза, неграмотници!!!!!

7

умразната свекърва

преди 10 години

как да разберем , какви са знаците ,че ще имаме зла снаха . Все пак и това не е изключение !

6

гдх

преди 10 години

АМИ НЕ ЗНАЕШ ЧЕ ТЪЩИТЕ СА ПО ДОБРИ И ЖЕНИТЕ СЛУШАТ МНОГО ПОВЕЧЕ МАЙКИТЕ СИ ОТ КОЛКОТО МЪЖЕТЕ,ТАКИВА СА ЖАЛКИ И НИСШИ СЪЗДАНИЯ.ЖЕНА КОЯТО СЛУША МАЙКА СИ Е ***.КАКТО И ТАКЪВ МЪЖ РАЗВАЛЯТЕ ЖИВОТА НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА ИЗВЕРГИ.

5

Анонимен

преди 10 години

от зла свекърва можеш да се отървеш, но от зло правителство не можеш

4

До 3 от 2

преди 10 години

Има и добри свекърви, но има и такива, които заслужават ефективна присъда, например, да не се доближава до снахата на по-малко от 100 метра.