45

учени доказаха

преди 10 години

че тракийците са *** marknatan.blog.bg/history/2013/02/28/dnk-analiz-dokaza-che-***-sa-trakite-izvynredni-istoric.1059284нека чуем какво мнение ще даде по въпроса оня *** с никнейм тракиец дето е толкова горд с жалкия си произход

44

тТт

преди 10 години

До cCc: Между другото Карел Шкорпил пише същото визирайки българите в средата на 19 в. Явно нищо не се е променило от тогава.

43

Анонимен

преди 10 години

Това са най хубавите хора на света,начело с Найден Рангелов от скат.

42

cCc

преди 10 години

Англичанин за България :"Те не се радват на постиженията на другите , а търсят начин да ги развалят, окалят и съсипят. Ако някой реши да направи нещо за обща полза, те го смятат за ***, присмиват му се и му се подиграват. Парите за тях са водеща сила, за пари са готови да направят всичко тук понятията чест, законност, морал са просто празни думи.","Те сами ще се предават един друг и ще съдействат за собственото си унищожение. Толкова са прости.

41

Абе-Абе

преди 10 години

Що не вземат да разследват МИЗЕРИЯТА в ГЕРМАНИЯТА??? Никой не иска да види един адрес в Хамбург! Даже Дойче Веле не иска??? Paralelstrasse.6 Hamburg! Дано някоя поне българска медия покаже МИЗЕРИЯТА в една ГЕРМАНИЯ! Дано някой види условията при които са принудени БЪЛГАРИ да битуват,да не говорим как са ПРИНУДЕНИ да работят! Искам това да се види! Дано го видят и Българи и Германци,Дойче Веле-BBC-London,Русская тв и данъчни служби от ЕВРОПА!!!!

40

xari potar

преди 10 години

DREME MI IZOB6TO NE E BYLGARSKO DETE .

39

муспи

преди 10 години

Сега евреите унищожават бялите с *** и арабите, после като се настанят в Ню изсраил ще ги ликвидират с една задължителна ваксинация.

38

Анонимен

преди 10 години

Пак *** дете, пак в катун и пак в Гърция - това е вярното заглавие

37

jorkatta

преди 10 години

До Коректор На твова дете няма снимка!!! всички помним русото момиченце нали....

36

jorkatta

преди 10 години

До БПФ Ама детето е Българче.... Икаква е равносметката а? ;-)

35

Анонимен

преди 10 години

Държаво,държаво ,къде си?До 37.С този призив,простако си за бесилото!Какво,че си бял,щом душата ти е черна.

34

БУЛГАР

преди 10 години

*** ***!

33

БУЛГАР

преди 10 години

*** ***!

32

БПФ

преди 10 години

Стига сте ни занимавали с тия твари !!! *** са ЖИВОТНИ, а търговията с животни не е незаконна, освен ако става дума за редки и изчезващи видове, каквито черните хъхрещи *** очевидно не са !!!!Със самият факт, че продават собствените си малки, *** доказват, че не са хора !!!

31

Тракиец До 27:

преди 10 години

Какви роми,какви българи? Моля ви,не ни обиждайте!Ние сме тракийци, изконното автохонно население на Балканите. Това да си даваме децата е наш обичай и традиция от древната ни култура. Не ни бъркайте с вас, дошляците от Татаромонголистан

30

bg

преди 10 години

predlagam da im ispratim stotina dvoiki zigami i da si rasvivat tjrgoviqta na mestna po4va

29

Анонимен

преди 10 години

Когато една нация не си цени децата, а си ги оценява и продава, то тя няма бъдеще. :-(

28

Анонимен

преди 10 години

"..че едно ромско семейство е декларирало раждане на второто си дете шест месеца след раждането на първото."Че какво чудно има, някои други *** ги цвъкат през 2 седмици, съвсем нормално е! Еволюция!

27

Радой Р.

преди 10 години

ДОБЪР СИ Е НАРОДА НАШ,ИМА ПЕТ ВЕКОВЕН СТАЖ! /Радой Ралин/....и когато Ботев слезе при Козлодуй,целуна,земята и четата потегли към Балкана,посрещна го гробно мълчание.Селата бяха опустели,а хората се криеха в кошарите,между овцете и чакаха четат да отмине...Чакаха "Дядо Иван" да ги освободи.Сега вече няма Ботев,но хората пак се крият по кошарите(наречени "панелки"),между овцете(наречени "компютри") и пак чакат някой да им свърши работата,някой "дядо Иван",па макар и бил той от Марс.

26

Анонимен

преди 10 години

Гърците какво се правят на ощипани госпожици.Знаят,че тези деца са от ромски произход,знаят,че това е бизнес от доста години.Сигурно,разлаяха кучетата,защото някой от ромите не им даде редовния процент.А гръцките семейства,които "осиновяват" без документ въпросните "българчета",защо не са арестувани за отвличане?