17

Анонимен

преди 10 години

Буш-ови са участвали във финансирането на Хитлер, т.е. богатството им се крепи на смърта на доста "бели". Но истинските "предприемачи" са печатарите на пари. Печалбата там просто е умопомрачителна в сравнение с дрогата и оръжието. Известно е, че това става само през държавата. Както е известно иранската хартия не се котира особено по планетата, но едни други хартийки вероятно имате и вие по джобовете ;-).Така, че присмял се хърбела на щърбела. А боса на Голдман-Сакс направо се сравни с Бог.

16

Анонимен

преди 10 години

Иранците са наши приятели от хилядолетия и манипулацийте на запада тук не минават! Радвам се, че те смекчиха тона към Израел и приеха участие в мирни преговори, дано завършат с успех и за двете страни и конфликтите в Близкия изток да спрът и бежанците да се завърнат по родните си места!...

15

eko72

преди 10 години

Не съм чувал някой днешен държавен ли дер да стои зад малък бизнес с тараба за закуски или вакса.

14

eyeless

преди 10 години

Кажете ни за тайните сметки на нашите ***, тоя не ни интересува особено.

13

Анонимен

преди 10 години

АКО НИ ВЪОРАЖЪТ НАС БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ВИДИТЕ КОЙ Е ПРАВ И КОЙ КРИВ.СМОТАНИ ЦИОНИСТИ КРЕПИТЕ СЕ НА ПОЧТИ ИЗЧЕРПАЛОТО СЕ ТЪРПЕНИЕ НА ДОБРИТЕ ХОРА.

12

Антитръст

преди 10 години

"Повече за разследването на Ройтерс можете да научите от видеото"Еее щом и видео са направили от Ройтерс, значи работата е сериозна - няма как да не е вярно. Няма да го гледаме, вярваме ви - започвайте инвейжъна.

11

Демократ

преди 10 години

Ужас! С какво право тия *** ще си правят бизнес, а не пускат нашите компании да експлорват нефта. Мръсни мюсюлмани - да шантажирата целия демократичен свят с нефт и ресурси когато запада е в криза и отчаяно се нуждае от евтин нефт и ресурси за да запазим бладенствието си. Те и *** в Африка бяха почнали да се ежата и не даваха злато, диаманти, колтан но след като видяха какво се случи с Кадафи им дойде акъла. Скоро и тоя ще го изваждат от някоя дупка или канал като Кадафи и Саддам.

10

Гошо...Тъпото

преди 10 години

То ако...ставаше без...пари и аз щях да...направя,империя.

9

Анонимен

преди 10 години

Добре, разбрахме - тия са лоши. Добри са фамилията Буш - дядо, баща, син- цяло поколение политици живяли скромно и бедно само от една чиновническа заплата и са работили за демокрацията, а не като тоя алатоях да въртят частен бизнес. А тоя е сатаната. А сега пуснете статия как в С. Корея екзекутират за консумиране на кока кола, а децата които гледат Дисни ги затварят в трудови лагери и хранят кучета с тях. Ужас! Всички сме съгласни - Иран и Северна Корея трябва да бъдат нападнати незабвано!

8

Анонимен

преди 10 години

Религията е средство за контролиране на ПРОСТИТЕ!!! За това Рим приема християнството, понеже е най-миролюбивата религия. Коя друга религия проповядва: "Ако ти ударят шамар, дай и другата буза". Религиите може да в същността си да проповядват морал и ценности, но те са стават средство в ръцете на алчните хора. И тогава само интелекта на масата е решаващ, дали една религия ще приеме фанатична форма или ще остане просто морален съветник в обществото! Халал да им е на иранците!

7

13

преди 10 години

С него сме астрални близнаци, успех му пожелавам (щом му върви на него и на мен ще да е) ! : )

6

Анонимен

преди 10 години

Върховният лидер на Иран стои зад огромна бизнес империя - КОЛКО ЖАЛКО ЧЕ ОТ 1979 ТАМ ВЕЧЕ НЕ СТОЯТ АМЕРИКАНЦИ И АНГЛИЧАНИ ;)

5

Ура !

преди 10 години

Хайде да ги нападаме!!!Подпис:Обамчо-мамчо-на цялата земя.

4

Анонимен

преди 10 години

Само някой като таварищ Сталин може да оправи мюслюманската пасмина.

3

Ха ха ха

преди 10 години

Веднага да ударят Иран,защото еврята имат конкуренция!

2

М

преди 10 години

Заглавие в стил "днес.бг"...

1

BG

преди 10 години

Терорист номер 1 в света.