102

PlamenVarna

преди 10 години

Докато революционните маси не изнамерят некой тенекиен броневик.И докато не възкачат връз него товаришт Улянов (Радан) и той да изнесе една сказка в стил:- Товагишчи, наша геволюция щя пабедиться панимаеш!И докато разни Аврори не наченат да цинкулират нагоре-надоле по Перловска река и да думват по некой друг залпЕ те дотогава ще има само едно ялово шматкане на брадясали революционери из мегданя, замяргане с напълнени с вода презервативи, надуване на *** и лупане на тупанчета.

101

nana

преди 10 години

tezi ne sa naiasno 4e Borisov ne izostavi darjavata , a dade vazmojnost svobodno da se kaje ot kakvo ima nujda , kato se ottegli a ne 4e e izbiagal ! Stiga sa govorili po adres na Borisov gluposti

100

Е га ти държавата

преди 10 години

Браво на студентите! С това изявление показват, че няма да се оставят да бъдат "употребени" от една достатъчно компрометирала се вече партия!!! Би било абсурдно млади и начетени хора да застанат зад ръководителите и , чийто интелектуален потенциал е, меко казано, съмнителен...

99

Натали

преди 10 години

След като толкова ясно студентите казаха не на Г-н Борисов ,защо не се разграничат и от РБ или приемат техните защитни речи. По принцип те са толкова виновни колкото и БСП и ДПС . И те са участвали най- активно в управлението с изключение на последното . Може би са още по виновни и от тях. Тези протести нямат успех защото за радост на управляващите всички дясно мислещи са един срещу друг не искат да проумеят че така никога няма да свалят това правителство.

98

Body m/f count

преди 10 години

Доста глупаво постъпват студентите ако това наистина е тяхно изявление (което е съмнително). Каквото и да си говорим, без ГЕРБ те не биха могли нито да свалят правителството нито да постигнат някаква промяна в политиката. ГЕРБ е необходимо зло. Просто защото е по-малкото зло.

97

дада

преди 10 години

Е,малко беше грандиозната офанзива на БСП,ДПС,Атака,Бареков,Пеевски,Ц.Василев и мн.други да съсипват Б.Б. а и студентите им се вързаха.А и Б.Б. изобщо не е говорил за техните протести.Какво, толкова им се набърка в "баницата" /за управляващите става въпрос/,не могат вече да си крадат на воля.А,иначе напълно подкрепям студентите.

96

ANONIMEN

преди 10 години

ВиК СЛИВЕН ОРГАНИЗИРА КОНТРАПРОТЕСТИРАЩИ . ЩЕ СЕ ИЗВОЗВАТ ОРГАНИЗИРАНО С АВТОБУСИ ДО СОФИЯ В СЪБОТА.СРЕЩО 20 лв и осигорен обяд.

95

подкрепяща

преди 10 години

Адмирации за будните студенти ! Добре са усетили мераците на тариката Борисов , да ги яхне . За първи път номерът му не мина . Браво , умни деца !

94

7777

преди 10 години

Защо, другарите управляващи не обвиняват РБ,които наистина искат да ги яхнат?Защото, не са заплаха за тях! И не съм съгласен с това,че полицията сега и февруари е действала по начина по който действа сега, и бяха значително по-малко.Това,което сега виждам е скандално /слабо казано/,да биеш деца ...... !

93

Варна

преди 10 години

Смятам,че студентите много закъсняха с протестите си, отдавна трябваше да се включат.От др. край на Б-я съм и ако можех щях да съм до тях.Но , не разбират ли че умишл. ги обвиняват,че са организ. от ГЕРБ.Това е част от тактиката им, с един куршум два заека,да настроят хората с/у ГЕРБ, и да смачкат техния протест.Мисля,че точно за да не ги обвързва със студ.протест ГЕРБ си органз. такъв в Пловдив.И наистина,много хора искат ГЕРБ да излязат на протеста,но не да оглавяват студентите,което е различн

92

горките - до № 97

преди 10 години

анонимните другари тотално са изтрещели. аз пък имам други спомени. Помня и колко прекрасно и "родолюбиво" беше всичко при предишната тройна ламя, помня и глад 97. Изобщо няма по-голямо зло за България от червено-депесарски кабинет - изпитали сме го на гърба си много пъти. Е, сега вече постигнаха невъобразими висоти. Стига толкова!

91

Всички в Пловдив

преди 10 години

Да освиркаме комунистите милиционери от ГЕРБ в Пловдив, пловдивчани винаги са били едни от най- достойните демократи. Не на ГЕРБ в Пловдив.

90

Анонимен

преди 10 години

Който подкрепя ГЕРБ е най - големия родоотстъпник. Бойко Борисов е проклятие за България , той докара : НАЙ- голямата безработица , НАЙ- бързо опоскания фискален резерв, НАЙ големия външен дълг, НАЙ голямото отчаяние на народа, НАЙ- много самоубииства , НАЙ- много самозапалили се , НАЙ- ниски доходи на населението, НАЙ- малко медали на олимпиада, НАЙ- малката раждаемост/ от 1947 насам/, НАЙ- много имигрирали , НАЙ- много съсипани бизнеси, НАЙ- много убииства, НАЙ- голяма контрабанда.....

89

обективно

преди 10 години

Плюйте го, колкото си искате, но т.нар. "Боко Тиквата" се държи най-коректно от всички политици. Нито веднъж досега не се е опитвал да "яхне" протеста. Прави си - партиен, в Пловдив. При добре управляваните февруарски протести си даде оставката - заради кръвта по футболните агитки. Нищо, че протестът беше не срещу правителство, а срещу енергодружествата. А "оценките" в декларацията за здравеопазването и т.н. са им издиктувани от РБлок. Та ако се плашат някой да не ги "яхне" - да се пазят от тях.

88

българка

преди 10 години

Харесва ми, че студентите протестират, да - против правителството и парламента като цяло, но все още не схващам каузата им, имат ли идея на нови избори за кого ще гласуват /ако изобщо са гласували за тези в парламента/,много са млади и не са яли папарицата на комунистите/ не са ходили да берат домати и царевица на студентски и ученически бригади в селското стопанство.../,не са ходили на Димитровски и Ленински съботници..., и след като не искат ГЕРБ ???остава версията, че някой НАИСТИНА ИМ ПЛАЩА

87

Дядо Коледа

преди 10 години

Явно за голяма жалост и срам,ранобудните студенти са станали толкова рано,че все още не могат да зацепят как работи политиката.Което пък,само по себе си,означава че те нямат ни най малка представа за какво бъдеще се борят.Бушуват някакви революционни сокове в тях и скочиха, щото не ги свърта на едно място вече.А се питам,колко от тях,тези вече върли политически активисти,не са гласували въобще,защото избирателната ни активност тази година е рекордно ниска.

86

Анонимен

преди 10 години

Според мен това изявление на студентите е писано от оня *** Асен Генов. Реформаторите наистина ще си заслужат шегата че до каквото се докоснат всичко развалят. Очеваден автогол си вкараха студентите с този злобен пост във фейсбук.

85

Анонимен

преди 10 години

За Борисов мога да кажа едно си баба знае едно си бае , не е виновен човекът толкова му е умствения багаж всички се убедихме .Браво на студентите че се разграничиха от него.Вижда се че правителството работи и парламент в който си разменят злободневни клюки и обиди не му трябва.

84

Истината

преди 10 години

Очевадно е какво ще се случи,ако се изпълни искането на протестиращите за оставка на правителството на Орешарски.Ще стане както е записано в Конституцията.Оставка,опити за съставяне на ново правителство,разпускане на парламента,назначаване на служебно правителство/на ГЕРБ/ от Плевнелиев,насрочване на нови предсрочни избори,нови пресрочни избори провеждани и фалшифицирани от ГЕРБ,ново правителство най-вероятно на ГЕРБ с подкрепата на Сините,ново затъване на България при управлението на мутрите.

83

Препатил

преди 10 години

И още нещо - не само към вас, а към всички. Ясно е, че изборите наближават, но разберете, че ако пак отидем да гласуваме 25-30%, нищо няма да се промени, пак същите мутри от досегашните 24 г. ще влязат в НС - и от сегашните, и от тези, които се домогват отново за там, след като последния път не успяха. Да търсим нови лица, а не пребоядисали се или вълци с ъгнешка кожа на гърба!