38

Сте

преди 10 години

Вие щото пък ги давахте на случайни, аве може ли пък чак толкова да сте нагли всичките бе !!

37

Козар Белене

преди 10 години

То и БСП и ДПС правеха така при предния им мандат, но сега се промениха и станаха морални стожери и честни държавници и бизнесмени. Ха-ха-ха

36

The king

преди 10 години

Томислав Дончев от ГЕРБ, който беше ресорен министър за европейските програми, заяви, че управляващите в момента се застраховат, като прехвърлят отговорността към бившите управляващи.- Това си е запазен патент на Боко!

35

The king

преди 10 години

Таите страх и за другата ви гордост магистралите, дано не се оправдаят съмненията ми, че колкото по-дебели са били пачките към партийните централи, толкова по-тънък ще е асфалтът по тях- Те вече 80 % се скапаха.

34

The king

преди 10 години

сега всички ще плащаме глобите заради далаверите на гербаджиите!

33

The king

преди 10 години

Управляващите обвиниха ГЕРБ, че са давали обществените поръчки по оперативна програма Околна среда на определени фирми и заради това сега има заплаха да ни наложат санкции от Брюксел. Добро утро!

32

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ ДАВАЛИ, ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМ, А БСП И ДПС НЕ СА, ТАКА ЛИ ДА ГО РАЗБИРАМ???

31

vesko02

преди 10 години

Нали с ГЕРБ сте двете страни на една монета?Какви ги свършихте в Цанков камък и Белене.

30

Нищо...

преди 10 години

...ново под слънцето.Правило се е при всяко правителство,през соца и дори по царско време.Не разбирам защо това ви учудва?

29

факт

преди 10 години

А червените главундери раздадоха България на ДПС !!!

28

VB

преди 10 години

Усмихнете се бе другари!

27

Aman

преди 10 години

Цитирайте фирмите де...стига вече с тия анонимности...Влезте в регистъра на АОП и ги публикувайте, ако сте журналисти

26

Анонимен

преди 10 години

Не се изненадвам от тази статия. Томислав Дончев, който за сведение на неинформираните е философ по образование, работил е като журналист едно радио, изведнъж стана голям финансист, че даже по едно време го гласяха и за финансов министър. При него цялата работа беше пи-ар, абсолютни лъжи и смешки за усвоените средства. Проблемът обаче е тези ***, които му вярваха. Резултатът е налице.

25

П.Петров

преди 10 години

Да бе! Само ГЕРБ са така, комунистите винаги са го правили и го правят също!И не само с обществените поръчки. Винаги са се придържали към правилото "Нашите хора са над закона" и точно затова сме на това дереждже, точно заради това са протестите!ОСТАВКА ВЕДНАГА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПАРЛАМЕНТА НА ОЛИГАРХИЯТА!

24

ААА

преди 10 години

Да се казва силно и ясно - организирана престъпна група ГЕРБ. тОВА НЕ Е ПАРТИЯ!!!!

23

Zz

преди 10 години

Това е вярно

22

Българин

преди 10 години

Оставка ! По -бързо оставка ,че както е тръгнало тези ще ни "покажат кирливите ризи",както е тръгнало ще се окаже ,че не само е било "пълно с калинки",но и с "професионалисти"" печелили" обществени поръчки.Кой ли е вземал комисионните? Познайте от три пъти !

21

Анонимен

преди 10 години

а вие сега не. НЕ ВИ ВЯРВАМЕ ВЕЧЕ.

20

до Златанова

преди 10 години

Г-жо, винаги е било така и винаги ще бъде така, защото си правите търговете така, че да печелят определени фирми. Вкарайте закон, че една стр. компания да няма право да прави повече от една пречиствателна наведнъж. *** кво да вкарате, то правителството не работи.

19

Анонимен

преди 10 години

Хахахаха! Ще падна от смях! Не само ГЕРБ, всеки който дойде на власт дава поръчките на "определени" фирми.... Ако все още някой помни Смирненски, да прочете отново Стълбата. Дали някога ще се измъкнем от този порочен кръг?