59

Анонимен

преди 10 години

Студентите - заключили портата.Министърката - чудила се какво да прави.Лекарите - нямало да стачкуват щото им платили малко, но пък на 100%.Полицайте - НЕ биели много.Президента - искал с колело да ходи на работа.Пенсионерите - взели по 50лв за празниците(доволни, че са гласували за БСП).Бежанците - взели повече от пенсионерите.ДПС - извикало *** на митинг.БДЖ - забогатяло.БСП - се извини, че им били сменили имената с едносекундна прегръдка турчин-руснак.НА ВЛАСТ Е ГЛУПОСТТА!!!

58

Анонимен

преди 10 години

До Човек а,кой ще направи този изборен кодекс .Нали се сещаш че никой няма да го направи така че да не е удобен за БСП и ДПС.И какво правим тогава.

57

Mangi4a

преди 10 години

"Клисарова се чуди как ще дадат стипендии и заплати в СУ"Кеш, мадам! Кеш! Боко плаща.

56

Осведомен

преди 10 години

До АнонименДа, за раздаването на парите е нужна администрация. Нека първо уточним обаче, че написаното в статията е пълна глупост, като :1. Не се раздават никакви пари - това ще се случва след месец2. Ранобудните вече се изказаха , че университетът ще бъде напълно освободен до ден-два и протестът продължава пред Парламента3. Не ви ли стана ясно , че всичко това са евтини политически трикове и провокации и , че реално няма студенти , който да са контра-протестиращи ?Събудете се .. време е

55

Човек

преди 10 години

До danitz3Ако искането на оставка на едно правителство не е политическо искане... И съм за оставка на М.С. и разпускане на Н.С.( просто при този паритет не работи), но не и при този избирателен закон. Какво ще доведът едни нови избори в момента. 1. Едни похарчени за лудо пари.2. Безтегловност на едва дишаштата икономика.3. При този избирателен закон и липсатта на алтернативи ще се постигнат изборни резултати близки до моментните.т.е. ще продължим да потъваме бавно и безславно.

54

danitz3

преди 10 години

До ЧовекiИсканията са абсолютно не-политически. Ако за вас няма значение дали политическата *** е крадлива или не, значи от вас успешно нищо не е останало, освен ръката ви, да списва по форумите в защита на дпс:)

53

майка

преди 10 години

Какво има да се чуди. Няма да се изплащат стипендии, няма да се учи, обявява се нулева година, студентите се врьщат по родните места вместо да харчат парите на родителите си.

52

eeha

преди 10 години

А Клисарова защо ли не се чуди какво бъдеще ще има с това уринарско правителство? Заплати и стипендии винаги може да се намери начин да се раздадат на друго място, по банков път и тнт., а иначе някой ден може да няма и какво да раздава! Аман от манипулации! ОСТАВКА!

51

горски пътник

преди 10 години

Още ще има да се чудят за неща, които в нормалните държави се правят редовно по банков път, заложен веднъж в началото на годината ... все едно сме някаква държава от третия свят.

50

Shark

преди 10 години

До Човек. Говорите неща които не са верни, или не знаете или нарочно подвеждате по-младите хора, които не помнят стачката преди 24 години. Аз бях втори курс и прекрасно помня - изобщо не беше символична, дори беше по-сериозна. Всички университети в страната бяха окупирани, и не отделни зали, а целите факултети. И когато управляващите се правят на глухи, да, ще се влезе в университетите, защото явно трябва по-радикални мерки. Добре е че младите хора имат позиция, има надежда за България все пак!!

49

Човек

преди 10 години

До SharkНе Ви познавам, но заключенията който си правите не съм съвсем точни.1. 350 студенти 1ви курс водят учебни занятия. Нахлуват 20 "окупатори" и прекъсват учебният просец. Атакуват 1ви курс. Защо??? Защото чви курс водят от месец учебни занятия и са удобна мишена.2. Преди 24 години бяхме на улицата. Пак ще Ви го повторя на улицата. Окупацията на университетите беше почти символична. 3. Не може да имете политически искания и да сте в сградата на университета.

48

Зоро

преди 10 години

КлисУрова, това са парички за присвояване ,,, ЧЕСТИТО !

47

Shark

преди 10 години

Може ли да сте толкова нагли бе, хората ви гонят от селото вие за попа питате. БСП-арска ***, не ви ли е срам от децата. 600 се подписали против окупацията, ми да това са вашите комсомолчета, които обучихте отсега да бъдат мекерета. Няма да ви мине номера, студените са свалили 2 правителства и това ще си иде!!!!! И както каза един ВУЗ-овски "преподавател" - като не ви харесва тук махайте се в чужбина. Стига вече младите са бягали заради вас, пръждосвайте се вие.

46

danitz3

преди 10 години

До Анонимен 61 и 62Сега ли се загрижихте за "ученолюбивите", не ви е грижа колко народ по принцип не ходи на лекции, колко народ слуша чалга и пие бира в аудиториите, колко народ виси по безбройните чалготеки на това генетично недоразумение статев, но изведнъж някаква лигава червендалеста грижа да не изтърват учебни часове!

45

Анонимен

преди 10 години

Да спрат тока и водата на СУ да видим тогава как ще окупират ректората!От 22 хил.студенти окупуторите ако са 100-200 каква оставка искат те?Хиляди пъти да има избори винаги ще има недоволни и ще окупират,тогава къде отива нашата държава?Окупуторите имат демокрация,а останалите нямат ли демокрация,къде е демокрацията на другите неокупаторите?Стига глупости!!!

44

ВРЕМЕ Е

преди 10 години

ректорът на СУ да си влезе в ролята на ръководител, а не да се прави на паднал от небето в небрано лозе. Да издаде заповед за освобождаване на сградата, а ако не бъде изпълнена, да поиска помощ от компетентните органи. Да спре стипендиите на окупаторите, а студентите, които не са съгласни с окупацията, да заведат дела за пропуснати ползи срещу окупаторите.

43

Анонимен

преди 10 години

*** да не се чуди и мае, ами да си обира крушите и да се пръждосва откъдето се е пръкнала.

42

Ани

преди 10 години

Нулева година!!!Никакви стипендии на тия гаменчета!Вън от университета!Затворете вратите и до септември 2014!!!!!

41

Анонимен

преди 10 години

До 56, не министърката, а само Ректорът, като Принципал на Университета, може да каже дали да влезе полиция и да ги изнесе или не. Само неговият подпис и решение на Академическото ръководство може да доведе до това. "Поради тоталната окупация студенти днес не успяха да си получат стипендиите." - недейте да пишете глупости. В момента тече кампания по подаване на заявления за стипендии, ще се изплащат след месец, не сега.

40

stanick

преди 10 години

Klisarova ne se chydi razdaite si gi kato bonysi v BKP(bsp)