10

рокаджия

преди 10 години

Алекси Лаихо изнесе урок на Българските групи и озвучители кое как се прави при това почти безплатно.Незнам ще доживея ли да чуя наша група да звучи по подобен начин,според мен и озвучителите трябва да се замислят.Китарист от такъв калибър да свири пред толкова малко публика си е рядкост,но тва не е моя грижа и така става.

9

до 3 от славянин

преди 10 години

Абе ''умнико'', водата при тестовете не Емото не е замразена, а течна, и след третирането и с определено въздействие се замразява, за да може да се нареже за ултратънки слайдове, които се снимат със свръхмощен микроскоп ,за да се види структурата на молекулите и след определеното въздействие! А най доброто доказателство, за ''благотворното'' влияние на тази музика е безкрайния екшън-хорър сериал оттатък океана ''Лудостта на мутантите''!

8

до 7 от славянин

преди 10 години

Не шум, а звуково-енергиен хаос! И този който го слуша мозъкът му се превръща в пихтия!

7

...

преди 10 години

Това не е музика, а шум.

6

Перо Деформеро

преди 10 години

Отивам на концерта на Перо Деформеро ,а вие си слушайте изгъзиците на Бодом НЕ ЗНАМ КОИ СИ ,,,!!!

5

Анонимен

преди 10 години

Стана добър концерт, но имаше по-малко публика отколкото очаквах.Снимките ви са добри и предават атмосферата :)

4

Анонимен

преди 10 години

До Blake. Ака как бе Блейк, ти не знаеш ли, че славянина редовно си замразява главата във фризера под звуците на класическа музика и това му личи. Сигурно славянина е симпатизант на "АТАКА"

3

Blake

преди 10 години

До славянин: Само искам да те светна, че подобна музика НЕ СЕ слуша в "хипнотичен транс"... Също така, замислял ли си се за честотния спектър на едната и другата музика, и какво е влиянието на определен тип вибрации върху образуването на кристали.И не на последно място искам съвсем сериозно да те запитам, ти какво количество замразена вода имаш в тялото си? Щото на нашата планета май не се сещам да съществува организъм с подобни характеристики, предполагам че си от друга планета тогава!

2

Терора

преди 10 години

О беше Божествено пого. Искам пак да се подложа на такъв терор!

1

славянин

преди 10 години

Запознат ли е някой с изследванията на Масару Емото за енергоинформационните свойства на водата!? Според тези изследвания и снимков материал на замразени водни молекули подложени на различни въздействия, под въздействие на метъл музика водата образува деформирани и уродливи по форма кристали за разлика от тази подложена на класическа музика вода! А тези които с часове на ден слушат в хипнотичен транс такава музика представяте ли си на какъв енергоинформационен терор са подложени телата им!?