357

Анонимен

преди 10 години

Станишко,руска подлого не от ГЕРБ трябва да те е страх,а от народа на България!

356

Анонимен

преди 10 години

Цялата работа е, че Доган не дава властта. Станишев прави, каквото му нареди шефа му- Доган. ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ДОГАН.

355

някой от народа

преди 10 години

А В КОЯ ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА ПОЛИЦИЯ БИЕ НЕВИННИ ХОРА????? ОСТАВКА КОМУНИСТИЧЕСКА ГАД.

354

Анонимен

преди 10 години

Когато играчът се изнерви, губи в 90% от случаите. Спортистите го знаят това много добре. Станишев допусна злобата и инатът да го обземе изцяло. Лузър..

353

britani

преди 10 години

скочи Станишев, да скочи ама от 200 метрова скала и повече да не се върне даноооооо!А неговата Моника да я пратят при братята имами от пазарджик да я гледат.Те и без това са един дол дренки с продажната *** Сранишев!

352

stanick

преди 10 години

Както няма бивш *** така няма и бивш комунист ЗАТОВА КОМУНИСТ станишев НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА твойта партия и е безкрайно време да се разкарате не ви искаме

351

Божо

преди 10 години

Комунистите са гнусни , защото стоварват безумията си точно върху тези, които гласуват за тях - *** и пенсионери, защото в една загробена икономика най-зле са именно пенсионери и *** !!! Обаче парадоксът е , че това за комунистите е добра новина - колкото по-зле е държавата, толкова повече бедни и нещастни хора и толкова повече "електорат" за тези национални предатели !!! Взимайте си дребното съветско сидерче и се махайте в северна корея, НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ !!!!!!!!

350

Анонимен

преди 10 години

"СТРАХЪТ СИ БИЛ ОТИШЪЛ" - че като е така защо ходиш с охрана и влизаш и излизаш из задните входове бе *** !

349

Анонимен

преди 10 години

А ТИ *** КАТО СИ ТАКЪВ БЛАГОДЕТЕЛ ЗА БЪЛГАРИТЕ ЗАЩО НЕ ХОДИШ ПЕША МЕЖДУ НАРОДА И БЕЗ ОХРАНА ,ЗАЩОТО НАРОДА ЩЕ ТИ ПРАВИ ПЪТ ДА МИНЕШ ....ДА АМА НЕ ! НАРОДА ТЕ МРАЗИ ЗАРАДИ ЛЪЖИТЕ ТИ, ЗАРАДИ КРАДЛИВАТА ТИ СЪЩНОСТИ И ЛИСИЧАТА ТИ УСМИВКА НА *** !

348

ЦВЕТА

преди 10 години

Докога ще му слушаме глупостите на тоя?СТИГА вече!

347

не син

преди 10 години

Докато този смотан плъх Станишев прави политиката на България ще се зариваме все по дълбоко в дъното ! Катастрафален *** както за България така и за БСП !

346

poznato ?

преди 10 години

Сайтът Биволъ публикува МВР сводка, разпратена днес към 14 ч. от пресцентъра на БСП до депутатите от БСП. Биволъ твърди,че разполага с оригиналния мейл, съдържащ цифров подпис, който идентифицира подателя, времето на изпращане и получателите. В по-големите партии е честа практика да се изпращат до депутати и активисти инструкции, за да ги зазубрят и декламират убедително пред медиите. Ето какво трябва да казват депутатите от БСП, ако ги питат за протестите: Опорни точки За протестите През целия ден и вечерта на 12 ноември едва ли са протестирали повече от 1600 души. Организатори Бойко

345

dimitrov

преди 10 години

защо пък ще ме гонят ,да не би да бълвам глупости като вас и да псувам наляво и надясно .А иначе не съм казал че вас ще ви изгонят ,а вие ще изгоните свестнитехора от страната !

344

black sea

преди 10 години

що си мисля че и този ще свърши като учителя си Луканов. 3ер доста пари лапна от Русия: трябва да ги връща. Не знам ББ к' ви ултраси е докарал ама през февруари във Варна зад погромите стояха *** и БСП . А ПР a на Орешарски и до днес като види протестиращи срещу правителството отива да ги пита къде са били февруари.А сега поздрави от Мексико и цъкайте минуси.ОСТАВКА

343

за 363

преди 10 години

Dimitrov, ти гледай теб да не изгонят от Франция, не се кахари за нас.

342

Анонимен

преди 10 години

Близък е края на червената мутра Станишев. ОСТАВКА.

341

Dimitrov - France

преди 10 години

Само като прочетете начинът на изказване на Гърбавите по-надолу ,можете да си направите извод за манталитета на електората им който съоветства напълно на манталитета на тази престъпна групировка -.Поддържайте ги и изгонете от страната всички свестни млади хора !

340

Анонимен

преди 10 години

Горкият, съвсем е изперкал с тоя ГЕРБ... Май това му е кошмара, дори когато е буден.. Е, как да се оправи България с подобни *** начело на държавата?

339

USA

преди 10 години

Hamstera e bolen .. Za vsichko mu prechi Boiko...

338

Анонимен

преди 10 години

kak си е показал зъбките хамстера