24

Анонимен

преди 10 години

Браво на баба Тина! За пореден път показа, че е яко момиче! Хазната на янките ДГД!

23

no name

преди 10 години

До Cleo"Това, че 99.9999999% от българите се интересуват само на Вуте да е зле и си нямат идея какво става по света, не значи, че Земята е спряла да се върти..." - смотльо, това, че не сме запознати в детайли с данъчната политика на хамериканците, не означава, че не се интересуваме какво се случва по света. Отвори си малко и ти очите, не всичко е USA:)))

22

Cleo

преди 10 години

До 22. Явно не знаеш, че от тази година IRS въведоха нови правила за данъчно облагане за да събират пари от Американци които живеят извън Америка (заинтересувай се малко). И съвсем СЛУЧАЙНО тя се отказва точно когато новите правила влизат в сила. Да, да, ама НЕ!Това, че 99.9999999% от българите се интересуват само на Вуте да е зле и си нямат идея какво става по света, не значи, че Земята е спряла да се върти...

21

до Cleo

преди 10 години

Първо - спечелените пари вече са обложени! А и кой ти каза, че точно заради данъци си е взела гражданството. Не е написано, че преди да заживее в САЩ е живяла във Великобритания. На практика тя не е американка от раздялата си с Айк. Това е било преди да се родя дори.

20

Cleo

преди 10 години

Никога не е късно да станеш за резил ... Парите които ще спести от данъци какво ще ги прави? Ще ги носи в гроба си ли?Жалко е за няколко жълтици да предадеш страната която ти е дала всичко и те е направила това което си. Не сме ние тези които ще съдим, да е жива длъги години да си харчи с кеф преди да дойде времето да си плати за това.

19

Знаещия ... много !

преди 10 години

Вилата им е на брега на Цюрихското езеро в идно градче което се казва Кюснахт в непосредствена близост до Цюрих. КАЗАХ !

18

една

преди 10 години

Неграмотници, знаете ли, че в Швейцария освен Женевското има още много други езера? Вилата им е на едно друго езеро, много голямо. Няма да ви го кажа, потърсете го сами. Проверявайте си информацията преди да публикувате лъжи.

17

Загрижения за САЩ

преди 10 години

Дбре дееее,ще се жертвам да заема нейното место.Утре си купувам вакса и отивам у посолството на САЩ.Чакайте меееееее..........ида без пазарлък!

16

Баба Тина

преди 10 години

Най-голямата звезда Тина Търнар знае немски език браво!Да внимава с шиколадите и банките че се напълнява лесно в Швецария.Аз мисля да направя внучката и Бионсе Българка и тя да се откаже от Американско гражданство.

15

Гошо

преди 10 години

Обаче парите ги направи в САЩ, нали?

14

Ей, друже! Не се притеснявай за Челси. Челси знае какво да прави.

13

Ей

преди 10 години

Драги Челси Манинг , трябва да си доста мургавичък за да наричаш Тина Търнър сестра. Дали тя плаща данъци или не, не е важно. Важното е, че ТИ плащаш данъци на САЩ. Помисли малко - плащаш прекалено скъп ток - пълниш гушите на американските собственици на "Мариците" - те плащат по-големи данъци на САЩ - да си жив и здрав.

12

Анонимен

преди 10 години

Страхотна певица. Хубаво е, че на тези години се е съхранила, изглежда добре и най-важното, че се чувства щастлива. Да е жива и здрава и да се радва на живота.

11

Челси Манинг

преди 10 години

Драги Едуард, аз и от пола си се отказах ама няма отърване от тез мискини. Да е жива и здрава сестра Тина и един цент данък да не им плати.

10

Едуард Сноудън

преди 10 години

Аз пък тъкмо да се откажа от гражданство и те ми го отнеха! Сега кандидатствам за жител на кой да е терминал.

9

???

преди 10 години

До 1Дано да не загиват много бързо че ще повлекът много държвви със себе си.

8

siw

преди 10 години

Предполагам, че го прави, за да не я друсат с данъци. Закона е, че всеки американец плаща... без значение дали е в сащ или не! При положение, че не живее от 20г. там дори ми се струва, че е позакъсняла маалко...

7

Анонимен

преди 10 години

Няма защо да злобеете. Жената се чувства щастлива на 74 и си е направила своя избор. Да е жива и здрава, дай Боже всекиму!

6

Ей

преди 10 години

74... склероза... алкохол... наркотици...

5

Анонимен

преди 10 години

До 4:Тя си е опекла работата не я мисли